Mad og drikkevarerHovedret

Butternut squash: sorter, egenskaber, fordele og ulemper. Hvad at lave mad fra butternut squash

Måske træner for Askepot er blevet forvandlet fra en fe butternut squash. Selv fødestedet for denne fantastiske frugt er på et andet kontinent end Frankrig. Hot jord i Sydamerika var det fædrene hjem for de orange skønheder. Men i eventyr er alt. Med sine magiske egenskaber, smag, at butternut squash i lang tid genvinde deres plads ved middagen og banket bordet. Så lad os finde ud af i detaljer om dette produkt.

inside view

Butternut græskar - en fremragende materiale, ikke kun for den fantastiske transport. I Halloween det giver store muligheder for design ferie smileys-lanterner. Men den største fortjeneste anses for at være sin "indre verden". Pulp er saftig, sød, har diætetiske egenskaber. Organismen er nemt og sjovt at assimilere græskar.

Fra frugt forberede en række retter, der er en favorit af kræsne gourmeter ikke kun for smagen, men også lavt kalorieindhold. Ved 100 gram og ikke når mere end 31 enheder.

Fordele og ulemper

Butternut græskar er rig på vitaminer. Kvaliteter er forskellige, men uanset hvilken type, frugt pectiner indeholder de nødvendige mand, mineralsalte (phosphor, zink, magnesium, calcium, selen, mangan, kobber). Ved tilstedeværelsen af caroten græskar til tider overstige mere end en sædvanlig gulerødder. For dem, der angriber de akkumulerede fedt folder, overdreven vægt, vil Orange smukke retter være en reel frelse.

Anbefal græskar at inkludere i kosten af gravide kvinder. Mennesker, der er tilbøjelige til at "business hjerte" vil være nyttigt at bruge dette værdifulde produkt. Hævder, at butternut squash i at reducere risikoen for slagtilfælde, arytmi. Onkologi er også inkluderet i listen over sygdomme, for hvilke det anbefales at anvende fosteret.

Yderligere værdifulde bonusser - en styrkende virkning på immunitet, gavnlig virkning på den tilstand, nyre lidelser og leversygdom. Derudover græskar har afførende og choleretic egenskaber.

sorterer

Butternut squash butternut, som regel er pæreformet. Nogle har sammenlignet hendes yndefulde skikkelse med timeglas. Men dette er ikke den eneste version af forekomsten af de søde skønheder.

I dag dyrkes på russisk jord butternut græskar. Sorter, som ofte kan findes på de lokale landmænd, er vi nu opregne. De er:

 • butternut squash "Pearl" cylindrisk form. Kan vejer 7,5 kg. Den har en blød indvendig;
 • butternut squash "vitamin" form - aflange efter vægt til 7 kg med en sprød papirmasse;
 • butternut squash "Prikubanskaya" lille, opnår kun 4 kg, søde kød, mørt.

For Black Earth området er egnede og andre sorter. For eksempel en "marmor" græskar, hvor den gennemsnitlige vægt på 5 kg. Det udmærker sig ved marmoreret, grålig skorpe, dækket med knuder. Indenfor det har traditionelt appelsin, meget sød. Hold frugt kan være op til 9 måneder.

Græskar "Arbat" kan opnå den vægt på 20 kg. Sin cylindriske form er fortykket mod spidsen. Skorpen er meget lys, gylden-orange. Det anses for en af modningen af sene sorter. Forud for tid modenhed "Delicatessen" græskar. Udadtil ligner sporten håndvægt. I modsætning til andre arter i denne frugt er meget små frø indeni. Med et lille fald i forhold sort "Golden Pear". Med beskedne vægt på op til 2 kg, smagen det giver lidt nødder.

Talrige sorter af butternut squash russiske landmænd vokse i dag. Høj popularitet skyldes ikke kun værdifulde kvaliteter, næringsværdi, god smag. Butternut squash opbevares i længere tid, uden at det kræver en særlig raffineret miljø. Så de retter, fremstillet af denne frugt, kan man se på bordet i en hvilken som helst, selv de koldeste sæson.

Retter og opskrifter

Hvad at lave mad fra butternut squash? Krydret kokke kørslen kaldet ti retter. Grød, suppe, burgere, side retter. Mange muligheder frugt udstopning. Græskar tilføjet til bagværk, saucer, cremer.

For enhver lejlighed, kan du forberede en festlig måltid tilfredsstillende. Overrask dine gæster hjælpe og butternut squash. Retter af dette produkt meget. For eksempel bagt frugt fyldt.

Opskrift bagt butternut squash med grøntsager og hakket kød

Til fremstilling skal du bruge en mellemstor frugt. Listen over ingredienser:

 • Ost - 30-50 g;
 • hakket kød (fortrinsvis svine- og oksekød) - 100-150 g;
 • peber - 30-50 g;
 • zucchini medium - 1 enhed;
 • Porrer - 30-50 g;
 • Hvidløg - 1-2 fed;
 • olie (fortrinsvis oliven) - 30-50 milliliter;
 • dild - en lille bjælke;
 • timian - 3 g;
 • salt, peber, rød, sort til at smage.

Processen med madlavning

Hvis gammeldags ovn, er det bedre at varme op. Den ønskede temperatur på 170 grader.

Det første skridt er at forberede græskar. For at gøre dette, skære det på langs. Muscat har et pæreformet rille til toppen, hvor frøene er placeret. De bør fjernes sammen med de forbindende fibre. Som et resultat, bør have ligheden mellem de to både.

Det næste skridt - behandling græskar papirmasse. Påføres overfladen af indhak mesh. De indsnit bør ikke skade skræl, men har de til at være dybt nok.

Et must for denne parabol er marinaden. Den består af tørret timian, hvidløg, peber rød, sort, olivenolie. Bland alle ingredienserne i en skål. Hvidløg præ-findeles, kan ledes gennem Masher og rivejern. Den resulterende masse pisk godt plug, piskeris eller elektrisk mixer.

Kulinarisk børste eller kuglepen marinade påføres centnergraeskar dissekeret overflade. Gennemblødt halvdele nødt til at give lidt til at stå op for at påfylde lækket til hakkene, iblødsætning papirmasse.

Græskar emne behandlet marinade skal placeres på bakken, foret med pergament eller i en særlig beholder med en varmebestandig overflade. Halvdele indlæses i en varm ovn. bagning tid på 1,5 til 2 timer, afhængigt af størrelsen af emnerne.

Mens græskar i ovnen, forbereder de vigtigste retter til brændstofpåfyldning. Sød peber skæres i tern lille format. Ligeledes behandlet zucchini. Hvis han er ung og tynd hud, derefter rense det ikke er nødvendigt. Mere moden frugt bør være fri fra huden, rense frøene. Ostemasse skæres i tern konsistens. Lidt forsinket på udsmykningen. Den væsentligste del - i fyldet. Porrer skåret ringe gennemsnitlig tykkelse.

I hakket kød tilføje krydderier, salt, alt blandes grundigt. For mæthed kan bruge kogt ris.

Pan opvarmes over en brand. I vegetabilsk olie stegt vegetabilsk påfyldning del indtil løgene erhverve gylden nuance, derefter tilføje nogle salt. Efter at den er lukket udstopning. Det er fortsat ved medium varme indtil de er møre. Ost sættes til fyldet. Rør i massen af branden skulle være, før det smeltede.

Butternut squash retter udmærker sig ved en særlig rigdom. Halvfærdige, fjernes fra ovnen, også give saft, som er bedre ikke at hælde ud af bådene. Derefter vil papirmasse blive endnu sødere, rigere.

Fyldet er lagt ud i fordybningerne med et objektglas. Og halvdele gå tilbage i ovnen. Opholdstiden for 10-15 minutter. Så igen BILLET trukket ud, er lagt oven på resterne af osten. Den sidste fase - 7-10 minutters bagning (at smelte ost).

Klar halvdele drysset med krydderurter og serveret på et stort fad. Bagt græskar vil være forfriskninger og en royal udsmykning af bordet! Det ser appetitvækkende, smagen - meget saftigt. Det vigtigste er tilfredsstillende.

Gourmeter ved, hvor mange supper kan dekorere deres tilstedeværelse butternut squash. Opskrifter er i bedring næsten dagligt, hver kok bringer noget andet. En af de vigtigste diskuteret yderligere.

Opskrift suppe butternut squash

Tid til forberedelse af den første appelsin parabol tager kun omkring en time. Ingredienser pr ene midterste græskar eller 4 portioner:

 • Kylling suppe - en halv liter;
 • selleri - 1 stilk;
 • Gulerødder - 1 stk;
 • kartofler - 2 stk;
 • løg - 1 stk;
 • krydderier og salt tilsættes efter smag.

Madlavning

Pumpkin ren fra huden og frø. Derefter skæres i tern af medium størrelse. Ligeledes behandle kartofler. Selleri, gulerødder og løg finthakket.

For at forberede suppen vil kræve en stor gryde. Lige i hendes smeltet smør. Fald i søvn hakket løg, selleri, gulerod yngel, tilsæt hakkede kartofler og græskar. Tomim i fem minutter før en lys gylden brun.

Hæld bouillon, således at væsken fuldstændig dækker vegetabilske masse. Når bouillonen kog, gør ilden mindre og dæksel pot. Kog i 35-40 minutter.

Suppe køle lidt. Hæld i en blender og formales indtil en homogen puré. Igen hældes i en gryde, hæld resterne af bouillon, sat i brand i et par minutter. Krydr med salt, krydderier. Serveres med greens.

Hvis vi afviser tanken om de fordele, men først og fremmest for at understrege smagen af værdighed, så skal du være opmærksom på desserter, der bruger butternut græskar. Opskrifter puré, gelé, kager, selv fra appelsin skønheder bør holdes i den kulinariske notesbog hver værtinde.

Græskar puré dessert med rosiner

Fra en lille butternut squash kan du forberede denne dessert seks portioner. Ingredienser er baseret på en:

 • smør - 1 spiseskefuld;
 • sukker - 1 tsk;
 • salt - ¼ tsk;
 • fløde - 1 spiseskefuld;
 • rosiner, til nødder smag.

Hvordan til at lave mad?

Pumpkin bages i ovnen. Pulpen er lagt ud i en skål. Der blender blandet med sukker, smør, fløde og salt. Den resulterende puré spredes i formene, tilsæt rosiner og nødder.

konklusion

Nu ved du, hvad en butternut græskar, opskrifter til dette produkt, vi har fortalt dig. Vi håber at du nyder disse lækre og sunde retter. Orange humør dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.