SundhedSund kost

Tinktur smartweed og især dens anvendelse

Vand peber er meget udbredt i medicin i dag. Anvend det som regel i form af tinkturer. Tinktur af vand peber - er et værktøj, der gemmer de mest nyttige egenskaber af det originale produkt. Når varmebehandlingen gennemføres, er de fleste af de medicinske egenskaber tabt. Når du bruger denne alkohol er det ikke forekommer, snarere tværtimod. E. De fordele, bringer planten, er det muligt at spare helt.

Anvendelsen af dette stof infusion nok udstrækning. Vores opgave - det mest udbyggede på den vifte af problemer, der løser tinktur af vand peber. Denne medicin held anvendes til:

  1. Stop blødning.
  2. Eliminer smerte.
  3. Inflammation fjernelse og desinfektion af sår.
  4. Behandling af sygdomme i mave-tarmkanalen.
  5. Regulering af menstruation udledning.
  6. Behandling af malaria.
  7. Komplikationer vandladning.
  8. Behandlingen af hæmorroider.

Så først og fremmest, det bliver brugt som en måde at stoppe forskellige former for blødning, især gynækologisk og hæmorider. I dette tilfælde, ordinere læger drikker te infusioner, skal modtagelse af hvilken udføres tre eller fire gange om dagen. Ved fremstillingen af infusioner anvendte kop kogende vand, der hældes en spiseskefuld tørrede urter, fint formalet. Skeen skal være komplet. På et tidspunkt er du nødt til at drikke en spiseskefuld færdige medicin.

Når intestinal blødning, sten i blæren, samt ødemer bruger også vand peber. Tinktur, hvis anvendelse er uhensigtsmæssig her, erstattet af brugen af det tørre græs af peber. Og det skal male til et fint pulver og tage en lille mængde. Det er vigtigt at huske, at vand peber er stærkt toksisk i sig selv, så det skal vaskes med en stor dosis af vand.

Den mest almindelige tinktur af vand peber udpegede læger i behandlingen af hæmorider, eller rettere, blødning forbundet med det. Samtidig opfordres til at tage SITZ bade, bouillon, som er lavet af græs og masser af vand.

Hvis en person lider af mavesår, og i dette tilfælde er der en opskrift til behandling af relaterede vand peber. Således sættes ca. 15 g tørrede urter 250 ml vodka, hvorefter væsken anbringes i et mørkt rum i to uger. Hvis sygdommen ikke er meget alvorlig, er begrænset til brugen af infusionen 10 dråber fire gange om dagen. Hvis sygdommen formularen kører, så skal du rådføre sig med en læge, der skal bestemme mere detaljeret og dybtgående behandling.

Tidligere, selv som et middel til migræne vand peber tinktur anvendes. Brugen af dele af planten uden nogen behandling også fandt sted. Især blev de friske blade jorden og fastgjort til bagsiden af hovedet. Selvfølgelig, lige nu er det opfundet en masse af de mere moderne metoder til behandling, men også oplevelsen af forfædre bør ikke overses.

Det skal også huskes, at tinktur af vand peber har en række kontraindikationer. Først og fremmest, er det ikke anbefales til brug for nyresten, nefritis og betændelse i blæren. Det er strengt forbudt at bruge infusion under graviditeten, fordi vand peber påvirker tonen i livmoderen, forbedre det, og derfor øger risikoen for spontan abort. Hvis en person er syg med hypertension, der bør også tages brugen af denne medicin med forsigtighed, ikke at misbruge det, fordi det stimulerer vasokonstriktion, hvilket er yderst uønsket.

Endelig må vi ikke glemme, at selve anlægget er giftig, så tager en tinktur, er det nødvendigt at nøje overholde normen, og en læges recept for at undgå den omvendte effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.