FormationUngdomsuddannelse og skoler

Billede og eg beskrivelse i romanen "Krig og Fred" af L. N. Tolstogo

For at kompilere den mest komplette portræt af helten, Leo Tolstoy i hans arbejde omhandler de forskellige facetter af personlighed. Det kan være subtile ansigts bevægelser, øjet glitter, eller smile ... Men når de beskriver den interne tilstand af den vigtige rolle ikke kun de følelser, men også deres ydre manifestationer. Writer finder andre funktioner, der er i stand til at vise læserne af hans "dialektik i sjælen". Artiklen fokuserer Den på billedet af egetræ fra romanen "Krig og Fred", bidrager til at løfte sindstilstand af Andreya Bolkonskogo.

L. N. Tolstoy. "Krig og fred". eg

Andrew møder et træ på vej på godset (godset Rostov). På Prince bag rig på indhold, selv om små i livet tid. Han havde set alle de ansigter og fred og krig, og overbevist om, at alt i denne verden er over for ham. At se et træ, prins Andrew igen minder om gennemkøres vej, men ændrer ikke holdning. De lækkerier af foråret er ikke i stand til at give et friskt pust af nyt liv.

Men det er et egetræ i "Krig og Fred" er blevet et centralt aspekt i livet af hovedpersonen. Andrew ikke forstå, hvorfor så kan glæde sig Kucher Petr. Den eneste prinsen finder hans allierede - gammelt egetræ, som er over birketræer, sandsynligvis ti gange. Træ yderligere godkendt Bolkonsky i den opfattelse, at han skulle leve livet, "intet er ønsker og ikke bekymre sig."

genoplivning konfrontation fjeder

Eg beskrivelse i romanen "Krig og Fred" hjælper med at forklare, hvorfor Andrew tog ham som den eneste allierede blandt skønhed fe foråret skov. Det var et stort træ med knækkede kviste og bark. Mellem de smilende birketræer stod han med sine asymmetriske grene, som et monster, og kun én ønskede ikke at adlyde den charme af foråret. Alt for mange ting i min tid set det gamle egetræ. Krig og fred bragte ham skuffelse og skade, som indikerer skade på sin bark.

Tolstoj i beskriver dette behændigt bruger en tid. Det viser mødet mellem de to familier bruser, imod det sjove. Men stadig de forbliver single: Andrew - i det virkelige liv, træet - i skoven. Intet vil ændre det faktum, at to slægtninge til sjælen besluttet at lukke fra de andre og fra verden. Efter alt, livet går videre, hvilket bringer nye oplevelser og begivenheder, efterhånden dwarfing enhver sorg.

Natasha Rostova

Revive Bolkonsky til livet kunne Natasha Rostova. Han blev ramt af hendes oprigtige beundring for alt, hvad der er rundt. Hun var så glad for bare en almindelig aften at Andrew begynder at tænke over, hvad og upåfaldende ved første øjekast ting kan inspirere til en person. Da Prins Andrew vendte tilbage fra Otradny, han ser, at det er sommer er kommet til sin ret, og ikke kan finde træet, som indtil for nylig var han så ensom i realm af opvågnen naturen.

Det vendepunkt

Eg beskrivelse i romanen "Krig og Fred" er meget vigtig, fordi dette træ er vist gennem øjnene på prins Andrew. Tolstoy bruger billedet til at afsløre den indre verden af helten, der handler om hans frygt og bekymringer er ikke tilbøjelig til at tale direkte. Pierre Bolkonsky kun lader sig lidt pootkrovennichat. Og når den anden ikke er der, det er eg beskrivelse i romanen "Krig og Fred" giver os mulighed for at forstå, hvad der foregår i sjælen af Andrew og hvilke ændringer har fundet sted i det. Hero, som om det er den eg, genoplivet under den varme sol, og startede som han mødte igen på birk måder at nyde sommerdage. Dens lækkerier Natasha Rostova gav skub til at sikre, at lyset blinkede i prinsen.

Prins Andrew blev styrket efter hans mening, da igen så han træet. Det virkede også, at nyde livet, og Andrew beundrede dem. Eg beskrivelse i romanen "Krig og Fred" er nu transformeret afbilledet gigant, sprawling frodige grønne baldakin, der skinnede, svajende i solen. Sår og sår gemte det nye løv, og prinsen tænkte, at måske, og hans sår kan ar. Det betyder, at det kan begynde med en ny plade i livet.

Den helbredende kraft af naturen

Egetræet i "Krig og fred", hvis rapporter om vækkelse etape karakter. At se de unge blade gøre deres vej gennem århundrede gamle bark, Prins Andrew indser, at han kan gå videre og bygge uden de dystre mørke øjeblikke, og glade minder. Prins Andrew indser, at blot beundring af liv og fornyelse giver dig mulighed for at flytte til nye højder, ikke skjule deres talenter og de unge i "bark med sår." Vi er nødt til at leve ikke kun for sig selv, men for andre, at de havde den samme mulighed for at overveje det det bedste, han havde skjult så længe.

Således mødet i hovedperson med egetræet var et vendepunkt, der viser, at aldrig for sent at starte et nyt liv med en ren tavle. Og omgiver det, måske det vil hjælpe ham. Efter alt, i løbet af sin vågne Bolkonsky siger Natasha, Pierre og opstandent eg.

Som konklusion

Således er billedet af et gammelt træ i historien spiller flere vigtige roller. Den åbner ikke blot døren for os ind i den indre verden af helten, men han er en karakter, hvorved prins Andrey Bolkonsky finder sin vej til genoplivning af en stor nyt liv. Men billedet af et egetræ på samme tid gør det muligt for forfatteren at vise læserne de kvaliteter og egenskaber for helten, der gennem fysisk beskrivelse viser ikke ville have fungeret.

Beskrivelsen af dette træ nogen grund til at tænke over meningen med livet, til at overvurdere nogle øjeblikke, husk, at intet er for evigt på jorden. Et fragment af et møde med eg tegn tyder på, at mennesket finder lykken, når det ophører med at løbe væk fra det, når du åbner mod kærlighed. Dette er livets lov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.