Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvad skal lave mad til middag?

I de fleste tilfælde er svaret på spørgsmålet om, hvad de skal lave mad til middag, alt efter hvilke produkter der er på lager. Denne tilgang er forkert, fordi hver person har brug for en afbalanceret kost, der giver kroppen de nødvendige vitaminer og mikroelementer. Derfor anbefales det at købe produkter i forvejen, er baseret på viden om, hvad din appetit og behov er familiemedlemmer. I dette tilfælde kan du oprette en menu til fremtidige middage, baseret på hvor, og til at foretage indkøb.

Før du begynder at lave mad, skal du forstå, det skulle være klar i nogen tid. I tilfælde af en lille mængde af tid anbefales det at vælge sådanne produkter, som vil gøre alt hurtigt. Imidlertid opstår spørgsmålet her, hvad de skal lave mad til middag hurtigt? I dette tilfælde kan du bruge kød, fisk eller grøntsager, halvfabrikata. Så hurtigt at forberede et måltid af forskellige dåsemad såsom kød eller fisk suppe, gryderet og andre ting. Og når man kombinerer dåse og forberedt fødevarer, er madlavning middag tid reduceret med flere gange. For eksempel kan det være halvfabrikata burgere og en side skål af ærter eller dåse bønner.

Under alle omstændigheder, ingen af middagen er ikke komplet uden suppe. Derfor tænker hvad at lave mad til middag, er det nødvendigt at gøre opmærksom på, at supper er en obligatorisk del af hvert måltid. Desuden er de hurtigt forberedt. Du kan tilberede suppen i aften, og den næste dag til at bestemme det endelige valg af første kursus, eller anvendes til dets madlavning et stykke kød, skåret i mange små stykker. Under alle omstændigheder madlavning suppe vil kræve mindst femogfyrre minutter.

Mange vil spørge, og hvad de skal lave mad til middag som en anden måltid? Som regel, i dette tilfælde, forbereder kød eller fisk med en side skål af grøntsager eller korn. Hvis der er meget lidt tid, kan du koge spaghetti med tomatsovs, eller kogt pølse, skær dem og steges i en gryde med kål og løg.

Overvej, hvordan at forberede et måltid bestående af tre kurser.

Suppe "Sommer"

Ingredienser: fire kartofler, et hundrede gram ris, en flok af skovsyre, en løg, tre æg, en spiseskefuld vegetabilsk olie, salt og krydderier efter smag, creme fraiche, friske krydderurter.

Løg og kartofler renses, skæres i små tern. Ris kogt indtil de er bløde og vasket. I kogende vand udelade kartoflerne, og et par minutter senere - ris og kog det hele op til syv minutter. Særskilt, steger løg i smør og dyppede det i suppen, tilsæt derefter hakket skovsyre, salt og krydderier og kog i yderligere fem minutter. Suppe hældes i skåle, tilsæt creme fraiche, et par skiver af kogt æg og drys med krydderurter.

koteletter kylling

Ingredienser: to hundrede gram kylling (bryst), to æg, grøntsager, salt og krydderier til et hundrede gram tørret brød og smør til at smage, én agurk og sød peber, to tomater og krydderurter.

Fileterne skal være let slå ud, drys med salt og krydderier, dukkert i æg (pisket) og rasp. Chops er stegt i olie til ti minutter. Af hakket kogt grøntsager vitamin salat og tjene det som en side parabol.

Bemærk, at lave mad til middag kan være en billig og kød bøffer. I dette tilfælde kan du bruge klar hakket eller halvfabrikata.

Kissel græskar

Ingredienser: to hundrede gram græskar, to spiseskefulde stivelse og sukker, tre spiseskefulde mælk, salt smag.

Græskar skal rengøres, rist. Stivelse fortyndet mælk med en ske, resten mælk bragt i kog, tilsættes sukker og salt og forsigtigt hældt skilt stivelse. Den resulterende blanding blev bragt til kogning, er det sænkes ned i græskar og koges et par minutter, derefter afkølet gelé.

Således har vi overvejet et eksempel på hvad at lave mad til middag. Det skal bemærkes, at det er nødvendigt at begynde med disse retter, der kræver længere tilberedningstid gange, oftest er det kød og bouillon.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.