ComputereUdstyr

Hvordan til at forbinde to computere til netværket

Opsætning af access point og router bliver ofte et alvorligt problem begyndere. Ifølge producenterne selv, at oprette et trådløst netværk - en simpel affære. Faktisk alt er langt mere kompliceret og kan introducere en smule forvirrende selv erfarne brugere. Prøv at finde ud , hvordan man kan forbinde to computere til netværket, skal du vælge et adgangspunkt, etc. Mange er så langt fra dette spørgsmål, at selv eksistensen af netværket giver dem positive følelser, for ikke at nævne dens kvalitet. Men vi kan gøre denne forbindelse pålidelige, så jeg tror, at du har brug for at vide dette lille hemmelighed.

Det sker ofte, at den vigtigste anstødssten er Wi-Fi-standarden, som forhindrer frugten af multimedier transmission. Kun matchende 802.11n standard kan give den højeste hastighed filoverførsel og visning HD-video. overførselshastighed på den foreliggende forbindelse er lig med den faste 300 Mbit / s. Hvis denne hastighed ikke er nødvendig, er det bedre at vælge det netværk af 802.11g-standarden, der leverer op til 54 Mbit / s. Det ville være tilstrækkeligt for internetforbindelsen hastighed.

Ironisk nok, men den ene, og den anden og tredje netværk Wi-Fi-standarden er 2,4 GHz. Opsætning af Wi-Fi-netværk med henblik på dette lidt lettere. Men der er andre problemer. På grund af det faktum, at størstedelen af mikrobølgeovne, trådløse telefoner og trådløse extendere grænseflader opererer på samme frekvens som de støjniveauet øges betydeligt. Der er et andet problem, som er relateret til det miljø, hvor signalet passerer - og det er ikke noget som strukturelle elementer. Det kan endda være manden selv. Routeren er ønskeligt at placere i et sted, at andre punkter ikke interfererer med datatransmissionen. Det er ikke nok at vide, hvordan man kan forbinde to computere til netværket, men det er vigtigt at vide, hvordan man laver et optimalt miljø for dataoverførsel mellem dem.

For at tilslutte routeren og computeren er nødvendigt at bruge et specielt kabel. For at sikre, at forbindelsen er aktiv, og computeren genkender routeren til ikke at gøre ekstra arbejde i fremtiden. Du kan lave en fejl i at vælge den rigtige indgang og udgang, så hvis der ikke er nogen forbindelse, så er du velkommen til at dobbelttjekke, at faktum. Det vigtigste dokument, som skal stole på opsætning af Wi-Fi-router efter tilslutning til din pc eller laptop, er en guide. Det er tydeligt ud alle de adresser, der skal administreres.

Det næste skridt bliver at indføre data, nemlig brugernavn og password. Instruktionerne i denne henseende intet er angivet, samt om hvordan man kan forbinde to computere til netværket, men dette er normalt. Mange routere bruge en standard par admin / admin eller admin / kodeord. Hvis du povariruete dem, så måske du har noget ske.

For at avle på internettet, skal du bruge et netværkskabel "Internet" og tilslut den til den eksterne interface på routeren. Herefter angives i indstillingerne for routerens grænseflade udbyderindstillingerne, der er i kontrakten. Hvis der ikke er noget, så er du nødt til at kontakte support. Spørg, hvordan, behøver ikke at forbinde to computere til netværket. Sådanne spørgsmål vil du ikke svare, men sagen bør præcisere.

Konfigurer netværket mellem de to computere er meget lettere end du tror. Det bør kun tilslutte kablerne, og voila! Med Wi-Fi, også, alt er ganske simpelt - du skal en af enhederne for at skabe et netværk, og den anden til at oprette forbindelse til det. Dataoverførsel i det andet tilfælde langsomt, men hvis du ønsker at forbinde computere i en større afstand - det er den eneste vej ud. De vigtigste ting - vær ikke bange for at ødelægge noget. Prøv det, tilslutte, løse, og du vil lykkes! Og hvis ikke, for dette er der en knap "Reset" på bagsiden af routeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.