FinanserBanker

Hvilke banker giver realkreditlån uden udbetaling? Hvor kan jeg få et realkreditlån uden en udbetaling?

Mange vil gerne leve i deres egen lejlighed. Men ikke alle har penge til at gøre den første betaling. Er der nogen alternativer, og om pantet er mulig uden en udbetaling? De bredden af Moskva har i øjeblikket en række programmer til at købe boliger til mennesker med forskellige ønsker og evner. Derfor er mange mennesker er interesseret i emnet kan roligt reagere positivt.

Den første betaling. Har du brug for det? For hvad?

Det faktum, at den oprindelige betaling - forskellen mellem værdien af realkreditlån og værdien af den erhvervede ejendom, kendt af mange. Men det er ikke alle, at i de fleste tilfælde, dens størrelse påvirker renten på lånet. Jo mindre betaling, jo større er risikoen for banken nedskrivninger af kontanter. Og jo mindre mængde af forudbetaling, jo højere rente.

Hvis du tror, at ingen af kreditinstituttet ikke vil give penge til så store risici, du tager fejl. På nuværende tidspunkt er meget reel pant uden en udbetaling. Hvilke banker udstede et sådant lån? Det hele afhænger af, hvilken software du ejer.

Har deres hjem? Bruges til at købe nye! Boliglån uden vedhæftede filer

Eksisterende ejendom kan tjene som sikkerhed for realkreditlån. I dette tilfælde kan du forvente et gennemsnit af et beløb, der ikke overstiger 70% af dens anslåede værdi. Det endelige beløb af lånet vil afhænge af låntagers indkomst.

Hvilke banker giver realkreditlån uden udbetaling? Sikkerheden af tilgængelige boliger i "Bank of Moscow" , kan du arrangere et realkreditlån til at købe en lejlighed eller hus. Fast ejendom kan købes på både det primære og det sekundære marked. lånebeløbet - fra 500 tusinde til 60% af værdien af sikkerheden ejendom. Når renten afhænger af realkreditlån størrelse varierer i intervallet 13.15% til 15,25%.

"Rosbank" også sikret boliglån tilgængelig fast ejendom villig til at give. Den "fast ejendom lån sikret ved eksisterende fast ejendom - RR" gør det muligt at købe et værelse, lejlighed, hus eller jord med en hastighed på 12,6 til 14,1% om året. Som kan bruges sikkerhed for lejligheden, en individuel hus med jord eller bare jord. Banken er klar til at udstede et realkreditlån for et beløb, der ikke overstiger 80% af den anslåede værdi af fast ejendom. "Rosbank" - en af de få, der giver kredit, hvis størrelse ikke er meget lavere end prisen på eksisterende boliger.

Desuden kan en sådan pant udstedes i "Housing Finance Bank", "SVYAZ-Bank", "Alfa-Bank" og mange andre.

Mortgage uden en udbetaling med den ekstra bestemmelse

Der er en anden mulighed for registrering - at give som sikkerhed sikkerhed.

Hvor kan jeg få et realkreditlån uden en udbetaling, der giver som sikkerhed, såsom en bil? I øjeblikket har disse banker ikke meget. Blandt dem, "Economy Bank", "Bank of Communications" og "BystroBank".

I "Gazprombank" er programmet "Forbedring af levevilkår." Denne pant, når du laver, som ikke kræver en indledende betaling, men det har en funktion. Når du foretager en kreditaftale du lover os i 9 måneder at sælge sikkerheden ejendom og penge til at bringe i kredit score. I dette tilfælde bør mængden ikke være mindre end 15% af mængden af indkøbt boliger.

lån forarbejdning under den oprindelige gebyr

Nogle banker udstede lån under særlige programmer "for en indledende gebyr." Samtidig, afbetale gæld, du vil betale for to lån.

Hvilke banker giver realkreditlån uden udbetaling, hvilket gør ud i stedet ekstra kredit? Faktisk organisationer, der er villige til at give ud realkreditlån under den særlige lån til udbetalingen, ikke så meget. Dette er den "Delta Credit" og "Moskva Mortgage Agency". Det er bedst at få lejlighed til at præcisere bankens konsulent, hvor du ønsker at arrangere et realkreditlån.

Maternity kapital. Vi bruger som et acontobeløb, når du laver et realkreditlån

Forbedre boligsituationen, kan du bruge forælder kapital. Banker giver dig mulighed for at bruge det som et acontobeløb på realkreditlån. Det er dog ikke alle kreditinstitutter arbejde sammen med ham.

Så hvad banker tilbyder realkreditlån uden udbetaling, idet der i stedet den forælder kapital? Blandt de mest berømte familie kapital som den første betaling modtager banker "VTB 24" og besparelser (under 11% og 14%). Banken DeltaCredit er muligt at få et realkreditlån, betaler kun 5% af udgifterne til boliger.

For ikke så længe siden med moderen begyndte at arbejde kapital banker "NomosBank" og "Primsotsbank", men de har allerede formået at tiltrække opmærksomhed, takket være loyale betingelser for at opnå et realkreditlån.

Mortgage uden en udbetaling inden for rammerne af præferentielle kreditering

Denne pant er tilgængelig på programmet for lempelige vilkår på bekostning af statstilskud. Men det dækker ikke mængden af mere end 10% af ejendommens værdi. Hertil kommer, at dette program giver dig mulighed for at designe et lån under en nedsat rente.

mulige favorable lån i nærværelse af det certifikat, der bekræfter retten til at modtage tilskud i den angivne størrelse. Dette dokument er udstedt af den autoriserede krop af RF emne. Dette certifikat er gyldigt i seks måneder.

For alle banker, der deltager i programmet, der er en standard liste over nødvendige dokumenter, når de ansøger om et lån. For at deltage i lån på favorable vilkår er nødvendigt at fremlægge et bevis for 2-PIT for de sidste seks måneder. Størrelsen af den månedlige betaling bør ikke overstige 45% af den samlede indkomst for låntager og co-låntager.

Hvilke banker giver realkreditlån uden udbetaling inden for rammerne af præferentielle udlån? Disse lån kan udstede kun AIZhK partnere. Og i hver region en liste over organisationer, som giver lån til unge lærere. Vælg den rigtige bank på stedet af HMLA.

Boliglån for unge lærere

Lærere, hvis alder er mindre end 35 år kan være berettiget til et realkreditlån under programmet lempelige vilkår. Årlig rente på 8,5% på køb af lejligheder og 10,5% på køb af et privat hus eller en lejlighed i anlægsfasen.

Hvilke banker giver realkreditlån uden udbetaling for unge lærere? I Moskva, programmet listen over partnere, herunder bankernes Interkommerts "Bank" Petrocommerce "JSC" Safe House "JSC" Housing Finance Bank".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.