ComputereComputerspil

Fuld systemkrav Lineage 2

Enhver, der spiller online spil mindst en gang hørt om den berømte "line." Argumentere om, hvordan det er interessant og gennemtænkt, vi i dag vil ikke. Vores dagens artikel er dedikeret til dem, der tvivler på, at computeren er i stand til at trække dette væsen igroproma.

processor

Umiddelbart skal det bemærkes, at systemkravene Lineage 2 er så lav, at enhver moderne computer køre det selv om minimumsstandarder indstillinger. Selv hvis du ønsker at spille på det maksimale, huske på, at de fleste erfarne, hærdede spillere foretrækker at nulstille grafikken til et minimum, simpelthen på grund af den overflod af visuelle effekter i kampen vil være svært at se noget.

Så systemkravene Lineage 2 er nødvendige for at køre spillet inkluderer en dual-core processor med en frekvens på 1,8 GHz. I besiddelse af denne karakteristiske endda arbejdstagere (kontor) bærbare computere. Hvis du ønsker at spille på maksimalt grafikindstillinger, pobespokoytes om, hvordan man har en processor ligner den i7 serien quad-core. Dette er den mere alvorlig bud, men er også til stede i de mest hensigtsmæssige computere.

hukommelse

En anden vigtig parameter, som er ansvarlig for hastigheden af spillet ydeevne. Systemkrav Lineage 2 er sådan, at du vil på alle indstillinger må gå glip 4 gigabyte RAM. I tilfælde, hvis du indstiller en række yderligere programmer eller tjeneste, du bruger en tiendedel af den version af operativsystemet, denne værdi kan øges op til 6 GB. Generelt er en grundlæggende parameter i 4 GB har selv de fleste bærbare computere, for ikke at tale om gaming computere.

Med hensyn til den plads på harddisken, skal du mindst 30 gigabyte til distribution og det etablerede spil, og 5-6 GB for siden fil.

videokort

Vi har allerede nævnt, at 2 minimumsystemkravene i Lineage er meget demokratisk. Vil passe til ethvert kort, der understøtter shaders 3.0 eller højere. Hvis mindre, så risikerer du at løse problemet med den hvide skærm. Generelt for spillet på medium indstillinger, bør du have nok grafikkort Geforce 8600 GT eller en lignende effekt med 1 GB video memory.

Hvis vi dømme efter oplevelsen af de spillere, den Systemkrav Lineage 2 og mindre. Spillet er meget gammel og når det overvældende flertal af computere uden alvorlige problemer. Fraværet af lyse farver, stærke visuelle effekter miljømæssige gør det muligt at alt, selv vidundere ydeevne på maskinerne mindre den minimale erklærede parametre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.