HjemlighedReparationer

Indvendige dørbog

Skydedøre er ikke den eneste type modeller, der bruges i et hus eller lejlighed for at spare plads. Designere og designere forsøger at skabe forskellige versioner af dem, der ikke ville røre rummet og se så elegant og smukt ud som de svingende døre. Dette eksempel er "bog".

Dørbøger: sorter

I den traditionelle version folder deres lærred i halvdelen. Selvom ingen forbyder stigningen i antallet af foldere. Selvfølgelig er effektiviteten af disse døre som rumsafskiller ikke stor, men i nogle tilfælde er deres brug berettiget. For eksempel er der ingen mening i at installere det i spisekammeret. Bogens lærred kan også være asymmetrisk opdelt. Denne mulighed er mere elegant. For eksempel kan der på et stort område af lærredet være en tegning.

Dørbog: konstruktion

For en bedre forståelse af dørbokens funktion er det værd at overveje dens design i detaljer. Og det er ret simpelt: en bestemt del af dørbladet er fastgjort til boksens stråle, som er placeret lodret. Standard dørhængsler kan bruges , samt understøtninger, der er fastgjort til toppen af kassen og til gulvet.

Fastgørelse af nettet med standardsløjfer er en praktisk mulighed, da det i dette tilfælde passer godt til dørkarmen. Med den anden fastgørelsesmetode vil der altid være et mellemrum mellem strålen og nettet. Mellem dem er de forbundet med dørhængsler. Ved siden af boksen er der fastgjort en guide, langs hvilken rullen vil bevæge sig, hvilket bestemmer bevægelsesretningen for hele døren. I bund og grund er guiden ikke installeret. Det er også udstyret med en lås og en stop. Da vejledningen ikke er en bærende konstruktion, kan dørens pålidelighed og styrke bestemmes af kvaliteten af fastgørelsen til kassen såvel som til lærredene.

Dørbog: værdighed

Den første og største fordel ved dem er pladsbesparelse. Dette er meget vigtigt for små lejligheder, for eksempel "Khrusjtsjov", derfor vil deres installation være en glimrende løsning til rationel brug af hele området af lejligheden. For økonomiske ejere er dørboken også velegnet: Bygningskursen afhænger af forskellige faktorer, hvilket betyder at du kan finde en model og en billig en. Dens brug kan være en effektiv og stilfuld løsning til indretning af et værelse, hvis det matches i en stilløsning med hele værelset. Også deres fordele omfatter usædvanlige, moderne og bekvem brug i huset eller lejligheden.

Dørbog: mangler

Dybest set kritiseres de for deres lave beskyttelse mod indtrængning af forskellige lugtstoffer, lav lydisolering og også spiller, når de åbner døre. Brugen af moderne hardware af høj kvalitet og forskellige avancerede løsninger til at øge lydisoleringen gør det muligt at slippe af med disse mangler. På trods af alt vælger mange nu dørbogen. Prisen for dem varierer afhængigt af produktionsmateriale og de anvendte beslag. Derudover er en væsentlig ulempe umuligheden af at bruge den som en sikkerhedsdør, da den ikke kan være en hindring på grund af den lille stivhed af sine klæder. Vælg erfarne installatører og dokumenterede leverandører, så er der ingen problemer med denne type dør, og de varer i mange år!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.