Hjem og familieBørn

Lokke af barnet på kunstig fodring: funktioner i processen

Lure af barnet på kunstig fodring - er ikke en nem procedure, der bør behandles med det fulde ansvar. Den omstændighed, at barnet tarmen ikke er endnu fuldt dannet, især en, der ikke lever af modermælk, og ethvert produkt kan forårsage alvorlig irritation af slimhinder, oppustethed og gas. Et særligt træk ved denne proces er, at den skal starte lidt tidligere end hos spædbørn.

Lokke af barnet på kunstig fodring udføres i 5,5 måneder. Den væsentligste betingelse for starten på et lille barn dukkede op i interessen for "voksen" mad. Hertil kommer, at barnet har at tilføje sin vægt til 2,5 gange i forhold til den oprindelige vægt. Og barnet skal du være mentalt og fysisk forberedt til proceduren, dvs. at den bør være i stand til at sidde op, åbne munden, når han ser skeen, eller vende sig bort, hvis han havde nok og han ikke ønsker, at denne mad.

Hvis et barn spiser en blanding af mere end før, men ikke mættet, så det er fodringstid. Det første produkt, som er at forsøge barnet er vegetabilsk eller korn. Og du kan starte med kartofler, blomkål, squash, boghvede, ris eller majs. De første fast føde et barn på kunstig fodring bør nøje fræset til det ikke flere klumper. er mosede grønne æbler er meget nyttige.

Hvis du ikke ved, hvordan man kan indføre fast føde med kunstig fodring, starte med en halv teske af produktet. Tilføj sats bør gradvist. For eksempel kan en spiseskefuld kartoffelmos ankomme i 4-7 dage. Og igen, bland nogle grøntsager eller korn er ikke det værd. Lad tarmene barnet gradvist vænner sig til noget man.

Lure af barnet om kunstig fodring foregår meget langsomt. På samme tid, du nødt til at se, hvordan han reagerer på den nye mad. Måske kroppen vil ikke tage nogen grøntsager eller frugt. I dette tilfælde, for et stykke tid blot kassere produktet og erstatte den med en anden. Med en halv baby kan allerede gives fedtfattig grøntsagssuppe, og også han har brug for at slibe op, så længe barnet ikke vises et par tænder, og han ikke lære at tygge. På samme alder begynder bekendtskab med æggeblomme, men det skal gives sjældent, kun 2 gange om ugen.

Med 7 måneder af kost indeholder hytteost og yoghurt. På dette stadium forsøge at give barnet bær, der kan føjes til den syrnede mælkeprodukt. Kød kan også prøve at introducere dit barn efter 8 måneder. Og det er nødvendigt at give fortrinsret til fedtfattig kost sorter: kalkun, oksekød og kanin. Det skal også pulveriseret. En måned senere, begynder langsomt at introducere fiskene, men at give sit barn kun et par gange om ugen. Efter 10 måneder kan du gradvist overføre krummer på "voksen" kost, udvidelse af listen over nye produkter, men prøv ikke at bryde kosten. Nu hvor du ved , hvordan at indføre fast føde et barn på kunstig fodring. Grow up sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.