ComputereUdstyr

Asus RT-N12: konfigurere routeren

Billig og funktionel entry-level router - denne Asus RT-N12. Indstilling sin firmware program og oprettelsen af små lokale netværk - det er, hvad der vil være detaljerede inden for rammerne af materialet.

Karakteristik af netværkets router

Til at begynde, skal det bemærkes, at for RT-N12 betegnelse ligger ikke en enkelt enhed, og en hel familie af routere. De fleste af de tekniske parametre, med sjældne undtagelser, de er identiske. Men denne form for boliger de adskiller sig. Også i slutningen af navnet føjes til den alfanumeriske modelbetegnelse serie routere, for eksempel Asus RT-N12 D1. Sætter standarden for alle enheder i denne serie. Resten af de tekniske specifikationer har følgende:

 • 4 output RJ-45 porte (gult). De er beregnet til at skabe en kabelforbundet del af netværket via et snoet par og kan udveksle informationer med en hastighed på 100 Mbit / s. Da TV er tilsluttet routeren (der ikke har Wi-Fi), IPTV - top boks eller en anden router (det kan bruges, for eksempel til at øge trådløs dækning).
 • 2 antenne tilvejebringer trådløs transmission af nettet ved hastigheder op til 300 Mbit / s. Umiddelbart er det værd at bemærke, at understøtter næsten alle standard Wi-Fi, foruden «et» og «ac». Den første er allerede forældet og forældet? og det er ikke så ofte fundet i trådløse gadgets. Den anden kom efter at være begyndt at sælge routere familie.
 • For organisationen til at oprette forbindelse til udbyderens udstyr har én RJ-45-port på omkredsen er farvet blåt. Dens maksimale hastighed er begrænset til faste 100 Mbit / s. Som et resultat, udveksle data med Global webs LAN baseret på en sådan router kan kun ved en specificeret hastighed.
 • Angivelse af enhedens status tildelt LED bar (eller det er placeret på frontpanelet eller på toppen
  låg). Det giver dig mulighed for at bestemme, om den effekt (POWER-indikator med inskription), internetforbindelse (WAN LED), drift af trådløse (Wi-Fi-indikatoren) og kablet (LAN lysdioder 1-4 med inskription) netværk.

Forud for installationen

Før du installerer og konfigurerer routeren er nødvendigt detaljeret at undersøge kontrakten med udbyderen af tjenesteydelser. Den indeholder de oplysninger, der kræves under opsætningen. Denne type forbindelse, og adresse type (statisk eller dynamisk), og adgangskode for at få adgang til det globale web. er nødvendige Alle disse data i processen med tilpasning til at gøre i Asus RT-N12. Indstilling "Rostelecom" -tilslutning kræver installation af disse værdier:

 • Forbindelsestype - PPPoE.
 • Brugernavn og adgangskode er anført i kontrakten.
 • IP-adressen skal være dynamisk i dette tilfælde.

Resten af parametrene forbliver uændrede i Asus RT-N12. Indstilling af "Beeline" -tilslutning er lidt anderledes og kræver indstilling af følgende værdier i routeren indstillinger:

 • Type af tilslutning i denne sag, L2TP.
 • IP-adressen automatisk fra din router udbyder udstyr.
 • Indstil også brugernavn og password, uden hvilken adgang til det globale web er umuligt.

Under alle omstændigheder, før den indstilling, du har brug for at angive de ønskede værdier for routerindstillingerne i kontrakten fra udbyderen.

Produktet er leveret

En typisk pakke i denne serie af enheder. Det omfatter en:

 • Router Series RT-N12.
 • Parsnoet, krympes ved de to ender, en længde på 1 m.
 • Strømforsyning med ledning forbinder til routeren.
 • Hurtig guide til opsætning og brug af netværksprintere enhed.
 • Garantibevis.
 • CD-ROM med teknisk dokumentation og software.

udstilling

Som tidligere nævnt denne serie routere har et panel af lysdioder. Med det kan du hurtigt og nemt bestemme status for routeren. Afhængig af modellen, kan det blive vist på den øverste eller låg frontpanelet. Den består af følgende indikatorelementer:

 • Først fra venstre mod højre er LED Strøm. Når du starter routeren blinker langsomt, og under driften er stabil. På nogle modeller er der ingen router WPS-indikatoren og dens funktion i søgningen efter en ny enhed med det samme navn teknologien gør præcis Power, for eksempel Asus RT-N12 C1. Opsætning af en trådløs forbindelse i dette tilfælde visualiseres ved hjælp af hyppig blinken af lysdioderne.
 • Den anden indikator - signalgivning af et trådløst netværk. Med fortsat sin luminescens enheden er klar og i udvekslingen det blinker kontinuerligt.
 • Den næste indikator - WAN. Det viser, at du er forbundet til den globale web. Som i det foregående tilfælde, hans stadige lys indikerer tilstedeværelsen af forbindelsen, og kontinuerlig blinker - er udveksling af oplysninger med internettet.
 • Næste LED - WPS - er ikke på alle modeller af denne familie af routere. Han begynder at blinke, når oprettelse af en ny trådløs forbindelse ved hjælp af WPS teknologi.
 • De sidste 4 LED indikatorer er kablede porte LAN1-LAN4. Hvis porten ikke tilsluttet, LED er slukket. I nærvær af forbindelsen er det lyser konstant. Men i processen med data udveksle den blinker.

Ordningen Midlertidig router indstillinger

I den første fase af routeren konfiguration er nødvendigt at indsamle en midlertidig ordning. For at gøre dette, routeren modregne i nærheden af en pc eller laptop. Næste komplet twisted pair med den ene ende sat i en af 4 gule LAN-port, og den anden - i stikket netværkskort pc eller laptop. Så strømforsyningen for at etablere anbragt nær stikkontakten, og stik ledningen - en router slot. På dette tidskredsløb er klar til konfiguration Asus RT-N12. Indstilling er nu reduceret til at tænde din pc og routeren og indtaste de nødvendige data i sidstnævnte.

software tilpasning

Dernæst drejes routeren og pc'en. Når du har hentet, hver af dem har brug for at køre nogen af de installerede internet-browser på din PC. I sin adresselinjen, skal du ringe til de fire tre-cifrede tal adskilt af en "" Tegn. Den første af disse - 192, den anden - 168. Og de sidste to er ens - 001. Klik derefter på Enter. Som svar, bliver du spurgt dig om at indtaste dit login og vil naturligvis, din adgangskode. I vores tilfælde, de er de samme - admin. Så et vindue vil åbne med indstillingerne interface netværksenheden. Her introducerer vi alle de parametre, der tidligere er blevet belyst. Også, skal du indtaste navnet på den kommende trådløse netværk, og adgangskode for at få adgang til det. er stadig det nødvendigt at indstille krypteringsmetode WPA2 - det giver langt højeste niveau af beskyttelse. I slutningen glem ikke at gemme dine ændringer. Så forlade grænsefladen af routeren konfiguration og lukke browseren. Sluk for pc'en og routeren, demontere den midlertidige ordning.

Tilslutning på permanent basis

Nu er det nødvendigt at etablere en permanent plads (det skal være placeret så tæt som muligt på centrum af lejligheden - dette vil sikre maksimal rækkevidde dækning trådløs) Asus RT-N12. Opsætning af netværksenhed overstået, bare nødt til at slutte den og kontrollere dens indstillinger. Permanent diagram svarende tid. Forskellen mellem dem består kun i, at den indgående ledning er forbundet til udbyderen blå WAN-port. Til de gule porte LAN-tilsluttede enheder, der vil udveksle oplysninger via ledninger. Godt forbundet med ledende hætte fra strømforsyningen, som er forinstalleret i den nærmeste stikkontakt eller bærer.

Test trådafsnit

Derefter skal du nødvendigvis teste funktionaliteten af konfigurationsændringer i routeren Asus RT-N12. Indstilling enhver anden over Beeline-forbindelse eller, og behøver kun at kontrollere rigtigheden af de konfigurationsændringer. For at gøre dette, når routeren og pc'en er tilsluttet netværket via et parsnoet, køre på den sidste nogen af de installerede browsere. Så i hans adresselinjen, indtaste adressen på det websted, du ønsker, og klik på "Enter". Hvis det gøres korrekt, vil det åbne hjemmesiden for det valgte internetportal.

Kontrol af trådløse LAN side

Derefter kontrollere den trådløse del af et computernetværk implementeres via Asus RT-N12. Opsætning af WiFi er allerede gjort i de foregående trin. Test ordre med hjælp af mobile gadgets i dette tilfælde er som følger:

 • En router skal aktiveres, og skal fungere for at oprette forbindelse til en global web.
 • Gå til mobile enheds- og give en liste over tilgængelige trådløse netværk. I den resulterende liste, skal du vælge det navn, der tidligere blev angivet.
 • Dernæst skal anmodningen indtaste adgangskoden.
 • Efter dette, skal du lukke alle tidligere åbne vinduer og vente på modtagelse af netværksadresse. Dens kvittering vil indikere ændringen indikatoren "wi-fi" øverst på skærmen.
 • Derefter køre browseren og åbne nogen af de mulige web-portaler.

Hvis det gøres korrekt, så næsten med det samme åbner den tilsvarende tematiske ressource. For at konfigurere en trådløs forbindelse til en pc eller laptop identiske. Kun til dette formål i stedet for berøringspanelet er nødvendigt at bruge manipulator. En opgave bar i dette tilfælde er placeret i bunden.

Opgradering til den nyeste firmware frisk

For at sikre pålidelig og stabil drift af routeren behøver nødvendigvis opdatere softwaren, eller som det kaldes, firmware. For at gøre dette, når routeren og pc'en til at køre nogen af dine installerede browsere på sidstnævnte. I sin adresselinjen, indtast asus.com og klik på "Enter". Efter åbningen af den officielle producent webside gå til afsnittet "Support" (placeret i den øverste web-side menu). Så i søgestrengen indtastes helt model router og klik på "Søg". Gå derefter til afsnittet "Drivers & Utilities". I det næste trin, skal du vælge den version af operativsystemet fra drop down listen og listen åbner, skal du hente den nye firmware på din computer. Gå derefter ind i indstillingerne for routeren (det er allerede blevet beskrevet) og gå til indstillingen "Avancerede indstillinger" (findes i routeren menuen kolonnen). I det, skal du vælge punktet "Administration". Dernæst flyttes til "Firmware Update". Brug "Gennemse" vinduet åbne hente opdateringer fra din harddisk og finde den tidligere hentede firmware og vælge det. Derefter lukke dette vindue og klik på "Send" knappen. Derefter indlede proceduren for at opdatere softwaren på netværksenheden. Ved sin ende vil automatisk åbne startsiden af routerindstillingerne. Du kan derefter forlade routerens opsætningsmenu og lukke browservinduet.

IPTV

Denne serie af routere giver dig mulighed for at oprette forbindelse til de globale web IPTV-top-bokse. For at gøre dette via twisted pair krympet til at forbinde den til en af de 4 havne LAN-router (der, som tidligere nævnt, er gule). Dernæst bruger en computer, smartphone eller en bærbar computer er tilsluttet et netværk, og gå til konfigurere netværket enhed på den tidligere beskrevne fremgangsmåde. I konfigurationsmenuen router, flytte til den højre kolonne i afsnittet "Avancerede indstillinger". I den næste fase af overgangen til underfanen WAN og navigere til "Internetforbindelse". Så finder vi posten "Port IPTV», og i drop-down listen, vælge præcis den port, som konsollen allerede er tilsluttet. Yderligere holde software ændringer i de parametre, Asus RT-N12. Indstilling af set-top boks IPTV-over, kan du gå fra routerindstillingerne, og tjekke det i aktion. Tidligere, selvfølgelig, så glem ikke at slutte den til dit TV og til strømforsyningen. Heller ikke glemme, at det er nødvendigt at gøre det muligt på afbryderknappen.

resultater

Efter alt tidligere gjort manipulere fuldt operationelt Asus RT-N12. Sætte den op er overstået, og det er nu muligt at forbinde forskellige netværksenheder og bruge dem til deres bestemmelsessted. Det er at laste og losse en række oplysninger fra det globale web.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.