Publikationer og skrive artiklerPoesi

Billeder og biografi EA Asadov

Eduard Asadov - kendt sovjetiske digter. Han mistede synet under Anden Verdenskrig, da han stadig var meget ung. Måske er det derfor Edward ser ikke med øjnene og sjælen. Og arbejdet med sin rørende, levende og trænge ind i hjertet. Det hele Asadov.

Biografi, personlige liv

Børn i skoleforløbet ikke lære af denne digter, men på trods af dette, er han kendt og agtet. Som digteren blev dannet? Hvor han tilbragte sin barndom?

Biografi Asadov startede i Turkmenistan i byen Merv. Han blev født September 7, 1923. Tiden var tung. I Turkmenistan, borgerkrigen begyndte.

digterens far var en skolelærer, en kandidat fra universitetet i Tomsk. Men under krigen, blev han en militær kommissær, kæmpede og døde i 1929, da drengen var 6 år gammel.

Mor Asadov - Lidia Ivanovna, født Kurtova - også arbejdet som lærer på skolen. Efter hendes mand døde, flyttede hun med sin søn til Ekaterinburg (dengang Sverdlovsk), hvor hendes forældre og slægtninge boede.

Asadov 10 år boet i Ural og anser det hans anden hjemland. Han rejste på kanten og på digterens værker afspejler hans kærlighed til den barske natur i dette land.

Indflydelsen af sin bedstefar på dannelsen af personligheden af digteren

Lidia Ivanovnas far var Ivan Kalustovich kurdere, "historisk bedstefar", som de kalder det E. Asadov. Biografi bedstefar er meget mættet.

Han var bekendt med Nikolaem Gavrilovichem Chernyshevskim, der arbejdede som en skriver sekretær. Det Chernyshevsky har rådede ham til at gøre i Kazan Universitet.

På University of Ivan Kalustovich bekendt med ideerne om den revolutionære bevægelse og dens medlemmer, såsom Ulyanov Vladimir. Involveret i protesterne, organisering ulovlige studerende biblioteker.

Ved slutningen af den naturlige fakultet Kazan Universitet Asadov bedstefar fordelt i Uralbjergene, hvor han holdt placeringen af et land læge. Efter revolutionen, har han fortsatte med at arbejde lederen af den medicinske afdeling Gubzdrava.

Ivan kurdere gennemsyret filosofiske livssyn af Chernyshevsky og var i stand til at formidle til sit barnebarn. Bedstefar højtelskede folk troede på deres venlighed og samvittighed, var en modig, viljestærk person. Og alle disse kvaliteter var i stand til at arve hans barnebarn.

Assad begyndte at skrive digte i en alder af otte, mens du stadig i skole. Han var også glad for teater og deltog i drama, hvis hoved var Dikovsky Leonid Konstantinovich. Han blev kendt som en fremragende lærer og instruktør.

Skole biografi Asadov er fortsat i Moskva, hvor hans mor blev overført til at arbejde. Efter gymnasiet, så jeg vælge mellem teatralske og litterære tendenser. Men det udgivelsesår faldt sammen med begyndelsen af den Store Fædrelandskrig. Så i stedet Asadov Institute gik til fronten.

krigsårene

Beslutningen om at forlade krigen var frivillig. Derfor uden at vente på den officielle dagsorden, blev han uddannet i divisionen af vagterne morterer på Moskva og gik til at kæmpe på Volkhov fronten som en gunner mørtel. Militær biografi Asadov fyldt med bedrifter og heltegerninger.

På forsiden skelnes Asadov mod, tapperhed og militær dygtighed. Ud over sit ansvar, lærte han, og andre. Så når under kamp kommandør pistol blev såret i 1942, Edward var i stand til at give ham førstehjælp og fortsatte kampen allerede ejer som både en kommandør og skytte.

Og han rådførte sig med de to opgaver perfekt, administrerende i samme kamp for at forhindre ødelæggelsen af hele divisionen, sat ud med et slukningsvand føreren af køretøjet. Han fortsatte med at kæmpe i den samme afdeling har to positioner på samme tid. Og det ikke forstyrrer hans arbejde, fortsatte han med at skrive digte.

I 1943, digter uddannet fra militær skole og blev forfremmet til løjtnant. Og seks måneder Asadov var en to-årigt program for institutionen og udstedelsen blev tildelt et diplom for fremragende præstationer.

Så tjente Edward i nord-kaukasisk foran som leder tilslutning division. Endvidere blev han overført til det 4. ukrainske front til stillingen som assisterende chef for batteriet. Og derefter ledes Guards mørtel batteri.

sår

Kampene flyttede gradvist til Krim. En af kampene på Sevastopol i 1944 viste sig at være fatal for digteren. Som digteren Asadov blev såret? Biografi er tragisk.

På denne dag, blev Asadov batteri næsten ødelagt af fjenden. Men for at holde en bestand af skaller. Mens der på en nærliggende brand projektiler på bestanden var opbrugt. Derfor Assad besluttet på en desperat handling: at transportere bomber til næste batteri. For at gøre dette, han havde at overvinde en lang åbent område, der fra alle sider afskallede fjende.

Edward kammerater beskrev ham optræde som en rigtig feat af våben, perfekt til de mennesker, de troede, at det var Assad brød i løbet af kampen.

Under flyvningen digteren var meget alvorligt såret, granatsplint ramte ham i hovedet. Men det har ikke forhindret en fighter. Han leverede deres last til sit bestemmelsessted, og først efter at havde allerede mistet bevidstheden.

Assad har været indlagt, har gennemgået flere operationer. lægerne fortalte ham, at det ikke var muligt at genoprette sit syn på hospitalet Moskva. Derfor var det kun 21 år gammel.

udmærkelse

Biografi Asadov bemærkede anerkendelse og priser både i krigstid og i fredstid.

For hans tapperhed i krigsårene blev Assad tildelt medaljen "for forsvaret af Leningrad", "For Forsvar af Sevastopol", "Til Sejr over Tyskland i den Store Fædrelandskrig på 1941 til 1945.", Samt den leninordenen, verdenskrig 1 grad, rød stjerne. Sevastopol beboere hædret ham med titlen "Æresborger af byen-helt Sevastopol." Til ære for Edward Asadov i Sevastopol museum har en særlig stand, hvor man kan stifte bekendtskab med sit liv og kreativ måde.

Allerede i den fredelige liv i 90'erne, 2000'erne, har digteren modtaget adskillige priser for udviklingen af national litteratur og udviklingen af inter-etniske relationer. Denne Order of Merit, "For Merit" 4 grader, Venskab af Peoples.

I 1998 Assad bliver en Sovjetunionens Helt.

Efterkrigstiden arbejde

Skaden afspejles ikke kun på den fysiske sundhed Asadov. Hun forlod en konkret aftryk og i digterens sjæl. En periode med depression, men tog arbejde. Assad fortsætter med at skrive. Som man får i fredstid biografi Asadov? Interessante fakta er primært forbundet med arbejdet i digteren.

For at forstå, hvad er dens kreativitet, sender Assad hans værker til Chukovsky, der blev berømt i litterære kredse som en hård men retfærdig kritiker. Svaret er ganske enkelt inspireret Edward: han fik at vide, at han - en rigtig digter, og han har brug for at fortsætte med at skrive. Og det til trods for, at næsten hver linje Chukovsky skrev sin bemærkning.

Inspireret Asadov ankommer i litterære institut opkaldt efter AM Gorky. Han lærer at være fint, i 1951, kommer med udmærkelse.

Allerede i årene studier begynder at blive offentliggjort. "Spark" først i magasinet. Hans første job der - digtet "tilbage i rækkerne," som også vandt førstepræmien i den studerende konkurrence. Umiddelbart efter endt uddannelse, er det udgivet den første samling af digterens "Bright Road". Asadov blev medlem af Writers 'Union, skrev en masse, rejser landet, arrangerer læsernes aftenmøde.

Takket være sit arbejde, bliver han ved at blive meget populære. Folk forstod, tæt på hans arbejde. Eduard Asadov vedrører i sine vers de mest presserende spørgsmål, skriver om retfærdighed, patriotisme, skønheden i moderlandet, loyalitet, kærlighed. Folk skrev ham breve, glad for at gå til hans koncerter og selvfølgelig købte hans samlinger, som i øvrigt kom ud hundreder af tusinde eksemplarer, alligevel ikke bo i boghandlerne. Omkring 50 digtsamlinger udgivet Eduard Asadov.

Biografi: Hustru til digteren

Selv under sin indlæggelse Asadov besøgte både kammerater og forskellige piger. En af dem blev snart hans kone. Men ægteskabet har varet lidt længere, og parret skilt. Med det sagt, var der en glad Asadov, biografi? Personlige liv af digteren har udviklet allerede i 1961.

Med sin anden kone Galina Valentinovna Razumovskaya Asadov mødtes på en af hans koncerter. Hun arbejdede som skuespiller i Moskontsert. Galina entusiastisk recitere vers af digteren. Assad Razumovskaya først blev venner, da dette venskab blev kronet med et solidt ægteskab, på trods af, at Digteren aldrig havde set sin kone. Galina Valentinovna var den trofaste følgesvend af alle rejser og betragtninger af digteren. Hun har skrevet en rent bord af hans digte, podgotavlyavaya dem til offentliggørelse.

Asadov var enkemand i 1997. Hans trøst var barnebarn Christina. Christine er uddannet fra den filologiske Fakultet Moskvas Statsuniversitet og arbejdede som lærer i italiensk sprog på MGIMO.

de seneste år

Hans sidste år af digteren holdt i nærheden af Moskva i landsbyen Krasnovidovo. Han døde af et hjerteanfald i 2004 og blev begravet ved siden af sin hustru og mor på Kuntsevo Kirkegård. Den sidste vilje af digteren om begravelsen af hans hjerte på Mount Sapun blev ikke udført af hans slægtninge.

Men Assad til at leve i hans værker i hjerterne hos millioner af mennesker fortsætter. Hans arbejde er afgørende i naturen, og det er især populær blandt unge. I sin lyse, sjælfulde sangtekster voksede mere end én generation af vores land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.