FinanserRegnskab

Udarbejde regler

Labour indikatorer er følgende: hastigheden af produktionen og når servicen og styrke. De er indstillet til forvaltning af arbejdsstyrken. Sats for produktionen, samt alle de andre Labour tal, indstilles afhængigt af de eksisterende produktionsfaktorer. Disse omfatter:

- re tekniske plan;

- Organiseringen af processen med frigivelse af varer;

- omfanget af produktionsforhold.

I betingelserne for eksistensen af kollektive former for betaling og tilrettelæggelse af arbejdet, kan du bruge den komplekse, samt de aggregerede priser.

Sats for produktionen, samt andre indikatorer for professionel bidrag til organisationens aktiviteter, uden at mislykkes er genstand for revision:

- På baggrund af resultaterne af den rationalisering og certificering af arbejdspladser;

- indførelse af nye teknologier;

- efter installation af nyt udstyr;

- som af organisatoriske foranstaltninger, der bidrager til vækst i arbejdsproduktiviteten.

Hvis en enkelt medarbejder eller enhed (hold) på bekostning af at tage initiativet og indføre nye metoder til at arbejde niveau produktion af færdige produkter nået høje værdier, er det ikke grundlag for en generel revision af de eksisterende indikatorer.

Volumenet (antal produkter), som medarbejder eller en gruppe med et tilsvarende kvalifikationsniveau, der skal udføres pr tidsenhed ved en bestemt organisation og tilgængelige tekniske udstyr, hastigheden for generation indikerer. Formlen til bestemmelse dette indeks påføres ved anvendelse division. For at bestemme dette beløb, er der en særlig værdi af driftstiden af den periode, rapporten (måned eller skift, dag eller time), og den indstillede tid værdi

Sats for udgang kan kun indstilles, når der er mulighed for regnskab og kontrol af de producerede kvantitativt varer. Og dens definition er nok den periodiske gennemførelse af den samme arbejdsproces for forandring.

Rationering medarbejdere bidrager til selskabets aktivitet er en af de vigtigste faktorer i organiseringen af industrielle relationer. I en markedsøkonomi, en høj grad af administrative afgørelser på området for arbejdskraft og etablere sin rationelle ydeevne er en forudsætning for at opnå en forretningsenhed den maksimalt mulige profit. Dette vil igen, gør det muligt for virksomheden at have en konkurrencefordel på distributionsmarkedet.

Individuelle ministerier og departementer opstille fælles normer for produktion, der er registreret i de specielle samlinger. Disse indikatorer bruges af alle enheder inden for strukturen i økonomien. For udviklingen af disse dokumenter benyttes:

- observation fotohronometrazha;

- tekniske specifikationer for det anvendte udstyr;

- de opnåede resultater i analysen af organisationen af industrielle relationer, samt aktiviteter rettet mod at forbedre dem;

- de data, der er opnået som følge af tekniske beregninger.

Enheden udviklede standarder er parkering forandring og menneskeskabte skift. Ved gennemførelse af en foreløbig analyse tager hensyn til det forberedende og afsluttende arbejde. Hvis en virksomhed anvender mere sofistikeret form for organisering af arbejdsprocessen, produktion, såvel som mere moderne teknologi i forhold til den udviklede indsamling, er der behov for udvikling og implementering af højere produktion output. Regulatory dokumenter gør det muligt at reducere fast arbejdskraft ydeevne på op til femten procent i tilfælde af visse negative faktorer. En specifik mængde af værdiansættelse bestemmes ved en bestemt arbejdsplads og formaliseret ved loven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.