FormationVidenskab

Hvad er den margen, og hvordan beregnes?

Systemet med økonomiske indikatorer, der bestemmer effektiviteten af erhvervslivet, er en vigtig rolle spilles af den indikator for rentabiliteten.

Lønsomhed - er business udbytte eller virksomhed.

I så fald, hvis overskuddet er udtrykt som et absolut beløb, så er svaret på spørgsmålet, hvad der er overskudsgraden til at være ganske enkel. Det er defineret som intensiteten af produktion, da det viser rentabilitet af virksomheden i forhold til en bestemt database. Selskabet vil derefter blive betragtet som omkostningseffektivt, hvis salgsprovenuet vil være tilstrækkeligt til ikke blot at dække produktionsomkostningerne og realiseres, men vil danne en fortjeneste.

Rentabiliteten af produktionsaktiver

Dette forhold kan beregnes på forskellige måder. Før perestrojka i Rusland, blev det beregnet som forholdet mellem virksomhedens overskud til mængden af materielle cirkulerende aktiver og faste produktionsanlæg. I tidligere økonomiske forhold faktor var planlagt, og det blev antaget, at det vil fremme en bedre udnyttelse af produktionsanlæg. Men, som tiden har vist, dette mål blev ikke nået. Men indtil nu, der besvarer spørgsmålet, hvad er omkostningseffektiviteten, og hvordan det måles at afspejle den generelle vurdering af rentabiliteten, er det beregnet på denne måde. Denne indikator er blevet omdannet til en afkastningsgrad. Det afspejler muligheden for rentable aktiver.

rentabiliteten

Indikatoren er beregnet som resultat af primær drift, divideret med summen af omkostningerne til produktion af varer og deres gennemførelse. Koefficienten afspejler, hvordan mange rubler i overskud virksomheden opnåede en rubel brugt på markedsføring og produktion af varer. Det kan beregnes, og for visse typer af produkter og divisioner i virksomheden, og på tværs af virksomheden som helhed.

Egenkapitalforrentning

Dette forhold beregnes ved at dividere nettoresultatet med nettoformue. Det afspejler afkastet af investeringer i form af årets resultat.

produkt rentabilitet

Også i analysen af erhvervsmæssig brug produkt rentabilitet, som er bestemt af forholdet mellem gevinst fra salg af varer til de fulde omkostninger. Brugen af denne faktor i forbindelse med gennemførelsen af effektive interne analytiske beregninger, indførelse af nye arter eller afbrydelse af gamle ineffektive produkter i kontrollen af manglende rentabilitet eller rentabiliteten af visse varer

fortjeneste ved salg

I betragtning af, at overskuddet kan være forbundet med en omkostning, og prisen, for at besvare spørgsmålet, hvad er rentabiliteten af virksomheden, som følger: forholdet mellem overskud til indtægter fra salg, dvs. prisen på produkter, der sælges. Dette forhold kaldes afkastet af salget. Det viser virksomhedens evne til at holde omkostningerne under kontrol. På grund af forskelle i produktlinje og konkurrencedygtige strategier fejrede mangfoldigheden af rentabilitet værdier i forskellige virksomheder.

De sidste to faktorer er indbyrdes forbundne. De karakteriserer ændringen i omkostningerne ved produktion af varer og deres gennemførelse både for enkelte arter og for alle produkter i almindelighed. Derfor, i færd med at planlægge området tages i betragtning, som en indikator for rentabiliteten af en art vil påvirke udførelsen af hele produktionen.

Besvarelse af spørgsmålet, hvad er rentabiliteten, det skal også bemærkes, at betydningen af denne indikator. Dens vækst er altid forårsaget af positive økonomiske processer og fænomener. Denne forbedring af ledelsessystemet, en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne, hvilket vil føre til omkostningsreduktion og som et resultat, at væksten i overskuddet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.