BilerBiler

Innovativ bil Toyota Hiace: beskrivelse

Hvert år i Rusland, er efterspørgslen efter erhvervskøretøjer stigende og er en europæisk niveau. Og dette valg er karakteristisk, ikke kun for de store virksomheder inden for bilindustrien, hvis aktiviteter er direkte relateret til fragt. I stigende grad kommercielle transportform erhverve små virksomheder og "private iværksættere", der ønsker at spare på brændstof.

Moderne erhvervskøretøjer fuldt moderniseret og tilpasset vores veje. De er overskuelige og manøvredygtig. Ofte køber minivans familier, der ofte rejser på arten eller flytter fra sted til sted. Især i komfort i nye erhvervskøretøjer er ikke ringere end "lette køretøjer".

Det skal bemærkes, at begrebet "erhvervskøretøjer" af sig selv ikke altid indebærer en besværlig ting. I dag på markedet "light" modeller, som Toyota Hiace. Denne 12-passager sæders bil designet til dem der kan lide at rejse med store virksomheder. Kom inde i en varevogn, er du nedsænket i en hyggelig, smagfuldt indrettede rum.

Selvfølgelig, for daglige ture Toyota Hiace, kan ikke være meget indbringende mulighed, men praktisk og komfortabel. Brændstofforbruget på 2,7-liters benzinmotor for stor (svarende til motorerne er på Land Cruiser), og, selvfølgelig, udgifter til maskinen for høj. Men hvis du ikke er modløse, kan du få en minibus i kabinen omkring 900 tusind rubler og nyde den rummelige MPV.

Funktioner Toyota Hiace

Den kompakte varevogn er let nok at styre både de smalle veje, og om de overordnede linjer. Ufremkommelige serpentiner og motortrafikveje overvinde en 130-hk motor, trods den betydelige vægt af køretøjet. Maskinens hastighed holdes, selv ved en overfyldt salon.

Motoren i Toyota Hiace Regius 4-cylindret har 2 knastaksler. Buck hver version er beregnet til 70 liter, det giver dig mulighed for at rejse uden genfyldning ca 5500 km. MPV udstyret med en 5-trins gearkasse og er udstyret med venstre drev.

Den maksimale acceleration hastighed fra Toyota Hiace - op til 155 kilometer i timen, hvor vibrationer næppe følte ved høj hastighed. Med hensyn til bremsesystemet, det er kraftig nok mekanisme reagerer på et let tryk. Standard funktioner omfatter pyatnadtsatidyuymovye dæk med hjul.

Stor rummelig kabine nemt plads 12 personer, plus bagage pr passager. Du kan forstørre bagagerummet, blot ved at fjerne bagsæderne, og så du kan sætte der dimensionel last, mens nok plads til mennesker. Loungen er meget god lydisolering - med vinduerne lukket uden støj ikke forstyrrer en behagelig rejse.

Kører motoren også, kan ikke høres selv ved hastigheder over 100 km / t. Kørepositionen udføres på et højt niveau doseringsanordninger er store, der er aircondition, som vil være i stand til at opvarme / afkøle hele interiøret. Meget praktisk rat, der under den enkelte vækstdriver. Den femte generation af denne model blev udviklet med henblik på holdbarhed og maksimal pålidelighed for de europæiske kvalitetsstandarder.

Bag rattet i denne bil, du føler dig sikker, selvsikker og komfortabel, så hvis du kan lide den samlede bil, er du velkommen til at vælge Toyota Hiace. Anmeldelser af ejerne af dette køretøj overvejende positive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.