Kunst og underholdningLitteratur

Bogen handler om karakteren af hvad vælger at læse til barnet?

Book i naturen - det er en af de vigtigste måder at hjælpe børn med at lære mere om vores verden, at lære dem at elske deres hjemland, samt indgyde en god holdning til vores yngre brødre. Russiske forfattere, der skabte vidunderlige værker af dette emne, være opmærksom på ikke kun på skitser af landskaber, men også i den moralske og etiske indhold. Det kan resultere i en lang liste med navne på dem, der skrev om naturen.

Bøger om Nature: Forfatterne

Selvfølgelig er den første til at komme til at tænke på omtalen af en sådan genre som en historie om naturen, er Michael og Prishvin Konstantin Paustovsky. Deres værker for børn at lære i skolen. der er dem, der er beregnet til de yngste læsere blandt historierne om disse forfattere, men dette udelukker ikke tilstedeværelsen i deres arsenal af mere alvorlige værker og "voksne".

På Natur og skrev en vidunderlig forfatter fra det tidlige 20. århundrede, Ivan Shmelev, der blev tvunget til at emigrere til udlandet efter revolutionen. I sine bøger så meget kærlighed til sit fædreland, til det russiske folk, at de bare har brug for at læse for alle. Nogle gange i sine værker der er et religiøst element, alle helligdage, som forfatteren beskriver, uvægerligt fremkalde ærefrygt læsere en følelse af enhed med sit folk.

Et andet velkendt forfatter og naturforsker - Zhitkov Boris. Han beskriver levende den overraskende opførsel af dyrene, ændringer i naturen, der opstår med de skiftende årstider.

Bøger om natur og dyr skrevet af forfattere som R. Pogodin, V. Aleshin, Ehrenburg I. Af de udenlandske klassikere: George London, M.Tven etc ...

Analyse af nogle værker

Man kan ikke tale om litterære værker, uden at analysere dem. Feature værker på dette emne er, at noveller kombineres i hele bogen. Titler på bøger om naturen, tendens til at være enkel og almindelig, straks sat op på det vigtigste tema i arbejdet.

Prishvin, "Skov boss"

Denne serie af historier, der fik sit navn takket være en af dem. Hele kollektionen er gennemsyret af den generelle idé: kunne det være en mand af skoven mester? Prishvin viser tydeligt, at der er. I den første historie, "Gossamer" fortælleren synes at læseren som en person, med hvem han deler sine hemmeligheder i skoven. Han så tusindvis af små net strakte sig fra det ene træ til et andet. Da han indså, at det var den rigtige vej at gå for ikke at fornærme dem, der har set. Denne historie er først og fremmest at undervise respekt for naturen, samt evnen til at føle den skønhed og charme af det omgivende miljø. Hovedpersonen i historien, på hvis vegne fortælleren bliver et vidnesbyrd om, hvordan uartig dreng satte ild til træet harpiks. Hero slukke ilden. En spøgefugl - "skovejer" - lektion blev en bebrejdelse til sin kæreste Zina rimelig. Alle tre figurer sammen vente ud regn under et træ for at undgå at blive våd. Fortælleren siger, at der ikke er noget bedre end at lytte til en varm sommer regn i skoven, og læseren ønsker også at nyde sådanne øjeblikke.

"Pantry solen"

Dette er måske den mest berømte bog om naturen. Prishvin skrev hende en meget smuk sprog. Han forsøger at tiltrække unge læsere opmærksomhed på den ekstraordinære storhed af russisk natur, at indgyde kærlighed til hende. Heltene i historien - to forældreløse børn Mitrasha og Nastya. Mitrasha formaner konstant sin søster. Mange fortæller hende om, at hans far fortalte ham. Prishvin beskriver i detaljer skoven. Han er opmærksom på hver eneste bær blade, og det er værdifuldt historie.

K.Paustovsky, "Golden suder"

I denne historie, de siger om fiskeri. Forfatter beskriver kærligt marchen med sin bedstefar for fisk: hvordan det fastsurret hest skovsyre, da han sang den vagtler i buskene som begyndelsen af sommerregn. Heroes lykkedes at fange en kæmpe gylden suder, som er misundelig på alle beboerne i landsbyen.

"Hare fødder"

Dette er en meget god bog om naturen. Historien om, hvordan dyr og mennesker kan interagere. Bedstefar engang gik jagt og skudt på en hare, men det gik. Og så branden startede i skoven. Han begyndte at løbe væk fra branden, men ilden bredte sig meget hurtigt, og allerede død indhentede ham. pludselig så han haren, som også flygtede fra ilden. Bedstefar vidste, at dyrene føler, hvor er ilden, og løb efter dyret. Grå førte bedstefar til ilden. Dyret blev brændt poter og mave. Bedstefar med hans barnebarn Vanka tog en kanin til en dyrlæge, omsorg for ham. Så genvundet han og fortsatte med at leve med sin bedstefar, men i naturen er det også kører. Og gamle jæger føles stadig skyld foran hans frelser, fordi han skyde på.

Bøger om dyreliv er altid lærerigt. De bidrager til at forklare barnet, hvor godt og ondt, hvor, hvordan de skal handle. Russiske forfattere har lagt særlig vægt på landskaber. Selvfølgelig er en favorit område - en skov. Efter alt, er det forbundet med Rusland.

Ikke hver bog om karakteren af disse indeholder detaljerede beskrivelser af hende. Et slående eksempel - arbejde Jack Londons "White Fang". Den er designet til teenage læsning, bringer respekt og kærlighed til dem, der tæmmet mand.

J .. London "White Fang"

Hund og søn ulv White Fang var oprindeligt meget glad for, at jeg kom til de hvide mennesker. Han begyndte at dyrke som en kamphund. Men en dag, hans foretrukne vært lige før sin død, han ikke score på grund af tabet. Det var dengang, at han købte en anden hvid mand - Scott. Hvid Fang vantro til hans holdning, men så vænnede. Scott tog hunden med sig til Californien, hvor først dyret var usædvanligt. På gården er stille og rolig. Men så Fang vant, han engang reddet fra døden af en person, mens de fik alvorlige skader. Men stærk dyr er kommet sig. Scott White Fang tilbagebetales for hans gode holdning af kærlighed og hengivenhed.

Således er bogen i naturen - det er ikke bare en måde at lære nye ting om verden, men også en god mulighed for at udvikle en venlighed, en følelse af skønhed, alle menneskelige kvaliteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.