SundhedSund kost

Allergivenlige produkter

Desværre, allergi over for fødevarer er ikke ualmindeligt. En allergisk reaktion er intet andet end en følge af øget følsomhed i det menneskelige legeme til visse stoffer i fødevarer. Derfor er nogle mennesker rådes til at tage i fødevarer er allergivenligt.

Allergivenlig produkter: til hvilket formål de skal bruges?

Faktisk kost af disse produkter bidrager til at opnå flere mål. Først, der tilslutter sig e, kan du stoppe den allergiske reaktion er ganske hurtigt. For det andet udelukkelse fra magten af allergifremkaldende fødevarer og derefter gradvist tilsættes tilbage i kosten giver dig mulighed for at finde ud af årsagen til allergi.

Desuden anbefales det at bruge allergivenlige produkter til ammende mødre - det giver mulighed for at forhindre udviklingen af allergiske reaktioner hos den nyfødte. Disse regler bør følges nøje, hvis barnet er, og dels kunstig fodring, siden da følsomheden af organismen for visse produkter væsentligt forøget.

Fødevarer og deres klassifikation

Fødevareprodukterne kan inddeles i høj, middel og lav allergisk aktivitet. Teoretisk allergi hos mennesker kan forekomme at nogen af dem, men oftest udvikler sig, mens du tager vysokoallergennyh produkter.

De mest allergifremkaldende fødevarer - en komælk, ost, æg, kød, dåsemad, krydderier, saucer, krydderier, fisk og skaldyr, kaviar. Hertil kommer, meget ofte den allergiske reaktion er forårsaget af modtagelsen af grøntsager og frugter meste rød eller orange farve. Disse omfatter tomater, gulerødder, rødbeder, aubergine, persille, rød peber, samt hindbær, kirsebær, kirsebær, jordbær, citrusfrugter, blåbær, brombær, ananas, druer, blommer, Kakifrugter. Dette kan også omfatte størstedelen af tørrede frugter, alkoholiske og sodavand, chokolade, slik, honning, nødder, kaffe og kakao. Og folk med allergi kan ikke have de produkter, som omfatter farvestoffer, emulgatorer, konserveringsmidler og andre tilsætningsstoffer.

gennemsnitlige aktivitetsprodukter - er majs, korn, svinekød, lam, kanin kød, bananer, ferskner og abrikoser, kartofler, bønner og ærter, urteteer, vandmeloner.

Gruppen "hypoallergene produkter" omfatter stort set alle fermenterede mælkeprodukter, herunder fermenterede bagt mælk, yoghurt, hytteost, yoghurt, samt kylling og oksekød (kun kogt), lever. Denne gruppe, indbefatter korn (semulje, havregryn, ris), olivenolie, smør og vegetabilsk olie, tørrede æbler, pærer, frugt af disse tørrede frugter, kulsyreholdige mineralvand. Frugt - en grøn æble, stikkelsbær, pærer, hvid kirsebær, hvide ribs.

En sådan kost er ideel til de mennesker, der lider af alvorlige anfald af fødevareallergi, og allergivenlige produkter til børn er de samme som for voksne, hvilket i høj grad letter madlavning.

Allergivenlig kost: reglerne

Til at begynde med den syge har brug for at helt at opgive de høje og mellemstore allergivenligt aktivitetsprodukter, og kun at bruge allergivenlige produkter. Varigheden af en sådan kost for en voksen er omkring 3 uger, og for barnet - ikke mere end 10 dage. Hvis så er der en markant forbedring, er det nødvendigt at begynde den gradvise indførelse i kosten af andre produkter. Ny mad skal administreres ikke oftere end en gang hver tredje dag. Hvis der ikke er nogen ændringer, da dette produkt er sikkert for sundhed. Hvis imidlertid efter indførelsen af de nye retter igen startede en allergisk reaktion, det skal være helt udelukket fra kosten.

Derudover skal du tage ansvar for at købe mad, omhyggeligt læse oplysningerne på emballagen. Man skal huske, at konserveringsmidler, farvestoffer, aromastoffer i fødevarer bør ikke være til stede. Det samme gælder for salt, krydderier og forskellige krydderier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.