TravelingRejsetips

Befolkningen i Nizhny Novgorod. kort beskrivelse af

Nizhny Novgorod - er en af de største byer i Rusland, som dækker et område på de østeuropæiske sletten - på et sted, hvor sammen fusionere Oka og Volga floder. Befolkningen i Nizhny Novgorod, ifølge den foreløbige opgørelse 1. januar, 2012 er 1,263,624 mennesker. I sin største by er i første omgang blandt de regionale centre i PFD og den femte i de fem største byer i Rusland, hvilket giver Moskva, St. Petersburg, Novosibirsk og Jekaterinburg.

Det største antal mennesker, der bor i Autazavadskaya distriktet. I procent, svarer det til ca. 24% af det samlede antal borgere. Og den mest numerisk lille Prioksky er et område, hvor mindst 92.000 mennesker. Befolkningen i Nizhny Novgorod har en gennemsnitsalder på lidt over 40 år, og den gennemsnitlige alder for mænd er 37,1 år og kvinder - 42,9 år. For så vidt angår forholdet mellem mænd og kvinder, med 1000 raske og rørige mandlige indbyggere i den erhvervsaktive beboere alder i 1027 tegnede kvinde.

Lavere Novgorod befolkning består af 100 forskellige nationaliteter. For i dag i byen, blev registreret 28 nationale-kulturelle samfund. De fleste af russisk fabrikat. De tegner sig for over 80% af den samlede befolkning.

På trods af den høje fødselsrate, befolkningen i Nizhny Novgorod gradvist aftager. Så hvis i 2003 beløb sig til 1.2968 millioner mennesker, med 2005 er antallet faldet til 1,283,600 mennesker. Denne situation blev observeret fra år til år. I løbet af de sidste 9 år er antallet af indbyggere faldet med 33176 mennesker. Ifølge de estimerede data for De Forenede Nationers program, i 2020 befolkningen i byen vil falde med 11,8% i forhold til 1990.

Og det kan kun være enig. Ifølge statistikker, Nizhny Novgorod, som reducerede befolkningen, bemærker den betydelige stigning i fødsler. Således blev de 14818 nyfødte registreret, hvilket er 9,1% mere i 2012 end i 2011. Men dette tal kan ikke overhale antallet af dødsfald blandt beboerne. På dødelighed Nizhny Novgorod er stadig førende. Således 18651 døde indspillet i 2012. Som du kan se, der er mange flere end der blev født. Indtil dette ændrer sig, for væksten af beboerne taler ubrugelige.

Ønsker ikke at afslutte historien om byen på sådan en trist tone, som i sig selv smuk og attraktiv. Og hvor mange interessante steder her, kan du se, at med mine egne øjne, ankom i Nizhny Novgorod. Attraktioner her ved hvert skridt. Måske nogen vil kunne lide det. Måske vil det være et sted for yderligere indkvartering. I mellemtiden kan du bare slentre gennem sine grønne gader, besøge bebudelsen Kloster, se skønheden i Pechersky Opstandelseskloster. Interessant vil besøge Fødselskirken, Nizhny Novgorod Fair. Og de mest attraktive steder, som blev skabt af naturen selv, skal det bemærkes, den legendariske sø Svetloyar slugt kaldet Elders vinkel Wade Lake, Ichalkovsky Bor. Fabelagtig sted er stor Boldin, har tilhørt den gamle Pushkin. Og i Arzamas distriktet har en fantastisk stykke natur - Nizhny Novgorod Karelen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.