Mad og drikkevarerOpskrifter

Folde kød. forberedelse Opskrift og anbefalinger

Kødet er ikke kun lækker, men også meget sundt parabol. At det indeholder så meget protein som du ikke finder i noget andet produkt. Indstillinger til madlavning kødretter meget. Men for nylig blev det meget moderne at tilberede kød "harmonika". Opskriften på sin forberedelse er meget enkel, og resultatet vil være en lækker, saftigt og mørt fad.

Ingredienserne til fadet "Kød harmonika"

Opskrift forudsætter, at følgende produkter vil blive brugt på et obligatorisk grundlag:

  1. Kød mørbrad. Dette kan være svinekød eller oksekød, kalkun eller kylling.
  2. Adskillige saftige tomater. Hvis du er madlavning en skål i vinteren, og derefter give præference til cherrytomater.
  3. 200 g ost. Bedre at tage de "russiske" eller "fløde" sort.
  4. Salt og sennep.
  5. Sort peber og mayonnaise.
  6. Curry (kylling til madlavning).

Forberedelse kød

Før du begynder at bage produktet, skal du omhyggeligt forberede kødudskæringer. Hvis du bruger en kalkun eller kylling, kan du springe dette punkt. Hvis du foretrækker svinekød eller oksekød, værd sin pre-marinere. I dette tilfælde vil det vise sig saftigt og mørt kød "harmonika".

Opskriften er meget enkel marinade. Foretag flere nedskæringer i det stykke, bør afstanden mellem dem være omkring 3 centimeter. Ristesektioner med salt og peber. Også anvende et tyndt lag af kød sennep og mayonnaise. Placer mørbraden i en dyb skål og hæld lidt vand. Lad produktet i denne form i køleskabet natten over. Om morgenen er du klar til umiddelbar madlavning retter "Kød harmonika."

Hvordan til at lave mad (opskrift)

Når der skæres promarinuetsya og vil være klar til den efterfølgende varmebehandling, sender de resterende ingredienser. Makulere ost i tynde skiver, og tomater - skiver.

Den bagning fad put folie lag, for at undgå farvning bunden. De afskårne huller i kødet vedlægge osteskiver. Oven i det sætte tomater cirkler. du kan tilføje en favorit greens, hvis det ønskes. Hvis kødet ikke er pre-syltet, salt den og gnide på alle sider af dine favorit krydderier.

Efter skæringen er klar til at bage, pak det med et dobbelt lag af folie. Dette er for at sikre, at kødet ikke mister sin saftighed og forbliver blød. I processen med madlavning tomater isoleret tomat juice, og smeltet ost giver fedt og såkaldt imprægnering. Med dette får du en velsmagende kød og harmonika.

Opskrift involverer forvarmning ovnen til 180 grader. Det er i denne tilstand, skal du bage fadet i en time, hvorefter om behovet for at teste det for parathed.

anbefalinger

I den første halve time af madlavning kød, ikke åbne ovndøren, for ikke at miste den varme, der dannes, ellers er det nødvendigt at øge tilberedningstiden. Efter en time, er det nødvendigt at trække en form og præcist implementere næsten færdig fad "Kød harmonika."

Opskriften foreslår den nødvendige kontrol på parathed af produktet. For at gøre dette, tage en gaffel og gennembore skæring i det tykkeste lag. Hvis enheden nemt indtastes i et fad, er det nødvendigt straks at få kød - det er helt klar. Hvis fileten er fortsat stramt og ikke lade stikket, sætte fadet tilbage i ovnen i yderligere 15 minutter.

Efter madlavning, du er klar til at spise måltider. Til denne afskårne stykke i dele på en sådan måde, at som fyldet ost og tomat forblev i den midterste del. Pynt sådan skæring kan være forskellige korn eller pasta. Også ideelt vil det blive kombineret med kogte grøntsager og kartoffelmos.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.