Nyheder og SamfundFilosofi

Klassisk filosofi i den antikke periode,

Siden oldtiden, menneskeheden stræber efter at udforske verden, der omgiver dem. Nysgerrighed og ønsket om det ukendte på alle tidspunkter førte mennesket frem, tvinger til at gøre store opdagelser. Nu i en verden fuld af oplysninger og akkumuleret viden, den person beslutter at langt mere komplekse problemer end dem, der stod foran hans forfædre i en fjern fortid.

Nogle gange er det spørgsmålet, hvad der er behov klassisk filosofi? Mange endda kalde det pseudovidenskab, fordi det ikke synes at bære specifik viden. Denne udtalelse er svært at udfordre og ikke let at forklare, hvad vi præcist beherske den viden, de forstod mange århundreder siden.

Først, lad os gøre ud, i stedet for filosofien i hierarkiet af videnskaber. Enhver menneskelig viden begynder med generelle overvejelser om, hvad der kunne have været. Faktisk i hjertet af enhver videnskab er det en kæmpe filosofisk dannelse. Forskere sind til at spekulere om muligheden for udvikling og derefter indtaste en specifik data og beregning blev udført.

Så klassisk filosofi - er, på den ene side, forløberen for alle videnskabelige discipliner, og på den anden side en meget væsentligt bidrag, påvirket dannelsen af verden. Og det var ved den anden betydning er meget ofte overset, fordi manden bare brug for nogle retningslinjer og postulater, som vil tillade ham at organisere deres viden og tanker.

antikke periode

Det mest slående er den antikke periode, fordi der på dette tidspunkt var der udestående tænkere, lagde grunden til den fremtidige udvikling af videnskab. Her kan vi skelne mellem to hovedtyper - de græske og orientalsk filosofi.

Hvis vi undersøger i detaljer den klassiske periode af gammel filosofi, kan den opdeles i flere etaper, som er kendetegnet ved visse funktioner. Alt i alt til antikke periode det indeholder nogen filosofiske strømninger 12 i. BC og op til 7. BC - næsten 2000 år.

Disse omfatter værker af Homer, arbejdet i Pythagoras, Demokrit og Levkipa, samt forskellige værker af de østlige vismænd.

  • Fase 1 - 7-5 århundreder. BC
  • Fase 2 - 5-4 århundreder. BC
  • Fase 3 - 4-2 århundreder. BC
  • Trin 4 - 1. BC - 5. BC

Klassisk filosofi i at præsentere de gamle grækere dækket de grundlæggende processer i livet, folk omkring dem. Så var deres civilisation i begyndelsen af udviklingen, og de repræsenterede verden som en enorm ophobning af forskellige processer, liv og natur. Faktisk er den græske klassiske filosofi på det tidspunkt - det er et forsøg på at systematisere den viden, organisere dem og til at følge forskellige mønstre.

Stor betydning blev givet til mytologi, sanselige billeder, metaforer, men samtidig forsøgte man at forbinde alt dette for at få kendskab til det uendelige kosmos og universet. Mens dominerede ikke-refleksive form for bevidsthed, dvs. Folk ikke betale så meget opmærksomhed til sig selv, så billedet af verden på det tidspunkt og den virkelige verden er ikke anderledes, men ikke passer sammen.

Senere perioder af klassisk filosofi

Oldtidens filosofi af den klassiske periode er præget først og fremmest fødslen af de dybe, grundlæggende filosofiske systemer og forskellige klassiske skoler: den platoniske skole, skole Peripatetics, skepsis og epikuræiske skoler.

I senere stadier af Roms historie tog en ledende rolle, så han allerede har stor indflydelse på dannelsen af filosofiske synspunkter. Græske synspunkter var hans efterfølgende udvikling samtidig med dannelsen af nye retninger og tendenser. Alt dette har haft en betydelig indflydelse på filosofier menneskeheden ad gangen på dannelsen af principperne for moral og lovgivning samt udviklingen af videnskab og andre nøglesektorer menneskelige eksistens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.