BilerBiler

Motoren på vandet - fremtiden for bilindustrien!

unik opfindelse

I dag er folk mere opmærksomme på økologi, nemlig på miljøforurening. Denne faktor påvirker direkte menneskelige aktiviteter, såvel som dets oprettelse. For eksempel biler. Repræsentanter for denne type transport udleder bare en utrolig mængde af emissioner hver dag. Disse skadelige stoffer har en meget stærk indflydelse på tilstanden af ozonlaget, samt planeten som helhed. I verden hvert minut bliver flere biler, henholdsvis og emissioner, også. Derfor, hvis vi ikke stopper denne forurening, kan i morgen være for sent. Realisere dette, er de japanske udviklere beskæftiger sig med produktion af økologisk motor, der ikke vil påvirke miljøtilstanden som skadelige måde. Og nu har virksomheden indført verdens Genepax udtænkt af moderne økologisk produktion - en forbrændingsmotor på vandet.

Fordele motor vand

Stat af miljøet, samt benzin mangel har tvunget udviklere til at reflektere over bare nevoobrazhaemoy koncept - oprettelse af motoren på vandet. Tanken har sat spørgsmålstegn ved projektets succes, men forskere fra Japan ikke er vant til at give op uden kamp. I dag er de stolte af at vise princippet om drift af maskinen, som kan genfyldes flod eller havvand. "Det er bare fantastisk! - gentag unisont eksperter rundt om i verden - forbrændingsmotoren, som kan genfyldes med almindeligt vand, og de skadelige emissioner til atmosfæren er nul ". Ifølge japanske udviklere, vil kun 1 liter vand være nok til at drive med en hastighed på 90 km / t en time. I denne meget vigtig detalje er, at motoren kan genfyldes med vand absolut alle kvalitet: bilen vil gå så længe du har en beholder med vand. Også på grund af forbrændingsmotoren på vandet, behøver ikke at bygge en storstilet planter til at genoplade batterierne, som er placeret i køretøjet.

Princippet for driften af den nye enhed

Motoren på vandet kaldet Water Energy System. Specielt særegen fra systemet af hydrogen har. Motoren er bygget på vandet nøjagtig samme princip som sine kolleger, der bruger brint som brændstof. Da udviklerne var i stand til at komme ud af vandet brændstof? Det faktum, at japanske forskere har opfundet en ny teknologi, der er baseret på opdeling af vand til brint og ilt ved hjælp af en speciel samler med en membran-type elektroder. Det materiale, som samleren reagerer med vand molekyle og spalter den på atomer, hvorved motoren med brændstof leverer. Alle detaljerne i spaltningen kunne ikke finde vores teknologi, som udviklere har ikke kunnet opnå patent på sin opfindelse. Men i dag er det sikkert at sige, at denne motor på vandet er i stand til at producere en reel revolution i den automotive verden. Bortset fra det faktum, at enheden er helt miljøvenlig, er det også holdbart! Den unikke teknologi af vandforbruget gør enheden næsten unkillable.

Prognoserne for fremtiden

I den nærmeste fremtid vil blive opfundet en ny bil med motoren på vandet i byen Osaka. Dette vil blive gjort for at sikre, at udviklerne kunne patent på sin opfindelse. Ifølge de foreløbige skøn, forskerne siger, at samlingen af en sådan anordning til i dag koster 18 tusind dollars, men snart på grund af masseproduktion prisen vil være i stand til at snizat 4 gange, der er op til 4 tusind dollars for en motor på vandet.

Det er bare en fantastisk opfindelse, der er beregnet til at redde vores verden fra:

  1. Benzin krise.
  2. Den globale opvarmning som følge af luftforurening

Vi håber, at snart motoren vil gå i masseproduktion, og flere bilfabrikker vil bruge det i deres modeller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.