HjemlighedHavearbejde

Dronning af landskaber - vestlige Tui Teddy

Det evigtgrønne træ, som vores forfædre identificeret med et hus for spiritus og anses for at have magiske kræfter, er ikke kun gran og fyr, men omfatter også mange arter af thuja. Varianter er overrasket af en række former og farver, nogle har en høj konisk form, andre er små og spredt over jordens overflade.

Helbredende egenskaber

Indånding af terapeutiske dampe fjerner den akkumulerede træthed og stress, genopretter hurtigt efter sygdom. Denne art af nåletræer skelner mellem et stort antal phytoncider og biologisk aktive stoffer, undertrykker reproduktionen af skadelige mikroorganismer og har en sundhedsfremmende effekt på kroppen. Luften fyldt med phytoncider stimulerer det menneskelige immunsystem til at styrke. Flere lande i Europa på lovgivningsniveau sikrede landingen af tui nær hospitaler, børneinstitutioner og administrative bygninger.

Valget af dværgbarredere til husgartnere er steget markant i det seneste årti. Western Tui Teddy er et relativt nyt udvalg af prydplanter , men det er allerede blevet meget almindeligt i Europa. På grund af deres nøjagtige vækst og eviggrønne blade anbefales de til skabelse af alpine bakker, landskabsindretninger, hedehaver, grænsende zoner, velindrettede stenede haver i japansk stil. De, der bor i byer, Tuya dværg, kan tjene som en vidunderlig udsmykning af altaner, terrasser og loggier. Farver spænder fra blå-grøn til mørkegrøn, ved ekstreme temperaturer, farve ændres fra guld til brons. Det føles godt om vinteren ved lave temperaturer, men kan ændre farve til brun. De er uhøjtidelige i plejen, holdbar, ideel til små solværfter. På grund af det usædvanlige frodige udseende fik hun navnet - Bear cub.

udseende

Denne indfødte fra den østlige del af Nordamerika vokser vildt i fugtige skove, hvor det almindeligvis kaldes "livets træ". Rødsystemet af disse træer er forgrenet og ligger på overfladen, kan ikke lide solidt komprimeret jord. I højden varierer de i størrelse fra 0,5 m til 1,2 m.

Blandt de mindste stedsegrønne buske er den vestlige Tui Teddy kendt, som har form af en globus 0,3 til 0,6 m i højden, tynde, spidsede skud med ikke-spærrede spirer. Har en sfærisk krone, som med alderen bliver mere sprød.

Vækstfrekvens

Western Tui Teddy vokser langsomt nok. Ifølge American Conifer Society vokser dværgebetændelser fra 7 til 15 cm om året og når størrelser fra 1 til 2 meter i området fra 10 til 15 år. Mens plantning altid tager højde for deres endelige vækst, vil disse små evergreens ændre landskabets udseende meget langsomt.

Landing Instruktioner

  • Planten vokset i beholderen er rigeligt vandet.

  • Grave et hul to gange størrelsen af rod i bredden.

  • Hvis jorden er i meget dårlig stand, tilføj kompost og dræning fra claydite og grus 15 cm tykt til gruben. Frisk gødning er afviselig.

  • Overfør træet forsigtigt fra beholderen og monter det i hullet.

  • Omkring roden udfyldes jord, sand og tørv i forholdet 1: 1: 1 og komprimeres.

  • Det er grundigt vandet.

  • Det er ønskeligt at sprøjte jord omkring den plantede plante med fyrbark, tørv eller græsset græs. Dette gør det muligt at holde fugt ved rødder og næringsstoffer under vanding.

  • Om vinteren ligger rødderne ned lapnik, som skræmmer markmusene og forhindrer dem i at grave planten op.

pleje

I det første år efter plantning er der behov for regelmæssig vanding, det kræves af rodsystemet, som den vestlige teddy har. Plantering og pleje udføres i sur, let alkalisk og godt drænet jord. Behovet for vand er moderat, planter foretrækker konstant fugtig jord og luft, tolererer ikke sumpede eller kronisk tørre grunde. Ugentlig vanding stimulerer god vækst, vanding øges i varme tørre perioder om morgenen eller aftenen. Bedste af alt, de vokser på velopvarmede og sollys områder, selv om mange sorter kan nedrive pritenyemye sted. Hvis thai dværg vokser i dårlig jord, er tilsætningen af gødninger obligatorisk. Anbefalinger til anvendelse af gødning er forskellige, men der er en generel opfattelse - at indføre gødninger i små mængder om foråret, efter at sneen smeltede og jorden blødgjort. Ved raffinering med gødning kan den hurtigt vokse og miste sin runde form. Det er nødvendigt at undgå gødninger indeholdende herbicider. En ung, nyligt plantet busk er bedst skjult og dækker den med dækmateriale eller kraftpapir.

Beskæring og beskyttelse

Western Tui Teddy er bedst dannet om foråret, selv om beskæring er ikke nødvendig for denne art, da den opretholder sin form godt uden ekstern hjælp. Den konstante jordfugtighed og god luftcirkulation fremmer en sund vækst. Vinterafstøbning af internt brun løv er en del af den normale vækstproces.

Afhængig af sorten og placeringen kan dværg tuya blive angrebet af en edderkoppemid, insekter eller insekter. Til bekæmpelse af skadedyr behandles en evergreen plante med fungicider. For at forebygge svampesygdomme kan du bruge Bordeaux væske 1%. Hvis bushen blev angrebet af bladlus, er behandling med insekticider nødvendig i perioden 7-10 dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.