FinanserRegnskab

Skatteforpligtelser: ned betaling

Skat betalinger er en integreret del af vores liv. Der er mange nuancer i dette område, for eksempel i forbindelse med udarbejdelsen af erklæringen om en midlertidig orden for betaling og så videre. Literacy i disse områder vil bidrage til at undgå mange ubehagelige situationer, derfor en god idé at overveje, hvad der er udbetalingen. Dette koncept, ved første øjekast, synes ikke så kompliceret, men her er et par punkter, den viden om som ville have været nyttig.

Begrebet forskuddet

Forudbetaling af skat er den mængde af gebyrer for visse aktiviteter, ejendom og så videre. Betingelser for betaling og proceduren for betalinger forudgående Tilføjelse opgaver, der er defineret i artikel 287 i RF skattelov.

Det kan bemærkes, er, at der er en række forskellige måder til at fremme betalinger på indkomstskatter. Så revisor er berettiget til at beregne størrelsen af bogføring af de faktiske indtægter i det forløbne periode til at foretage eventuelle gebyrer, hvis størrelse bestemmes på grundlag af regelmæssig indkomst og værdier for det foregående års udgifter.

Typer af forskud

Uanset form af skattesystemet (forenklet eller vigtigste) visning af betalingen er påkrævet. Konventionelt, er der flere typer af dette koncept:

  • Fradrag for profit. Disse beløb er genstand for en månedlig eller kvartalsvis. I det første tilfælde, bør betalingerne ske senest den 28.. Forskud til indkomstskatter på kvartalsbasis er lavet i 3 måneder, seks måneder eller 9 måneder. I løbet af den sidste periode af betaling ikke sker, og gebyrerne for denne gang, sætter i en generel årsrapport. Samtidig udfører genberegning af alle betalinger, og såfremt indtægten faktisk modtages på et højere fradrag upfront gebyrer betalt yderligere. Når forskellen er negativ, staten (skattemyndighederne) udført en tilbagebetaling.
  • Forudbetalinger for grundskyld. tildelinger proces kan også udføres ved slutningen af hvert kvartal og på en generel måde i slutningen af året.
  • Told. Her kan du også foretage betalinger på forhånd, denne form for betaling er faktisk ved konstant indførsel af varer. Det er muligt at foretage en udbetaling til WCO, og ved indgivelse af erklæringen vil tjene til at afskrive den nødvendige mængde af modtagne bidrag. Det menes, at det er meget praktisk - ingen brug for hver gang at passere proceduren for betaling og så videre. Men i praksis er der nogle negative aspekter af forudbetaling. For eksempel kan Told forsinke indførelsen af upfront gebyrer, og i nogle tilfælde, denne struktur har ret til at opkræve dataene på det føderale budget. Dette kan forekomme i situationer som de forkerte valg disposition fremskridt, manglende anvendelse af den person, der har foretaget de penge, og andre.
  • Forbrugsafgifter betalinger. Denne form for beskatning er også omtalt som forskud gebyrer trådte i kraft ændringer til kapitel 22 i skatteloven for Den Russiske Føderation den 14. juli, 2011. Ifølge dette dokument, skal producenter gør betalingerne senest den 15. dag i hver rapporteringsperiode. Størrelse af fordele bestemmes samlede anvendes til fremstilling af alkoholholdige drikkevarer alkohol, og satserne for punktafgifter.

Forudbetaling anses bekvem måde at gøre de beløb i skattemæssig henseende. Denne beregningsmetode gør det muligt at spare tid og letter udarbejdelsen af regnskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.