HjemlighedVærktøj og udstyr

Profilegib manual: Anvendelsesområdet, fordele og ulemper

Et af problemerne i byggebranchen bøjer rør og metalprofiler. Tidligere, for at få den ønskede form design, bygherrer foretog en stor indsats og bruger en masse tid. Men dette varede så længe lyset ikke vises Bender manual (rulle profilegib). Ved hjælp af dette værktøj kan vi hurtigt forvandle en almindelig profil eller hjørne i de komplekse mønstre, og vigtigst af alt - på kortest mulig tid. Hvordan fungerer profilegib manual, på hvilke områder det bruges, vil du lære i denne artikel.

applikationer

Dette værktøj bruges i mange brancher:

  • marine;
  • møbler;
  • energi;
  • automotive;
  • petrokemiske;
  • konstruktion;
  • elektricitet.

skæbne

Profilegib manual anvendes til dannelse og bukning af profiler og hjørner af rektangulært tværsnit, herunder barrer, stænger og kanaler. Alt dette metal tager absolut enhver form, fordi med hjælp af bøjning værktøj kan stramme dem eller andre genstande til 360 grader eller mere, og uden at begrænse radius. Hertil kommer, at eventuel bøjning i forskellige planer. Værktøjet gør det muligt at lave en cirkel af en vinkel af spiralen eller metalrør. Også værd at bemærke er tilstedeværelsen af specielle dyser, hvorigennem i det væsentlige forøger evnen af manuel rørbukker. Under anvendelse af disse dyser gør det muligt at danne produkter af meget kompleks form, kan profilet være en eksakt match parametre krumning.

Fordele og ulemper

Den største fordel ved dette værktøj er primært alsidighed. På grund af dens design, det giver mulighed for at arbejde med firkantede og runde stænger, vinkler, stænger, rør, firkantede og rektangulære profiler. Hertil kommer, at denne anordning ikke har nogen motor, hvorved omkostningerne ved produktet og betydeligt øger pålideligheden væsentligt reduceret. Svigt af hånden rørbukker er sjældne. Og den største fordel er, at outputtet er virkelig høj kvalitet med en formular, der skal opnås i begyndelsen af arbejdet.

Den største ulempe er, at det er lavet Forming produkter med anvendelse af fysisk magt, ligegyldigt, du gjorde profilegiby hånd med sine egne hænder, eller købes i butikken. Det betyder, at for at opnå den ønskede form af produktet er nødvendig for at gøre en enorm indsats. Som et resultat heraf kan en sådan indretning bruges til små mængder af arbejde alene. I industrielle applikationer bruges ikke profilegib manual. Ja, og håndtere over store rør, kan han ikke. Den mest han kan bøje det rulles med et afsnit af 4x4 cm.

konklusion

Således profilegib manuelt kan betjenes kun i tilfælde, hvor det er nødvendigt at bøje en lille mængde af metalprodukter med en lille diameter. Sådanne indretninger kan være nyttige til pakninger VVS i bygningen, opvarmning, produktion drivhuse ramme for visiret og andre husholdning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.