FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad forbinder Black River og Mount Mashuk? Hvilken begivenhed knyttet navnet Black River?

For at forstå, hvad der forbinder Black River og Mount Mashuk, du har brug for at komme i nærkontakt med biografier af to store russiske forfattere i det XIX århundrede - Aleksandra Pushkina og Mikhail Lermontov. Det er deres tragiske skæbner er forbundet med disse fjernt fra hinanden i nogle steder.

Den sidste duel Pushkin

8 jan 1837 på Black River, nær St. Petersborg, den duel mellem Aleksandrom Pushkinym og Georges Dantes. Fjenden skudt af den berømte digter, hvorefter han døde, efter et par dage hjemme ligget i smerte.

Mens tradition for at forårsage en duel særligt populære. Men selv ved standarderne for Pushkin det var mærkbare ballademagere. Før Dantes havde han skudt sig selv på fire dueller. For omkring femten opkald ikke havde eskalerede til blodsudgydelser i høj grad takket være indsatsen fra sine venner, der forsøgte at afvikle sine konflikter med andre. Placer duel - det er hvad forbinder Black River og Mount Mashuk.

Konflikt med Dantes

Årsagen til striden mellem d'Anthes og Pushkin var gift med den sidste - Natalia Pushkin (nee Goncharov). Franskmanden mødte en kvinde i 1835 og blev hurtigt en uheldig misforståelse i digterens liv. Pushkin afveg jaloux natur. Hertil kommer, at han ikke kan lide det offentlige lys, som var kilden til mange forskellige rygter om hans personlige liv.

Den første konflikt mellem mænd fandt sted i november 1836, da Pushkin modtaget med posten en anonym Spottedigt på fransk. I denne sarkastisk bemærkning unavngivne forfatter stærkt drillet forfatter, kaldte ham en hanrej, og så videre. D. Indtil nu har litterære kritikere været diskussioner om, hvem der kunne have skrevet den Spottedigt. Nøjagtigheden er ukendt. Men Pushkin besluttet, at forfatteren er bare Dantes. Han forårsagede franskmanden til en duel. Den skænderi blev afgjort ved fælles venner. Det henledte selv kejser Nicholas I, der tildeles en audiens hos digteren.

Død af digteren

Hvad forbinder Black River og Mount Mashuk, det skete et år efter det første opkald til en duel. Petersborg samfund fortsatte med at overdrive rygter om tilslutninger Goncharova og Dantes. Pushkin endelig brød ned og i januar 1837 sendt et ultimatum til betjenten.

I et par dage alt var blevet forberedt på en uundgåelig duel. Den fandt sted på Black River, i udkanten af St. Petersborg. Den kamp blev specifikt foræret til på en måde, der ikke efterlader nogen chance for at overleve taberen. Pile var tyve fod fra hinanden. Pushkin anden var hans medstuderende på Lycée Tsarkoselskom Konstantin Danzas.

Det første skud gjorde Dantes. Han sårede Pushkin i maven. Forfatteren først besluttet, at skaden ikke var alvorlig og at gøre en tilbagevenden skud han forsøgte. Næsepartiet af sin pistol hævet sneen, men den anden hjalp ham til at skifte våben. Shot sårede Pushkin Dantes alvorlig - han stadig var i live og godt. En sag Goncharova mand var meget dårlig. Ham alvorligt såret, blev taget hjem. Dette er svaret på det spørgsmål, som begivenheden er tilknyttet navnet Black River.

Wounded Pushkin boede i to dage mere. Han døde den 29. januar 1837. Hans duel blev rapporteret til Kejser Nicholas I. sårede digter fik kommandoen af de bedste læger i hovedstaden. Deres forsøg på at redde livet for forfatteren var forgæves.

Lermontov - arving af Pushkin

Noget med hvor hændelsen er relateret navn Black River, er meget lig historien om et andet sted - Mount Mashuk. Det er på den kaukasiske Mineral Waters - i et populært feriested. 15 juli 1841 der foregik en duel mellem forfatteren Mihailom Lermontovym og pensioneret officer Nikolai Martynov.

Siden død Pushkin i mindre end fem år. Alle russiske læsning offentligheden var dybt chokeret over, hvad der skete. Shot forfatter blev en pioner inden for det russiske sprog, det er i virkeligheden, skabte den moderne indenlandske litteratur. Hans omfattende forståelse og rolle samtidige.

Mange af dem er kommet til at betragte direkte arving af Pushkin Lermontov. Han var også en talentfuld, skrev både prosa og poesi, og dog var det en lignende historie med henvisning til Kaukasus. Dette er, hvad forbinder Black River og Mount Mashuk.

Skændes med Martynov

Den unge 27-årige Lermontov med Martynov skændtes på grund af litteraturen. Nicholas var en kæmper forfatter. Lermontov, kendt for sin komplekse karakter, åbent hånede arbejde sin modstander, overvejer det en graphomaniac. Martynov udholdt hån lang. På et af de offentlige arrangementer derhjemme Verzlinyh i varmen i en anden skænderi Lermontov officer kaldet til en duel.

Modstanderne indse, at den gensidige udveksling af ild blev forbudt ved lov. De, der stadig er fanget i en duel, undersøgte han den krigsret. Derfor er den kommende konfrontation mellem to unge mennesker hemmeligt forberedt. Alle detaljer kun kendt til sig selv og deres sekunder. På grund af det faktum, at senere, Martynov og dommerfuldmægtig, de bevidst forvansket mange fakta. Denne komplicerede forskning efterkommere, som interesserede i historien om de sidste dage af Lermontov.

En anden måde, eller, men den duel var planlagt ved siden af Mount Mashuk. Modstandere har besluttet at duellere med pistoler. Allerede i forberedelsesfasen stod det klart, at nogen skal dø. Dette er, hvad forbinder Black River og Mashuk.

Duel omkring Mashuk Mountain

Juli 15, 1841 på omkring 19:00, nær vejen fra Nikolaev koloni i Pyatigorsk opstod tildelt duel modstandere. Tract, som var i nærheden, blev afholdt nær den nordlige skråning af det højeste bjerg Mashuk. Senere vil det blive et symbol på den tragiske skæbne forfatter til "Vor Tids Helt". Dette er, hvad forbinder Black River og bjerget.

Når efterforskerne fandt liget af Lermontov, hans pistol var tom, selvom Martynov forblev intakt. Der er flere teorier om, hvad der rent faktisk skete i en duel. at bestemme sandheden ikke længere er mulig på grund af de forvirrede aflæsninger Martynov. Mest sandsynligt, i sidste øjeblik Lermontov skudt i luften, der viser vejen, han ønskede ikke at dræbe fjenden.

Lermontov døde få minutter efter at være blevet ramt af en kugle i brystet Martynov. Ankom læger var ude af stand til at hjælpe ham. To af de største russiske forfatter af det XIX århundrede, blev dræbt i en duel. De er blevet indbegrebet af den gyldne alder af russisk litteratur. Black River og Mount Mashuk og i dag tiltrækker tusindvis af turister og fans af de to fuldendte forfattere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.