Mad og drikkeOpskrifter

Duck gryderet, madlavning opskrifter

Duckkød er en køddelikatesse, der ofte findes på bordet af beboere i byer og landsbyer. Det bruges ofte som et middel til at udvise sygdomme fra kroppen, rense det og styrke det. Duckkød anbefales ved lavere temperatur, svækket krop, nattesved, hoste, spermatapi, hævelse, tørhed i halsen, ascites, tørst, stiv afføring osv. Men der er kontraindikationer - med diarré, såvel som med lændesmerter.

Duck stewed med løg ruller

For at forberede en sådan lækker skål har du brug for to kilo frisk andekød, en eller to spsk vegetabilsk olie, femten mellemstore løg, sort peber.

For at forberede dejen, tilbered 450 gram mel, en halv teskefuld salt, et æg, 210 ml vand.

Skær anden i stykker. I ren Kazan, hæld i vegetabilsk olie, læg kød der, smuld løg, peber, salt.

Så sluk anden i din egen saft i fyrre minutter.

Hæld derefter kogende vand (to centimeter vand skal dække kødet). Og læg den ud i cirka en time.

Vi vender nu til forberedelsen af dej (dumplings). Hvis du laver det i en brødmager, skal du sætte alle ingredienserne i det og tænde "pelmeni" -tilstanden i tyve minutter.

Mens din dej er knæet, tackle løg. Pensel alle løgene og skær dem med ringer, salt og peber. Nu ruller den resulterende dej i en stor cirkel og fordeler de jævnt skivede løg. Derefter rulles dejen med fyld i en rulle og skær den i samme stykker som "mantas". Tilsæt derefter løgrullerne til kød, sæt stærk ild og kog uden at dække låget, indtil vandet fordampes helt (ca. en halv time).

Og nu danner din ret: først en gryderegryn, og på det løgruller.

Duck gryderet med champignon hvid.

Du skal forberede en and, 200 gram hvide svampe, 100 gram løg, 50-70 gram fedt, lidt mel, en teskefuld rød peber, en skefuld tomatpuré, lidt sort peber og duftende, lidt timian, muskat og salt .

Duck gryderet, hvis opskrift er beskrevet her, er meget velsmagende og velegnet til både hverdag og fest.

Så børste, gut og skære andet kød med mellemstore stykker. Opløs fedtet i en stegepande, steg løg på den, fold kødet og peber og salt ænderne. Det er vigtigt at lægge andens kød i sin egen saft.

Vent nu på, at saften fordampes, drys ænderne med mel og steg det på alle sider. Derefter tilsættes tomatpasta og forskårne svampe i hvidt (stykkerne skal være små) og hæld lidt varm eller endda bedre varmt vand, tilsæt sort og sød peber til din smag, drys lidt af timian og revet muskatnød, dæksel med låg Og tushte i yderligere 30-40 minutter.

En ændergryde med hvide svampe vil være lækker med ris eller kartofler.

Duck gryderet med kål

Til en sådan skål har du brug for en kilde af to kilo, en og en halv kilo surkål, fire løg, fire spiseskefulde sukker, en spiseskefuld af en blanding af urter.

Vask anden, tør den og skær den i små stykker. Smør nu kødet med krydderier, sæson med salt og lad det marinere. Skær løget i halve ringe, steg det på vegetabilsk olie og bland det med surkål, krydderier og sukker. Tilsæt bouillon eller vand og kog indtil kål koges med en tredjedel. På dette tidspunkt steges ænder på begge sider, tilsættes til kål og sendes til en forvarmet ovn (op til 160 grader) i en og en halv til to timer.

En smule rådgivning: Når du tilbereder duckkød, tilsæt lidt salt, som kødet bouillon vil smage bedre.

Vær ikke bange for at prøve nye ting. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.