ComputereData Recovery

Sådan deaktiveres Opdater "windose 7": fuld instruktioner

Softwareopdatering computer - en vigtig proces. Men nogle gange al mening går tabt i det. I dag vil vi forsøge at finde ud af at deaktivere opdateringen center "windose 7". Denne tjeneste, ifølge mange brugere, gør mere skade end gavn. Efter alt, er det ingen hemmelighed, at nogle gange datafilerne er installeret i strid med systemet. Korrigerede data fejl med stort besvær. Nogle gange kan det kun gøres ved hjælp af geninstallere operativsystemet. Så vi bliver nødt til at tænke grundigt, hvordan du deaktiverer Windows 7 opgradering og generelt slippe af nogle af de allerede installerede filer.

tjenester

Scenarierne kan foreslå nogle. Først, måske det sværeste. Mere præcist er det bare en skik. Og den uerfarne bruger til at klare det er ikke så let. Sagen er, at den opdatering "windose 7" findes i "Tjenester", og at slippe af med denne proces, har et kig her.

Gå til "Control Panel". Der bør kigge ind i mappen "System og sikkerhed", "Administrative Tools" og derefter klikke på "Tjenester". I det vindue, se på hele listen over kørende programmer og processer. Den ene, som vi har brug for, som regel, er i bunden.

Sådan deaktiveres Opdater "windose 7"? Til at begynde, skal du kigge efter en post i systemet tjenester og dobbeltklik på den. Du har et vindue med et udvalg af muligheder vil blive vist. Den skal sætte "off" start-type. Efter klik på "Stop". Og først derefter kan du klikke på "OK". Handling fuldført.

deaktivere kontrol

Dybest set, brugerne ofte blot vælge en enklere scenarie. Er det tilstrækkeligt at deaktivere den automatiske opdatering check, at skille dig af unødvendige problemer. Da denne opgave er i stand til at håndtere selv den uerfarne bruger.

Sådan deaktiveres Windows 7 opgradering, eller snarere, centret ansvarlig for processen? Indtast det ved hjælp af systembakken, og derefter gå til "parametrering". Du har en vindue vises, hvor du kan vælge den type test alle opdateringer. Der vil du se to kolonner - "Vigtige" og "Anbefalet". Sådan deaktiveres Opdater "windose 7"? Lige i det første tilfælde vil afsløre "Kontroller ikke" (det er markeret med en rød skjold og indskriften "anbefales ikke"), mens den anden - fjerne markeringen. Du kan bekræfte dine handlinger. Problem løst. Automatisk vil programmet ikke længere arbejde. Alle opdateringer kan downloades manuelt af en uafhængig verifikation eller glemme alt om denne ansøgning. Som du kan se, intet kompliceret om det.

Annuller indstillet

Det gør dog ikke altid at helt at opgive Opdater "windose 7". Nogle gange er det nok til at slippe af med nogle potentielt skadelige systemfiler, der allerede er installeret. Men hvordan du annullerer en Windows-opdatering?

Gør det ret nemt. Klik på "Update", og så er der den "Gennemgå din opdatering historie". I det vindue, i toppen, indskriften "installerede opdateringer" vises. Nu trykker her. Og så får du ind i tjeneste, hvor man kan slippe af med alle de installerede filer. Dette er præcis, hvad vi har brug for.

Nu er alt, hvad der kræves - er at finde de nødvendige filer opdateringer, og vælg dem derefter. Klik med højre museknap, og vælg derefter pop-up listen, klik på "Slet". Accepter advarslen, og klik derefter på "OK". Et par minutters ventetid - og alle de problemer vil blive løst. Næste, så glem ikke at slukke for check for opdateringer. Bare deaktivere den, ellers er resultatet af processen vil være næsten ubrugelig.

Pirate udgave

Men der er en anden ganske interessant og nem måde at løse problemet. Du kan være undrende, hvordan du deaktiverer Opdater "windose 7" én gang for alle, men stadig ikke har planer om at i princippet til at bruge det i fremtiden? Så kan du bare sætte dig selv en piratkopieret version af operativsystemet. Der, som regel, tjenesten er dybest set deaktiveret. Eller hun fraværende.

I sandhed, har denne variant tiltrukket mange brugere. Især dem, der generelt er vant til at bruge uautoriserede operativsystemer. installatører, er bygherrer forsøger at lindre offentligheden fra mange problemer. Derfor, i nogle versioner af Windows 7 Update er ikke indskrevet i listen over tilgængelige systemtjenester. Ikke den mest ærlige og juridiske scenarie, men det er det rette sted at være. Og som nævnt, bruger denne fremgangsmåde i stor efterspørgsel.

resultater

Så vi behandlede dig, hvordan du deaktiverer opdateringen center "windose 7". Som du kan se, mulighederne er få. Det eller blackout applikationer, eller arbejder med programindstillinger eller slette de eksisterende "farlige" filer fra midten af konfigurationsændringer. Derudover er der også en version af installationen af operativsystemet uden tjenesten.

Hvilket nærmer til at vælge - beslutte. Under alle omstændigheder, så husk at du ikke bør straks vælge metoden for "piratkopiering". I disse operativsystemer, og uden en masse fejl og problemer. Det er bedre at drage fordel af nogle mere ærlige metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.