FormationSprog

Hvad er den sproglige barriere og hvordan man kan overvinde det?

I dag, kendskab til et fremmedsprog er ikke længere et privilegium, obligatorisk kriterium for beskæftigelse. Hvis du ønsker at betalt interessant arbejde eller ønsker at tage til udlandet for permanent opholdstilladelse, ferie eller for at studere, så en eller anden du har prøvet at undervise eller lære et fremmedsprog måde.

Men, som det ofte sker, du har nået det niveau af forståelse af et fremmed sprog, lære grammatik regler og undtagelser for dem, og siger ikke noget ikke kan. Den såkaldte sproglige barriere forhindrer folk til at kommunikere, tolke deres tanker og føle sig trygge ved kontakt med en udlænding.

Hvem står over for et lignende problem

Dette problem er iboende i næsten alle de mennesker, der begyndte at lære et fremmedsprog til udviklingen af de grundlæggende principper for grammatik.

I mange skoler, børn fortsætte med at lære sprog, startende med reglerne i stavning, sætningsopbygning, anspændes. Sprogbarrieren forekommer i fravær af kommunikation. Ethvert sprog kan og bør udtale uden frygt for at lave fejl. Derfor er tilstedeværelsen af læreren, læreren, vejleder eller højttaler af sproget er nødvendig for en sådan uddannelse. Fremgangsmåden til udtalen af sproget er det mest hurtig og effektiv.

Hvorfor gik der opstår vanskeligheder?

Trouble udtrykke deres tanker på et fremmedsprog der, som det er blevet sagt, i mangel af eller minimal kommunikation i sproget. Men som det er muligt, fordi du allerede kan skrive en god essay, og et brev til sin udenlandske ven?

Måske endda føre erhvervslivet forhandlinger. Men der kommer et tidspunkt, hvor du har brug for at udtrykke verbalt, har du øjeblikkeligt mistet al kendskab til sproget, som hvis glemt, og du bare stå der og sige ingenting ... Sprogbarrieren forhindrer folk beskæftige sig med frygten for at begå fejl, blive misforstået og frygt for at blive genstand for latterliggørelse. Først efter at lære reglerne og fokusere på den korrekte sætning struktur, vil du være bange for at tale på et fremmed sprog. Til den sproglige barriere ikke opstå på alle, er det nødvendigt at begynde at lære sproget ordentligt.

Hvor skal man begynde at lære et fremmedsprog

Hvert sprog har sine egne regler og undtagelser, det er fra denne, og ikke starte. Det er nok til at vide et par grundlæggende teknikker i konstruktionen af sætninger, at være i stand til at have noget at spørge og svar på målsproget. At overvinde sprogbarrieren ved korrekt indledt processen vil blive en succes. Derfor sammen med skriften udtale sætninger.

Bed om hjælp fra en lærer, beder dig rette og påpege fejl. I første omgang kan undersøgelsen synes meget svært, men til sidst du vænne sig til denne form for belastninger, og det bliver let og interessant. Det vigtigste - elsker at lære et fremmedsprog og et ønske om at vide.

Den sproglige barriere. dens årsager

Den første og vigtigste grund - at huske bestemte regler, ord og sætninger. Intet sprog kan ikke læres kun gennem ordbogen. Ord kan ikke undervise uden en kontekst, og takkede sætninger og talemåder kan ikke anvendes universelt. Sprog barriere - psykologisk problem.

Og for at løse dette problem er nødvendigt, hvis kun for at føle ubehag. Husk, at mange ord har forskellige betydninger i forskellige sætninger. Påfør det samme ord i erhvervslivet og hverdagens kommunikation kan betragtes som grim, og ikke hver udlænding vil være i stand til at tilgive dig for dine fejltrin.

Den anden grund - at tænke over, hvad der blev sagt. Siden barndommen har vi lært, at før du siger noget, er du nødt til at tænke et par gange. Men i praksis, oftest er det ikke.

I vores hoved kan fødes hvert sekund et par tanker, der løber aldrig stopper. I samtale, kan vi slappe af og bare snakke, ikke opmærksom på dine tanker. Denne mekanisme bør arbejde i studiet af et fremmedsprog. Når du begynder at tænke over hver sætning, dets nøjagtighed og korrekthed, så snart du tøvede med et svar på en enkel, ikke et filosofisk spørgsmål, ikke for at undgå fejl, så at den sproglige barriere bliver højere.

Hvordan kan du vide, om problemet er den sproglige barriere, før de rejser til et andet land

Se alle film på et fremmed sprog, du er ved at lære. Biograf skal ikke tilpasses og designet til et publikum af folk, der taler det pågældende sprog. Skuespillerne taler så hurtigt, at du næsten ikke fange et enkelt ord, for ikke at tale om betydningen. Og nu ser den samme film med udenlandske undertekster.

Placer fra tid til anden filmen på pause og gentage sætningen for heltene. Du vil måske undre, hvordan kan lyde dette eller denne sætning, som du engang troede du vidste ganske godt, og det bruges aktivt.

Hvordan ved du, at du ved et fremmedsprog

"Der er ingen grænse for perfektion" - vi hører fra forældre, venner, bekendte, og på radio og tv. Og det er sandt. Men når det vil være det samme, selv om en fjern perfektion i besiddelse af et fremmed sprog? Vi fortsætter med at lære sproget, se film, læse bøger på originalsproget, musik, litteratur allerede forstå forretningen og kan forstå enhver virksomhed emne. Men forståelse vil stadig være nok. Du skal være i stand til at kommunikere og blive forstået af andre.

Mange af sprogbarrieren opstår, når den falske frygt for, at de stadig ikke kender nok sprog kan virke analfabeter, latterligt. Det er nødvendigt at begynde at tale på målsproget fra de allerførste dage af bekendtskab med ham. Så vil der være en lignende frygt.

Hvordan til at håndtere komplekserne

Kulturelle og sproglige barrierer forhindrer folk føler sig godt tilpas i et ukendt sprog miljø. For at overvinde dem, skal du kende et par tricks.

Hvis du tænker, hvordan du fjerner den sproglige barriere og være flydende i et fremmedsprog, så prøv at slappe af og begynde at søge hjælp fra en tolk. Et par sessioner med en god specialist vil helt sikkert give bedre resultater end et par uger af selvstudium. Fjernelse af sprogbarrieren - en af de hyppigste årsager til, at henvende sig til oversættere. Han lærte at forstå flydende tale, til at tale og besvare uden tøven. Specialisten vil forklare hvordan man kan overvinde den sproglige barriere.

Hvordan til at håndtere problemet?

Hvis du vælger den hårde måde, og besluttede at kæmpe med frygten for at tale på et fremmedsprog ved dig selv, så bliver du nødt til at gøre en stor indsats, men til at håndtere det selv, også kan. Hvis du er på udkig efter måder på hvordan man kan overvinde den sproglige barriere, så følge disse retningslinjer:

  1. Se film på målsproget og gentage sætningen for heltene.
  2. Lyt til lydbøger, og kontroller med den trykte én.
  3. Start med tilpasset litteratur og film, og derefter gå videre til mere komplekse materialer, der er designet til modersmål.
  4. Syng sange og lære vers.
  5. Tal med venner.
  6. Hvis massen af ressourcer på internettet, hvor du kan finde folk, der er villige til at lære det russiske sprog og kan hjælpe dig med at lære et fremmed sprog.

Som forklaret i et andet land

I praksis kan det være meget mere kompliceret end i klasseværelset med læreren. Hvis din lærer aldrig haft han erfaring med udlændinge, og det var en meget lang tid, så vil du have spildt din tid, arbejde sammen med ham. Accent ingen er immune. Ankommer i et fremmed land, kunne man tro det gør lære et andet sprog.

For at forstå dig en indfødt, og du nemt forstå det, skal du have en praksis med at kommunikere med medierne. Den sikreste og hurtigste måde at lære et fremmedsprog - et dyk til det sprog miljø, føle kulturen af de mennesker, se film og læse bøger om sproget af interesse.

Ankommer i et fremmed land, er du sikker på at komme på tværs behovet for at spørge om noget, siger i lufthavnen, taxa, hotel, restaurant, på gaden, i museet. Du kan gå en kort sprogkurser for turister, men hvis du lærer sproget, ikke kun for sæsonbestemt turistrejser, men også for erhvervslivet, må disse klasser, bør du ikke være begrænset.

Hvordan du hurtigt lære engelsk uafhængigt

For at mestre enhver fremmed sprog, herunder engelsk, du har brug for en stor indsats. Og hvis du kommer til at lære sproget i deres egen, vil indsatsen nødt til at gøre dobbelt så meget.

Blandt den enorme mængde af information er det meget vigtigt ikke at fare vild og finde en virkelig ønsket. Organiser oplysninger, bryde det op i blokke - det er hvad der er vigtigt at lære at gøre, før du begynder at lære engelsk. Lav selv programmet.

Husk, hvordan du gik i skole. Først i de små klasser, du mestrer alfabetet, lyder brev. Så lærte at læse og skrive. Overfør alle modtaget i junior high færdigheder til studiet af engelsk. Lær alfabetet, huske , hvordan man korrekt læse en kombination af bogstaver og lyde. Lyt til talt engelsk så ofte som muligt.

Du kan købe de mest almindelige lærebøger til børn eller særlige litteratur for voksne der lige er begyndt at lære engelsk. Omgiv dig med sproget. Du er nødt til at lytte til musik, lydbøger, se film på et fremmed sprog. Start med de tilpassede ressourcer, undertekster og overførsel, ved gradvist at komplicere og stigende belastning.

Hvordan man laver et helt program af engelsk

Den nemmeste måde - at finde de lærebøger i forskellige niveauer af kompleksitet og for at søge efter information, der fokuserer på indholdet af disse fordele. Men vær forberedt på, at gøre hele programmet, du ikke får. Som den uddannelse, du vil være spørgsmål, vil nogle emner blive givet let, mens andre - mere vanskeligt. I forskellige fora, vil du være i stand til at hjælpe beskæftige sig med mange vanskeligheder. Men at lære sproget uden materielle omkostninger er næsten umuligt. Det er bedre at finde sprogkurser i grupper, hvor du skal kommunikere med læreren og de samme mennesker, som dig, der ønsker at lære et fremmedsprog. Gå et par måneder på sådanne kurser, og du vil allerede givet et godt udgangspunkt for at lære sproget.

Hvor ofte engageret

Jo oftere du gentager rejst og praktiseres, jo bedre for dig. Den ideelle løsning ville være en daglig træning. Men du behøver ikke blive hængende på ét sted. Hvis du i dag har givet al din tid grammatik og færdiggøre quests i morgen være engageret i at tale eller lytte. Uddannelse bør ikke have nogen årsag ubehagelige følelser, bør det være en fornøjelig, varieret, ikke for irriterende.

Det er kendt, at interessant for os at huske informationer hurtigere. Hvis du kan lide sport, læse eller lytte til nyheder fra sportens verden på målsproget. Hvis du kan lide at gøre hår og makeup, så se en video tutorial af udenlandske bloggere. Ikke nødvendigvis opmærksomme eneste seriøse litteratur. Læs historier, sjove historier, vittigheder, se tegnefilm, lære poesi.

Vigtigst - regelmæssighed. Tilbring et fremmedsprog bedre end en time hver dag end syv timer en gang om ugen.

Glem ikke, at du er nødt til at hjælpe den person, der vil være i stand til at rette eventuelle fejl. Hvis du ikke er i stand til at engagere sig med en vejleder, så find venner på internettet, som vil være klar til at hjælpe. Eller lære et fremmedsprog med en ven. Ret fejl hinanden og kommunikere så meget som muligt. Hold øje med den korrekte udtale.

Hvis du ikke ønsker at blive genstand for latterliggørelse, så glem ikke, at virksomheden og det sprog er lidt forskellige fra hinanden. Brug nogle af de ord, der tales i den officielle leksikon af samtale kan betragtes som dårlig formular. Succes i læring!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.