ComputereData Recovery

Opdater - hvad er det? Opdateringer "Yandex"

Fremme af Internet projekter afhænger af opdateringen af søgeresultaterne, hvis resultater er sammensat af andre opdateringer søgemaskine "Yandex" analyseres, og slutresultatet er allerede afspejlet i de positioner, besat af snoet ressource.

"Yandex" har en bred vifte af anvendelser "bots" (virtuelle maskiner, analysere bestemt del af webstedet) til at indsamle oplysninger om de websteder, som i sidste ende overføre oplysningerne til at behandle master serveren, og i løbet af sin nye stilling bestemmes af de opdaterede sites for bestemte forespørgsler.

Hvad er findes opdateringerne i "Yandex"

Fremme og holdning søgemaskiner til stedet let kan estimeres ud fra resultaterne af en søgemaskine opdatering, og processen på engelsk opdateringen betyder opdatering. Opgraderinger er inddelt i fire grupper, og hver af dem udfører sin rolle i søgemaskinen, men tilsammen bestemme tilstanden af hjemmesiden, dens position i søgeresultaterne og søgemaskine tilknytning til projektet som helhed.

Der er 4 typer af opdateringer, "Yandex":

  1. Opdatering af henvisningen vægt og indhold på websider.
  2. Opdatering TCI online ressourcer.
  3. Opdatering SERPs "Yandex".
  4. Upgrade bibliotek sites "Yandex".

Reference- og tekst opdateringer "Yandex"

Tekst opdatering sker samtidig med referencen og overfører den fundne tekst og links i en søgbar database, der er bestemt af den plads i søgningen efter et bestemt søgeord. Tekst opdatering - en planlagt handling, og hvis teksten føjes til webstedet i dag, og opdateringen vil ske på den næste dag, vises på jagt efter en ny artikel som en robot, kigge efter indhold og links, der simpelthen ikke har tid til at se den nye tekst. Hvis ejeren af ressourcen tilføjer nyt indhold til sitet og er meget vigtige for at få hastigheden på søgeresultaterne, skal du beregne datoen for den næste opdatering omtrentlige, og se, om robotten vil have tid til at se den nye side.

Denne type opgradering tager et gennemsnit på 6 dage, men disse vilkår ikke er i overensstemmelse, kontrollere de nøjagtige opdateringer "Yandex" virker ikke, så du skal kun bruge gratis tjenester, beregnet datoen for opdatering omtrentlige.

Opdater indikatorer TCI

TCI-indekset afhænger af antallet af links til dit website, samt den samlede domæne referencer (f.eks: www.help.ru) til andre ressourcer online, som et resultat af analysen af disse indikatorer ressource vinder i popularitet.

Ejerne af populære ressourcer, udstyret med en enorm præstation denne mulighed, flittigt se sin vækst, og konstant at overvåge de korrekte opdateringer "Yandex", at deres indkomst er vokset, men i tilfælde af en konjunkturnedgang TCI cost links med deres ressourcer mindskes.

Tjek indikatorer for TCI kan ændre på forskellige måder, men den nemmeste måde at finde ud af - data yandex.webmaster panel.

TCI opdatering websted (Citation Index) - en vigtig begivenhed for alle ejere af Internet-projekter, som denne begivenhed viser populariteten af indtægten mellem hele internettet. Denne begivenhed er den mindste forudsigelig, og hvis nogen hjemmeside Optimizer kan forvente en tekst opdatering 1 gang om ugen, med TCI dette aldrig vil ske, behøver så ikke engang forsøge at foreslå en dato.

Præcise opdateringer serps

Hver opdatering af søgeresultater ændrer en masse, og hvis ressourcen siden sidste opgradering var på den første linje for en bestemt forespørgsel, betyder det ikke, at næste gang en opdatering, det vil ikke glide ned til 5 eller 10 pladser.

Søg opdatering - det er den vigtigste proces, hvor "Yandex" er fuldt ud analyseret projektet anvender data fra andre typer af opdateringer (henvisning, tekst, etc.), gennem hvert site filmisk kerne og giver et søgeresultat. Beskrevet website analyse proces giver værten til at afgøre, hvilke af de websteder bør være i den første position, og som vil være den femogtyvende af den samme anmodning.

"Yandex" ikke skjule opdateringen, og hvis det ønskes kan underrette webmastere til at starte opdatering af søgeresultater, som du bare har brug for at sætte den op handlingen i stedet kontrolpanelet. Ud over selve systemet, kan du henvise til andre tjenester, der er fælles på internettet og gratis vil underrette kunderne til at opdatere SERPs, katalog og andre tjenester, "Yandex".

Opdateret oversigt over "Yandex"

"Yandex" har et katalog og tillader ham at kun udvalgte steder, og resten, hvis ikke kunne få gratis, kan forsøge at betale, men selv i den mappe, ressourcen ikke modtager en stor fordel i forhold til andre projekter i kontakt med den første position.

Bots deler websteder, afhængigt af selskabets position i regionen (dvs. bosiddende i Surgut vil ikke se i den første position i organisationen fra Novosibirsk), men de virksomheder, der er involveret i handel eller tjenesteydelser på tværs Rusland, handles i "Yandex" mappe for at tildele sitet et par udstede områder .

Ikke-kommercielle projekter kommer ind kataloget vil være vigtig på grund af de øgede omkostninger af de links fra deres hjemmesider til kunde ressourcer og især for at øge værdien af salget webstedet.

Hvis vi ser på katalog over websteder "Yandex", opdateringen - de opdaterede positioner af sider i mappen systemet, hvor førstepladsen gik til projektet med den højeste TCI, og resten er placeret jævnt i alle andre positioner baseret på værdien af indekset citerer af et websted.

Fremgangsmåder til bestemmelse af renovering af "Yandex"

Der er forskellige tjenester, der vil blive vist for fri den sidste ændring af søgeresultaterne, bibliotek, TCI, i PR "google" og andre ændringer i søgemaskinerne, men endnu vigtigere, kan de underrette, hvis de korrekte opdateringer i gang "Yandex".

Opdatering begynder ved midnat, og kan stramme de ti og tyve timer, så du kan begynde at kontrollere placeringen af i det mindste om morgenen, og det er bedre om aftenen.

opgradering system er ikke, som mange internetbrugere, for eksempel: 1, antallet af opdateringer SERPs, men i denne opdatering uchustvuyut sider, der er blevet fundet ved den 20. i den foregående måned.

Hvad gør man efter opdateringen "Yandex"

Enhver opdatering - denne ændring, og ændringerne er enten på en god måde eller i en dårlig, så du er nødt til at reagere hurtigt og at kontrollere, hvordan søgemaskinen refererer til projektet i øjeblikket.

Optimeringsansvarlige huske om dit websted noget at gøre med det: ændre, slette eller tilføje noget, og alle disse ændringer påvirker søgemaskine eller holdning i en positiv eller i negativ retning. Den Optimizer undersøger derefter ændringerne og beslutte, hvad de skal gøre: fortsætte med at handle eller ændre taktik.

Eksempel. Optimizer begyndte at lægge links til interne sider på hjemmet, var en opdatering af "Yandex", og som et resultat hovedsiden ikke kom ud til den første position af den valgte anmodning, til de samme undersider begyndte at bringe færre besøgende. Den optimizer stadig beslutter at vende tilbage alle tilbage og vælge en anden måde, eller at fortsætte og vise hjemmesiden valgte metode.

Selvfølgelig, de korrekte opdateringer "Yandex" bør altid otlezhivat, uanset præcis, hvordan det er gjort, det vigtigste - at forstå resultaterne og beslutte, hvilken vej at promovere vores hjemmeside yderligere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.