Kunst og underholdningLitteratur

Analyse af digtet "I dybet af de sibiriske malm". Frihedselskende poesi Pushkin

AS Pushkin forsøgt at viderebringe til hans store læsning offentligheden alle sine begejstring for fremtiden for de mennesker og deres land. Intet er holdt ved hans sind og hans pen uden et spor. Det oprør af Decembrists i Petersburg på Senatet Square i 1925, før den smerte i mit hjerte chokeret ham. Han tog deres nederlag som en personlig tragedie. Derfor dengang jeg var i unåde hos kongen og kunne ikke så støtte deres venner Decembrists, som allerede var i eksil i St. Michaels familie ejendom. Men når lidt senere kongen Nicholas jeg spurgte Pushkin om, hvor han var, hvis det viste sig at være december 14 i St. Petersburg, sagde Pushkin at Senatet Square, fordi der var hans venner, der var i det hemmelige selskab, men ikke dedikeret til deres tilfælde allerede vanæret digter.

Analysen af digtet "I dybet af de sibiriske malm"

Og her er det - den første reaktion på et chok (hans berømte digt) - bare trukket til temaet for de tragiske begivenheder. Analysen af digtet "I dybet af den sibiriske malme" viser, at det var dedikeret til årsdagen for begivenhederne, og det blev bare skrevet i slutningen af 1826. I løbet af sin levetid, så det blev aldrig offentliggjort. Oprettelse det, Pushkin meget risiko, overtalte han sin kone Decembrist Muraviev levere dette produkt til sine landsforviste venner. Efter alt, er de ydmyget og vanæret, som nogensinde, venter på støtte og forståelse. Og det er deres kreativitet hævet deres moral og gav håb om en snarlig udgivelse. Og det var ikke kun hans digt, som han videre til dine venner, Decembrists.

Analysen af digtet "I dybet af de sibiriske malm". resumé

Med hensyn til sine kammerater i den første strofe, skrev Pushkin ordene, der forsikrer sine venner, at deres heltemod ikke er forgæves, og vil blive husket for hans efterkommere, selv i hundrede år. At være i en mørk fangekælder, kan de stadig se den "ønskede tid" uden enevælden og livegenskab. Før eller senere, deres skæbne, endelig vil være gunstige for dem, og de vil blive befriet fra lænkerne, takket være sine same-fritænkere brødre.

Hvis detaljer at analysere digtet "I dybet af den sibiriske malm", bliver det klart, at intet af dette vil ske, og Pushkin forudsigelser er ikke gået i opfyldelse. Bare et kvart århundrede, kun få vil få amnesti Decembrists og overleve. Mange af dem overlever ikke disse strabadser, og at de, der vender tilbage, allerede dengang vil være svage ældre, berøvet alle høj rang og titler.

Tema, genre og byggeri

Her er hvad der er vigtigt at sige, er baseret på en grundig analyse af digtet "I dybet af de sibiriske malm". Pushkin gør hans hovedfokus på den person med en intern modstandsdygtig stang, som på trods af sine vanskeligheder, er uovervindelig og kunne gå til sit mål til det sidste.

Dette arbejde er skrevet iambic tetrameter. For pulserende kunstnerisk udtryk for digteren anvender forskellige midler: tilnavn, metafor, en detaljeret sammenligning, bogstavrim og assonance. Det er både i sit udtryk, og opfattelsen er meget stærk og værd i forbindelse med frihedselskende sangtekster af A. S. Pushkina, som omfatter en ode til "Liberty", digtet "Anchar", "Til Chaadaev", "The Village", "Arion" og mange, mange andre berømte værker.

På denne hans meddelelse modtaget Pushkin et svar fra en anden landsforviste digter Odoevskogo og også i vers - "strings profetiske fyrig lyde ...." Selvom Pushkin var imod eventuelle optøjer og oprør, men han kunne ikke lade være med støtte i sådanne svære stunder hans venner, fra hvem selv slået deres pårørende. Pushkin var ikke involveret i disse arrangementer, men i aviserne hver Decembrists blev arresteret hans digte.

konklusion

På baggrund af gennemgangen af digtet "I dybet af den sibiriske malm", kan vi konstatere, at det huskede de unge efterkommere, der kæmpede i Den Store Fædrelandskrig mod de tyske angribere. Molodaya læste det som den frelsende bøn til at overleve de nazistiske torturkamre, og det hjalp ikke at bryde deres vilje og ånd. Derfor er det ikke forgæves har været arbejdet med digteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.