Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad hakket pindsvin

Pro er en enkel og sjov fad glemmer ofte, måske nogen synes det utilstrækkeligt højtidelige eller forvirret af, at kødet i det mindre end sædvanlige koteletter. Faktisk ingenting. Pindsvin er ved at forberede en meget interessant og enkel, kan du vedhæfte til forberedelsen af børn - de vil elske de sjove strittende bolde. Ethvert barn værdsætter, hvad han har været med til at forberede, så børnene vil elske denne velsmagende kød frokost. Hvis du tænker alvorligt over hvordan man laver pindsvin af hakket kød, så du kan finde, at denne ret er tilberedt på forskellige måder, og det er fantastisk, fordi nogle gange virkelig ønsker at diversificere menuen.

Det kan ulme i flere slags sauce, i ovnen eller på en pande, hver gang det viser sig anderledes, det er meget vigtigt for vores fødevarer. Da en del af pindsvin omfatter ris, de ikke nødvendigvis kræver en side parabol, men hvis du anvender dem med kartoffelmos drysset med kødsovs, eller med vegetabilsk salat - Nyd lækker hjemmelavet mad vil ikke tage lang tid. Det er fortsat kun at lære at lave mad hakket pindsvin, og kun beskæftige sig med dette til nogen ikke svært.

Fremstilling af pindsvin fyldnings vil kræve:

600gr hakket kød, alt hvad din familie foretrækker;

200g ris;

et æg;

et par pærer, men kan være mindre, at smag;

Skeen tomatpuré, salt, peber.

Bemærk, at tal kan være lidt kog, indtil det halve, før den blandes med hakket kød. Men så vores pindsvin der opnås er ikke så stikkende, vil det glat frikadeller. Hvis du tager den tørre ris - torne ser ud koteletter, men det vil kræve lidt mere tid til at forberede. Hvis vi er med ris, har vi bestemt kan nu blande det med hakket kød, hakket løg, tomatpuré og æg. Pindsvin ganske muligt at stege ligesom frikadeller, men de er meget dem sovs. Så når kuglerne er dannet, er det muligt at gøre madlavning.

et glas vand eller bouillon;

et par spiseskefulde tomatpuré;

hvidløg, krydderurter, salt, krydderier efter smag. Bland ingredienserne, forsøger at salt.

Læg koteletterne i panden, hæld saucen og lad det simre indtil de er møre over medium varme. Det er det!

Hvis tomatsauce du ikke kan lide så beslutte, hvordan man laver pindsvin af kød, kan du være opmærksom på opskriften i ovnen med fløde sauce. Denne ret viser sig yderst bud, fyldet er ved at forberede det samme, blot der er en lille hemmelighed - i hvert frikadelle kan vikle et lille stykke suluguni ost. Under udarbejdelsen af ost i skallen af hakket kød smelter lidt, og din husstand vil blive glædeligt overrasket, når de forsøger denne skål.

Klar pindsvin spredes på en bageplade, Forvarm ovnen, sætte dem lidt brunet og sovs gøre:

en pakke af fløde;

40g smør;

æg, hvidløg, salt, krydderier smag.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvidløg og creme fraiche. Simre lidt, men ikke kogende. Tilsæt æggeblomme og lidt Tormented. Efter vores fyld pindsvin sauce, og 40 minutter "pine" dem i ovnen ved en gennemsnitlig temperatur på 180 grader. Og du vil elske det udbud og flavorful fad.

For dem, der er bekymrede over kalorieindholdet i maden, sandsynligvis vil det være vigtigt at vide, hvordan man laver pindsvin fra kød, men ikke overbelaste dig selv med unødvendige kalorier. For at gøre dette, tage fyldet 'lettere' - kylling, kalkun eller endnu bedre. Kødet af denne fugl er et diætetisk, og indgår ofte i sammensætningerne af de forskellige diæter. I dette tilfælde er det bedre at tilberede det bør være i ovnen, og hæld saucen i stedet for en lys bouillon, som vil være meget nyttigt at smuldre greens. Lad fadet er stuvet i ovnen, og når den er klar - vil du blive overrasket af sin lethed og nytteværdi. Spis det med rugbrød, og så vil du være i stand til at råd til saftige pindsvin selv under slankekure.

Her har du lært, hvordan man laver pindsvin af hakket kød. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.