Mad og drikkevarerOpskrifter

Interessant opskrift - tærte med ost og pølse

I dag kager er en af de foretrukne retter. Tænk engang: en varm delikatesse, indhyllet i en vidunderlig duft ... Og, selvfølgelig, så glem ikke om den rolle at udfylde kager. Kød og ost - elsket af mange produkter, som vi vil kombinere i dag i vores kulinariske lækkerier. Vi starter med følgende opskrift: Pie med ost og pølse. For at forberede skålen vi har brug for disse ingredienser:

- mel - 160 g;

- æg - 3 ting;

- salt - halv teskefuld;

- mayonnaise - 4 spiseskefulde;

- bagepulver - 2 tsk;

- en knivspids sort peber;

- pølser - 300 gram;

- vegetabilsk olie - 1 spsk;.

- Ost - et hundrede gram.

Tag en dyb skål, piskeris æg i det, efterhånden tilføje bagepulver, mayonnaise og mel. Så denne masse skal peber og salt. Når alle ingredienserne er blandet, vil alt det gode beat med en mixer.

Tag osten og dens tre på et rivejern, stor bedre. Pølse skåret i skiver (små). Tilføj alle dejen.

Mellemtiden Forvarm ovnen til 180 grader. Når den ønskede temperatur er nået i smurt pande og hælde den resulterende dej til bage indstillet. Fyrre minutter senere vores kage med ost og pølse er klar.

Denne opskrift er meget enkel. Bagning viser sig meget velsmagende. Vores tærte med ost og pølse er designet til 12 portioner.

Gå derefter til følgende opskrift - tærte med ost og skinke. Det er en behandler vi vil forberede butterdej. Denne bageri viser sig meget mørt og velsmagende. De følgende ingredienser, vi har brug for det:

- skinke - 400 g;

- butterdej - 1 pakke;

- ost - 200 gram;

- Creme fraiche - 2-3 spiseskefulde;

- æg - én ting;

- sesamfrø (drys på toppen af kagen).

Ost og skinke skal skæres i tynde skiver store. Særskilt, bland æg med creme fraiche, røre lidt ske eller gaffel. Tag et ark papir til bagning, drys den med mel. Det rulle ud og sprede et bredt bælte butterdej. På den ene halvdel dekomponere skiver skinke og ost (til to lag skiftevis hver bestanddel).

På toppen af osten langsomt hæld tre fjerdedele af ægget, creme fraiche masse. En fjerdedel af vægten til venstre for at smøre toppen af kagen. Så dækker med en løs tærte dej kanter, klemmes de resulterende sømmene. Med silikone børste resterende blanding af creme fraiche og æg bør smøres med en kage, og du kan drys den med sesamfrø. Til toppen af kagen i madlavning proces er ikke så slemt boblede, gennembore det flere gange med en gaffel eller en kniv lave små huller. Sammen med bagning papir kage flyttet til panden. Vi bager det i en ovn forvarmet til 180 grader. Færdigretter giver køle lidt, derefter skåret i skiver.

Til tider i køleskabet ligger for lang pølse. Jeg kan lide, og det er en skam at smide, og der ville det ikke være ønskeligt. I dette tilfælde kan du bage en kage med ost og pølse. Så vi har brug for:

- yoghurt - en kop;

- mel - en kop;

- æg - 3 stykker;

- soda - teskefuld;

- salami - 200 gram;

- Mayonnaise - 100 gram;

- ost - et hundrede gram;

- bue - 2 ting;

- krydderier - efter smag.

Ren og skær løg, derefter steger det. Hak pølsen, ost, tre på et rivejern. Æg, bagepulver og bland yoghurt med krydderier og mel, tilsæt pølse, ost og løg. Nu hældes denne blanding i en smurt bageplade, sætte alting i en forvarmet ovn. Forberedelse vores bagt i en halv time. For et par minutter før toppen af vores kreativitet er smurt med mayonnaise.

Så vi kiggede på et par opskrifter til lækker og hurtig måltid for elskere af stivelsesholdige fødevarer. Jeg håber, de kan lide dig så meget, som jeg gør. I mellemtiden vil jeg gå og forberede mig tærte med ost og pølse til middag. Jeg ønsker jer alle velbekomme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.