TravelingRejsetips

De bedste rekreative områder i Astana

Unge, aktive mennesker vil aldrig sidde derhjemme i weekenden. Den bedste mulighed for dem er at tilbringe tid i naturen. Hvordan man laver en fritid så behageligt som muligt? Dette vil hjælpe familien rekreative område i Astana. Seneste koncentreret i umiddelbar nærhed af byen. Lad os se på de bedste rekreative områder i Astana.

"Pure damme"

"Pure damme" (Astana) - afslapningsområde, som er beliggende i Kosshi landsby, nær byen. Restaurant er et moderne kompleks af elite klassen. På det område er der to-niveau pensionat lavet af træ log. Komplekset er designet i form af en russisk landsby.

"Pure damme" (Astana) - afslapningsområde, som tilbyder kunderne at tilbringe tid i den hyggelige restaurant, der serverer europæiske retter. Hvis det ønskes, kan du leje et telt for op til 200 personer, hvilket vil gøre det muligt at organisere nogen særlig begivenhed. Det beskyttede område af det rekreative område har en sommer swimmingpool med en havepavillon, flere finske fyr og russiske bade. Kunder virksomheder lejet ATV'er. Til fiskeri entusiaster er organiserede ture til floden.

"Sloboda"

"Sloboda" - rekreativt område, som kan være stolte af Astana. Den dækker et område på omkring 18 hektar, er beliggende i landsbyen Maksimovka. Restaurant ligger på bredden af floden, ikke langt fra sandstranden. Derfor elsker at komme her svømning elskere, fiskeri og skovture.

Udstyret med alle nødvendige rekreative område Maksimovka. Astana opfordrer alle gæster til at slappe af i disse steder. I dette område er der en moderne restaurant, der tilbyder besøgende steder nationale køkken. Lokale kokke er altid klar til at tjene op saftig kebab, traditionelle ris, duftende Shurpa, friske grøntsager og frugter.

Desuden det rekreative område giver besøgende mulighed for at selvbetjening frokost eller middag. For at gøre dette, er der en hel masse grill og et sæt af nødvendige redskaber. Som for underholdning, som tilbyder rekreativt område "Sloboda", der på det område i en volleyball og fodboldbane, paintball klub opererer.

"Golden Pheasant"

Vi fortsætter med at observere de bedste rekreative områder i Astana. Den næste landsby-stil kompleks kaldet "Golden Pheasant" vil blive behandlet i vores liste. steder besøgende er til rådighed til at vælge fra 7 moderne værelser med komfortabel indkvartering betingelser. Territory har en hyggelig restaurant med et poolbord, karaoke bar. database kunder er i stand til at nyde deres ophold i saunaen. Besøg den komplekse "Golden Pheasant" er bedst om vinteren. Efter alt, er der lejet ski, snescootere, slæder. institutionens personale organisere hundeslædekørsel.

Green Park

Green Park rekreative område er beliggende i landsbyen Kosshi, i en afstand af 20 kilometer fra byen Astana. Her kan du bo i et hyggeligt pensionat. Besøgende, der kommer til ferie med børn, vil appellere til en lille zoo, ridning. Komplekset har en restaurant, der serverer det bedste fra europæiske køkken. Før ind i parken er placeret. Her er en samling af veteranbiler, som giver institutionen en særlig charme.

"Kulager"

Fortsat at kortlægge det rekreative område i Astana, ikke kan ignoreres af den komplekse "Kulager". Han betragtes som en af de bedste steder i byen distriktet til ridning. Alle dyrene er meget godt optrådt og velplejet. Kunder komplekse tjenester er tilgængelige kompetente undervisere. I løbet af sommeren, at gæster steder ride heste på de åbne græsklædte græsplæner. I dårligt vejr flyttede begivenheden til den indendørs arena. Den Territory har investeret i dette område til paintball. Blandt andet kunderne i den komplekse tilbyder leje quad.

"Eco-Village"

Det ferieområde, som er placeret 13 kilometer fra Astana, tilbyder de besøgende et udvalg af 11 gæstehuse. Hver af dem var tilknyttet privat bad med en russisk dampbad. I institutionen er der en hyggelig café, et konferencerum, hvor man kan arrangere et forretningsmøde i et stille og roligt miljø. I birkelund, som ligger i nærheden af komplekset, organiseret en børnezoo, ridning klub. Her kan du leje en snescooter eller ATV.

"Aisha"

Det rekreative område "Aisha" ser et fantastisk sted for en sommer tidsfordriv i naturen. Komplekset er beliggende i et smukt sted ved floden, hvor der er komfortable strand huse. Kommer her, du kan masser nakupatsya i poolen eller slappe af i den finske dampbad. Etableringen tilbyder kunderne et spil billard, bordtennis, strandfodbold og volleyball, mulighed for at ride på en scooter, en cykel.

Som konklusion

Så vi kiggede på de bedste rekreative områder i Astana. I denne anmeldelse er præsenteret, ikke alle steder i bydelen en by, hvor man kan få en god tid i naturen med din familie. Men det lægger på vores liste er de mest populære blandt fans af friluftsliv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.