Sport og FitnessFitness

Hvordan at squat for at pumpe op ballerne i den seneste måned

Mange piger gå til gymnastik for, så du vil vide, hvordan at squat, at pumpe op balderne. Naturligvis alle ønsker at forbedre denne del af kroppen så hurtigt som muligt. Eksperter siger, at med den rette tilgang til at træne de første resultater kan ses inden for en måned af regelmæssig motion. Pump op musklerne i balderne for kortest tid tillader en kompetent kombination af teknikker til fysisk aktivitet, ernæring og helbredelse. Styrke uddannelse klasser kræves af kroppen mere energi end nogen andre former for sportsaktiviteter.

Så lad os se, hvordan at squat, at pumpe op balderne. Den første ting, du skal gennemføre dette mål, er det at lære de præcise teknik øvelser. Piger, aldrig engageret i gymnastiksalen, bør starte med det mest simple - squats med bodibarom skuldre. Så praktiseres bevægelse færdigheder, indstilling hænder og fødder, vejrtrækning og mere. Først efter at få mærkbart stabil resultat kan gå videre til en mere alvorlig udgave af sit-ups - først med frimærke, og derefter over overliggeren. Praksis viser, at de fleste af pigerne begyndte at studere med nul læring, at få de færdigheder og teknologi af bevægelse, kun den første måned og et halvt. Dette bør overvejes, før de søger et svar på spørgsmålet om, hvordan at squat, til at pumpe op balderne. Det er således kun af denne grund, at nå målet om at træne pigen uden erfaring skal være tålmodig og ikke give op på klassen efter to eller tre uger. Dog skal det bemærkes, at selv sådanne en tilsyneladende lys belastninger, som de målrettet muskel område i den adaptive periode, tillader både at styrke musklerne i balderne, hvilket er en god indikator for fremskridt i retning af det ønskede resultat, og at skabe nogle af deres volumen. Dette er kun muligt, hvis uddannelsen foregår i den rigtige funktion.

Klasser for begyndere, som regel udføres således at et stort antal gentagelser udført i udøvelsen af tiltagene. Men hvis en lille ændring denne regel og spørger belastningen inden massonabornogo tilstand, resultatet er ikke lang tid at vente. Her er det nødvendigt at foretage en reservation: sådan uddannelse er kun for raske mennesker kan udføres uden kontraindikationer i muskler og led, og efter kun tre ugers træning på generelle krav. Parametre undersøgelser for at øge muskelmassen i ballerne er ikke forskellige fra andre dele af muskler.

For eksempel bør vælges stangen vægt, så at antallet af gentagelser inden for overholdelse af træningsudstyr er i området af værdier af fra 8 til 12, i én fremgangsmåde. Den tid til hvile mellem sæt, kan ikke være mere end 2-3 minutter. Et andet vigtigt aspekt, som ikke bør tages i betragtning ved besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan at squat, til at pumpe op balderne, det er amplituden af bevægelsen. Du kan kun sige, at for at maksimere de resultater, du har brug for at bruge den størst mulige rækkevidde. Med andre ord, dybe squats offset belastning tilbage vil give en mere udtalt effekt end standard squats parallelt med hofterne til gulvet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.