FormationVidenskab

Nonprice konkurrence

konkurrence Ikke-pris - er en slags konkurrence, hvor der anvendes andre andre end prisnedsættelser metoder. Disse teknikker kan omfatte kvaliteten af den selv eller sine reklamer, information, produkt pålidelighed, overholdelse af den lovede ydeevne produkt, Serviceafdelingen, etc.

Særlig relevant denne form for konkurrence i de tilfælde, hvor der er visse juridiske begrænsninger på prisnedsættelser. Men ganske ofte er der situationer, hvor virksomheden selv hvis priskonkurrence bruge sådanne metoder. Således er prisen og konkurrence ikke-pris i dag meget ofte udført parallelt at øge virkningen af hinanden.

Ikke-pris metoder er primært rettet mod at forbedre kvaliteten af produkter, betingelserne for dens gennemførelse og after-sales service. Forbedring af kvaliteten kan udføres på to måder: ved at forbedre de tekniske egenskaber ved varen (konkurrencedygtigt produkt), og ved at forbedre tilpasningsevnen af produktet til forbrugernes behov (konkurrence på salgsbetingelser).

konkurrence Ikke-prisen er baseret på ønsket om at overtage en del af det industrielle marked med hjælp af output det nye produkter, der er forskellige fra den gamle model af de forbedrede egenskaber. Forbedring af kvaliteten er en måde at skjule tilbagegang, og er med til at øge salget, men begrebet "kvalitet" er dog stadig en subjektiv vurdering, der gør det muligt at forfalske den ved smukke reklame.

konkurrence Ikke-prisen foregår ved hjælp af omkostningsreduktion, hvilket fører til minimering af priserne som en vigtig faktor i forbrugernes efterspørgsel. Varer bevæger sig gennem forbedret service, emballage, leveringsbetingelser, og andre marketing faktorer.

Forbedring salg er baseret på en forbedring af den service, der ledsager processen med salg og eftersalgsservice kundeservice. Dette omfatter reklame, forbedre handel, at skabe incitamenter til købere efter køb af varer.

I dette tilfælde, komme i forgrunden de unikke kvaliteter ved produktet, dets kvalitative egenskaber, teknisk pålidelighed osv Det er disse faktorer gør det muligt at tiltrække nye kunder. Dette tyder på, at konkurrencen ikke-prisen er den kreative retning, i modsætning til den pris, der er mere karakteristisk for en destruktiv karakter.

For at bevare sin plads i markedet, de mest almindeligt anvendte værktøjer såsom pris, vilkår for leverancer, hvad angår betalinger, garantibestemmelser, reklame, kvaliteten og mængden af serviceydelser og andre aktiviteter.

Mens forbedre produkt forbruger egenskaber og bevare salgspriser kultiveret reklame med til at skabe effekten af "skjulte rabatter" med priser, der forårsager en positiv reaktion for forbrugeren.

Det bruger konkurrencen på andet end prisen og markedsindtrængning med de nye mærkevarer eller med henblik på at uddrive konkurrenter med lignende produkter. I en verden af succesen af denne konkurrence bekræftes af certificering, det tekniske niveau af varer mv, snarere end lave priser. Det spiller en vigtig rolle fortoldning af varer. Alt dette giver os mulighed for at øge salget, samtidig med at den oprindelige pris, eller endda til at sælge varer dyrere.

I dette tilfælde, konkurrence på andet end prisen og skaber en række problemer på markedet. Denne tværsektoriel ordning overskud, overkapacitet, virkningen af andre faktorer end prisen på salgsvolumen, konkurrencedygtige, forbrugernes omkostninger, forbrugernes præferencer. Der er også en risiko for, at forbrugerne ikke ville overveje forslaget som en sælger mere attraktive end konkurrenternes, og ville foretrække at købe billigere varer, som de anser for den samme dyrere.

For ikke-pris metoder til konkurrencen er som følger. Disse er metoder til at give fordele ved at ændre forbrugernes karakteristika, metoder til salgsfremmende foranstaltninger og reklame teknikker og PR.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.