ModeShopping

Interessante tatoveringer ugler

Tatoveringer mere tæt vævet ind i vores liv: hvis før de bar en vis betydning og helt sikkert betyder noget vigtigt (tilhører en bestemt stamme eller kult, status, etc.), men nu er de i stigende grad opfattes som en pryd for deres egen krop. Men de mennesker, for hvem en tatovering virkelig betyder noget mere end blot en tegning på huden, er seriøs omkring valget af en skitse.

Populære tatovering

Placer få din tatovering alle vælger selv, og om det vil være en åben kropsdel eller område, skjult under tøjet, afhænger helt af dit ønske. Som for skitsen, så er der også en komplet valgfrihed. For nylig, en meget populær tatovering ugler, svaler, duer, tigre, tal i stil med gamle skole og nye skole, og biomekanik. Ud over de specifikke billeder er ikke ualmindelige tegn, runer og hieroglyffer, der bærer specifikke oplysninger. Som for farve, tatovering - ugler eller katte, blomster eller kranier - kan være både monokrom og farve.

værdier tatovering

Hvis du hører til den kategori af mennesker, der vælger en skitse, ikke kun for deres skønhed, men også for den betydning, så skal du helt sikkert være interesseret i betydningen af hvert symbol eller billede, som du ønsker at sætte på din hud. Så populære tatoveringer ugler kan tolkes på forskellige måder, men den første tatovering som et symbol vil bære en betydning, som det investerer i medierne. Ugler betragtes et tegn på visdom og klogskab, men på samme tid lederne af gamle stammer betragtes det som et symbol på magt og styrke, overlegenhed over andre - så folk iført huden billedet af en nat fugl, respekteret og frygtet. Tatoveringer af ugler har den modsatte betydning: i kulturen i det gamle Egypten, Indien, Kina, Nordamerika, er denne fugl betragtes som en forløber for forestående død, en mægler mellem den verden af levende og døde, et symbol på ondskab og trolddom. Derfor beslutter at sætte på kroppen af en ugle billede, tænker - hvad er det specielt til dig, og om du ønsker at bære en netop sådan en etiket.

billedteknologi

Tatoveringer af ugler kan pakkes på forskellige måder. Hvilken ugle vil du gerne se på din krop? Det kan være en realistisk smukt mønster i sort og grå, eller skematisk fugl. Eller en nat ugle, Lavet i stil med nye skole: lyse, prangende farver, en slags symbolsk og skematiske, måske endda en tegneserie. Være lidt fantasi - Tænk mere original skitse af en tatovering: en ugle i stil med hi-tech (biomekanik eller cyber-punk) vil se meget imponerende og usædvanlige.

Uden at dvæle ved den lille ...

Hvis du ønsker at fylde ikke bare et enkelt billede, og et mønster af en flerhed af elementer, som hver især ikke blot er en bærer af visse oplysninger og værdier, men på samme tid, som en integreret del af sammensætningen, er du nødt til at tænke igennem alle detaljer af en skitse. Opret en hel sang, der viser din verden - og så den tatovering vil betyde for dig er virkelig en masse. Det kan være både abstrakt og noget helt konkret; Stadig underholdende mulighed - at lave et blandet billede, en slags eklektisk stilarter og holdninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.