Kunst og underholdningLitteratur

Hvad var navnet på den boa "Mowgli" Kipling: husk den mest frygtindgydende karakter "Junglebogen"

"Junglebogen" af den store engelske forfatter og digter Rudyard Kipling - en favorit produkt af millioner af børn verden over. Skrevet over hundrede år siden, har det ikke mistet sin relevans og stadig interessant for unge læsere. Tegn på dette produkt på grund af tilpasninger og tegningerne er blevet almindeligt kendt. Lad os huske i dag, som navnet på den boa "Mowgli" Kipling og interessant end helten i "Junglebogen".

Forvirringen med navnene: en kort digression

Ikke alle ved, at den "Mowgli" - dette er ikke et særskilt produkt. Faktisk har dette og ikke eksisterer. Der er en berømt samling af opbyggelige historier skrevet af Kipling. De vigtigste helte han gjorde i disse dyr og børn, der voksede op i junglen. Forvirring med navne startede efter udgivelsen af "Mowgli" sovjetiske tegnefilm, som havde en enorm popularitet. Dens navn og blev kortvarigt kaldet Kipling bog. Nu tilbage til emnet for artiklen og forsøge at huske, hvad der blev kaldt en kvælerslange fra "Mowgli".

Møde menneskebarn, og en af de farligste indbyggere i junglen

Først skal vi snakke lidt om, hvordan en lille dreng fik selv ind i junglen. Barnet mistede sine forældre, da de blev angrebet af menneskeædende tiger Sher Khan. Kid falder ind i ulvens hule, og Raksha accepterer det. Mowgli voksede op blandt ulve. Han vidste, at han før eller senere bliver nødt til at kæmpe med Sherhanom så flittigt studeret med deres lærere.

En af dem var den boa, jungle storm. Hvordan har de mødes? Mowgli engang stjal en abe, der har besluttet at gøre ham deres konge. Tribe banderlogov var så rigeligt, at ingen vovede at rode med dem. Derefter de ungdoms- trænere, panter Bagheera og Baloo bjørnen, besluttet at søge hjælp fra den farligste indbygger i junglen. Hans ene abe frygtelig bange.

Da navnet på den boa "Mowgli" Kipling?

Denne kloge og samtidig dyster python (det er ikke en kvælerslange) blev opkaldt Kaa. Han befriede Mowgli, der har lullet bevægelser hans krop og stemme aber. Efter denne kloge var Kaa den tredje lærer af ungdommen. Det var ham, der hjalp med at finde ham en dolk til at kæmpe med Sherhanom. Han lærte sin ladning til at være fed, men samtidig forsigtig og altid holde øje med ham.

karakter beskrivelse

Så hvordan var navnet på den boa "Mowgli", forstår vi. Hvordan kom han ud? I Kipling Kaa - en tiger python meget lang med gullig hud. Han er utrolig stolt af sin størrelse og forsikrer, at slangen er den ældste i verden. Kaa modtagelige for smiger, selv de mest åbenlyse, og Mowgli så ofte roser ham, forsøger at gøre sin gamle mentor behageligt.

Kaa - en af de farligste og skumle indbyggere i junglen. Fjender han gør ikke, og selv allierede frygter det. Mowgli kun implicit stoler sin ven og lærer, men han ved, hvornår de skal angribe denne kæmpe depression, er det bedst at overlade alene.

Forhåbentlig nu kan du nemt besvare spørgsmålet: "?" "Hvad var navnet boa fra et eventyr af Kipling" Mowgli Og endnu bedre - tage bogen i hånden og fordyb dig i fuld af fare, men vidunderlige verden af junglen, og deres palæer, beskrives en bemærkelsesværdig forfatter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.