FormationVidenskab

Ohms lov for lukket kredsløb

Enhver, der har valgt den reparation og vedligeholdelse af elektriske installationer mit speciale, velkendte opgørelse af lærerne: "Ohms lov for lukket kredsløb, du har brug for at vide. Selv vågne om natten, er det vigtigt at være i stand til at formulere det. Fordi det er grundlaget for al elektroteknik ". Faktisk den regelmæssighed opdagede en fremragende tysk fysiker Georgom Simonom Ohm, påvirket den senere udvikling af videnskaben om elektricitet.

I 1826 år, gennemføre eksperimenter for at studere passagen af elektrisk strøm gennem lederen, Ohm afslørede et direkte forhold mellem stærkstrøm tilføres til kredsløbet strømforsyningsspænding (men i dette tilfælde mere korrekt at tale om den elektromotoriske kraft EMF) og modstanden af selve lederen. Afhængighed er blevet teoretiseret som følge dukkede Ohms lov for et lukket kredsløb. Et vigtigt træk: relevansen af de identificerede grundlæggende lov er kun gyldig i mangel af en ekstern forstyrrende kraft. Med andre ord, hvis f.eks lederen er i et vekslende magnetfelt, direkte anvendelse af formuleringen umulig.

Ohms lov for det lukkede kredsløb er blevet identificeret i studiet af de enkleste ordninger: en strømkilde (med emf) af sine to terminaler til modstanden er ledere, hvor der er en styret bevægelse af elementarpartikler ladningsbærerne. Derfor er strømmen et forhold mellem elektromotorisk kraft på den totale modstand af kredsløbet:

I = E / R,

hvor E - den elektromotoriske kraft strømforsyningen, målt i volt; I - strøm, i ampere; R - elektriske modstand i ohm. Bemærk at Ohms lov for et lukket kredsløb tager hensyn til alle komponenter af R. I beregningerne fuldføre lukket kredsløb af modstanden R realisere mængde resistivitet leder (r), energikilden (r0). Det er:

I = E / (R + r + r0).

Hvis den indre modstand af kilden r0 større end summen R + r giver den nuværende ikke afhænge af egenskaberne for den tilsluttede belastning. Med andre ord, kilden spænding i dette tilfælde er en aktuel kilde. Hvis værdien af r0 er mindre end R + r er strømmen omvendt proportional med den samlede eksterne modstand, og strømkilden genererer en spænding.

Når der udfører nøjagtige beregninger tager hensyn til selv den spænding tab i leddene. En elektromotorisk kraft bestemmes ved at måle den spændingsforskel over strømterminalerne på den frakoblede belastningen (åbent kredsløb).

Ohms lov til underkredsløb bruges lige så ofte som det lukkede kredsløb. Forskellen er, at beregningen ikke tager højde for EMF, men kun den potentielle forskel. Sådan afbildning kaldes homogen. I dette tilfælde er der et særligt tilfælde, som gør det muligt at beregne karakteristika det elektriske kredsløb på hver af dens elementer. Vi skriver det i form af en formel:

I = U / R;

hvor U - spænding eller potentielle forskel i volt. Det måles med et voltmeter forbundet parallelt med klemmerne på prober ethvert element (modstand). Den resulterende U-værdi er altid mindre end EMF.

Det var faktisk denne formel er den mest berømte. Kendskab to vilkårlige elementer i formlen, kan du finde en tredje. Beregningsmetoder kredsløb og elementer fungerer ved hjælp af loven i kæden del.

Ohms lov for et magnetisk kredsløb er stort set magen til sin fortolkning af det elektriske kredsløb. I stedet for et lukket kredsløb leder magnetisk anvendes, kilden er en spolevikling med strøm, som passerer gennem vindingerne. Følgelig er der en magnetisk flux lukker på det magnetiske kredsløb. Magnetisk flux (F), der cirkulerer gennem en bane afhænger direkte af værdi MDS (magnetomotorisk kraft) og resistens af materialet, der passerer den magnetiske flux:

F = F / Rm;

hvor F - magnetisk flux i Weber; F - MDS i ampere (undertiden Gilbert); Rm - modstand, der forårsager svækkelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.