SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er den hævelse af hænder. Årsagerne til sygdommen

Hvorfor kan udvikle hævelse af hænder? Årsagerne til dette fænomen ligger i adskillige sygdomme. Faktisk ekspandering - denne stigning i væv på grund af ophobning af lymfevæske i det. Grundlaget for dette problem er en dårlig lymfedrænage og blod.

Hævelse af hænder: Årsager

Årsagerne i virkeligheden er der mange: Det er en stigning i trykket inde i kapillarrøret, denne stigning i permeabiliteten af deres vægge, lavt indhold af protein i blodet. Og, selvfølgelig, forudsætninger kan være en lang række menneskelige sygdomme.

Hvis der er hævelse af hænderne, årsagerne til denne skævhed er oftest er som væskeretention. Den mest udnyttede del af vores krop - det er fingre, hvilket er grunden til de ofte modtagelige for nederlag. Meget ofte lider af ødem gravide kvinder. I deres tilfælde er der væskeophobning i kroppen. Måske og kvinder før menstruationens. Hos ældre patienter, oftest problemet er en ophobning af væske i væv. Også muligt hævelse af hænder, hvis årsager er i strid med de nyrer og lever, på grund af gigt, forskellige sygdomme i blodet og hjerte, og også på grund af infektioner.

Under alle de ovennævnte faktorer tyder indgåelsen af forekomsten af sygdomme såsom hævelse af hænder. Årsagerne til dette fænomen er mest almindeligt forbundet med ophobning af vand i kroppen. Så slippe af med problemet kan sættes ud af det. For at gøre dette, er der mange måder, men at se en læge er et must. Han vil finde ud af, hvorfor de hævede hænder. Årsagerne til sygdommen vil også være i stand til at identificere den rette specialist, efter at han ordinere behandling.

Førstehjælp i ødem kan have en folkemedicin. Opskrifter erfarne herbalists gøre ofte mere godt end medicinsk behandling. De er enkle og nemme at bruge, og de nødvendige komponenter kan købes på ethvert apotek. Imidlertid output vand fra kroppen, kan, og vil fjerne hævelse af hænderne, forbliver de samme i legemet årsagerne til dette fænomen. Derfor undersøgt af en specialist er nødvendig.

traditionelle opskrifter

Væske trækkes tilbage fra kroppen diuretika. Sådan er følgende urter: tyttebær, bære ører, padderok, lind blomster, birk knopper. Brugt og særlige urtete til output væske fra kroppen, men deres anvendelse har nogle kontraindikationer. Behandlingsforløbet er 20 dage. Det er meget vigtigt at begrænse væskeindtag.

Der er en anden populær metode, der bruges til hævelse af fingrene. Inden vi går i seng fingre har brug for at rulle op folien og wrap op varm. Tre af disse møder - og du kan glemme alt om smerten i lang tid. Hvis hævelsen vil vende tilbage, gentages proceduren.

Selvfølgelig kan man ikke forsømme øvelse for ødem. Den mest nyttig øvelse - stående på alle fire. I denne stilling er presset på urinlederen reduceret, og al væsken siv fra nyren til blæren. Hvis du motionerer regelmæssigt, kan du slippe af med problemet hurtigt.

Hvis ødem opstår ofte, bør du gøre det til en regel at forhindre dem. For at gøre dette, tage en kontrast brusebad, engageret i gymnastik, at massere fingre og hænder. Jeg har brug for mere hvile og mindre nervøs. Dette er en opskrift mod alle sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.