InternetPopulære links

RED21 - Hvem er han?

I denne artikel vil vi tale om kendte blogger i langt de YouTube-video deling under pseudonymet RED21. Hvem er det, du ved, efter at have læst artiklen til det sidste. Selv om mange af hans videoer allerede set, og mange er underskrevet direkte på sin kanal. Tja, hvis du ikke har hørt eller set, bare tjek denne artikel.

Så RED21 - hvem er det? Enkel kendt blogger, der viser den sædvanlige situation i hans angiveligt travlt liv. Han sætter det hele på sin egen kanal på "Youtube". RED21 - dette er en af de få mennesker, der var i stand til at stige til hans videobloginge.

Et stort antal mennesker forsøger at integrere sig i dette område af video-forretning, men få var i stand til at opnå noget som dette gjorde RED21. Han begyndte at skyde det fascinerende liv i 2012. Nerd - dette er hans anden kaldenavn, kaster din kanal et stort antal gange, men kom tilbage med henblik på at komme op og bevise over for dig selv, at det kan opnå noget i livet.

RED21 - hvem er denne nørd?

Lad os nu tale om, hvem denne mand er, og hvad han repræsenterer:

  • Regelmæssig fyr.
  • Indeholder en videoblog, og nu er antallet af abonnenter havde overskredet en million.
  • Han er kendt for at folk under pseudonymer botaniker, RED21 eller Volodya Rusty.
  • Han har ikke en specifik præference for genre af musik. Med andre ord, han musikfan.
  • Ud til videokanalen til "Youtube", han har en gruppe på det sociale netværk, i hvilket omkring to tusind abonnenter. Hans offentlige, kan du finde i "VKontakte" kaldte PUBLICRED21.

Dette er den information, som han har efterladt om sig selv på internettet. Faktisk en lille smule, men stadig har noget at klynge sig til. Mange spekulerer på, hvordan han var i stand til at opnå en sådan succes. Ved de standarder for et velkendt YouTube personligheder, måske er det ikke så populært, og før han kunne samle hans hårde arbejde en million abonnenter til deres kanal, og det er allerede en præstation. Mange vil sige, at dette ikke er en indikator, men stadig.

Abonnenter vide, at han sagde sit job op. For en person ser ud til at fungere bedre på et fast job, end at håbe på en kanal, da det ikke er meget rentable, og ikke det faktum, at folk kan lide det, og de begynder at blive involveret i andre folks kreativitet. Tja, nogen tværtimod, vil undre sig over, at den fyr tog en chance og skabte RED21 kanal.

indtjening

Vi fortsætter med at tale om en fyr med et alias RED21. Hvem er det, har vi allerede fundet, men mange er bekymrede over, hvor meget han tjener på sit arbejde. Efter alt, har denne unge mand havde stor succes i deres område og føler det, man kan sige, som en fisk i vandet. Det nøjagtige beløb, vi kan kun lære af ham, men hvis du mener estimaterne, så Volodya Rusty har en løn på omkring femten hundrede dollars om måneden. Dette tal er stort nok for lægmand, men ikke det maksimale. Nogle tal om "Youtube" og tjene mere.

Humor og vittigheder

Som for humor, at hans publikum har udviklet en alsidig sind. Nogle mener, at det simpelthen er unormal og skriver ulækkert, ingen interessant video, og hans publikum var ikke forskellig sind, som han gjorde. Andre forsvare den opfattelse, at denne mand har ret til at etablere sit indhold, om end kontroversiel.

Da vi ikke har ret til at dømme denne person, du finde ud af det selv. Men hvis du læser dette, betyder det, at er interesseret i RED21 arbejde. Hvem han er, og hvad han gør, kan du finde ud af ved at se på nogle af hans videoværker. Måske han simpelthen enestående.

Generelt hver af os er unik i sig selv, det vigtigste - at finde deres retning i livet. RED21 har været en succes og har ikke opgivet sit job for at gå til helvede. De vigtigste ting - ikke modvirkes, når du er træt, eller at noget ikke virker, bare huske, hvorfor du tog det over.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.