BilerBiler

Restaurering af bilbatterier med deres hænder: teknologi, retningslinjer og henstillinger

Hver chauffør ved, at batteriet er blot en del af maskinen, uden hvilken der ikke kan være ridning. At det påvirker dens ydeevne. Efter batteri svigt af enhver bilist har ret til at beslutte, hvad de skal gøre næste. Mange mennesker skynder sig at erstatte det, fordi garantiperioden er udløbet. For at være sikker på, at batteriet er opbrugt, tegnene brug for at vide. Den enkleste af disse er:

 • hurtig afladning af batterikapaciteten;
 • hyppig genopladning.

På spørgsmålet om rationel udnyttelse af dette udstyr, er der mange meninger. De fleste af de bilejere tror, at inddrivelsen af batteriet helt meningsløse idé og spild af tid. Flere brændstofeffektive bilister foretrækker at eksperimentere og forsøge at rette fejl og mangler. Hvad hvis hun tjener stadig lidt tid?

Hvad har jeg brug for at gendanne den?

Vi har brug for følgende komponenter:

 • elektrolyt;
 • destilleret vand ;
 • en anordning til at måle densiteten af stoffet;
 • oplader;
 • desulfatiruyuschaya særlige additiv.

problem Årsag

Før du udfører restaurering af bilbatterier, skal du forstå årsagerne til fiasko.

Større fejl:

 1. Sulfatering plader bidrager til fuldstændig afladning af batteriet.
 2. Korruption af elektrolytten, hvilket fører til ødelæggelse af kul plader.
 3. Kogende elektrolyt resulterende kredsløb. Et af de mest alvorlige problemer.

Vigtigt! Hævede og vymerzshaya batteri kan ikke gendannes! For at aldrig stå over spørgsmålet om restaurering af bilbatterier, er det nødvendigt at tage hensyn til anbefalingerne anført nedenfor.

Anbefalinger til vedligeholdelse af udstyr:

 • Flere gange om måneden overvåge tætheden af elektrolytten.
 • Når lavtemperatur driftsbetingelserne for transport, elektrolytten tæthed bør være 1,40 g / cc. cm.
 • Hans afgift er at være ledsaget af en strøm 10 gange mindre kapacitet.
 • Ved temperaturer under -25 grader køretøjer ikke forlader den åbne parkeringsplads, da det er muligt peremerzaniya batteri, får det til at mislykkes.

Gendannelse et bilbatteri med hænderne

Da det er en vigtig del af maskinen, kan det ikke bevæge sig overhovedet uden. Ved type indretning data er opdelt i sure, alkaliske og lithium. I nogle tilfælde syre kaldet bly-helium. Lad os tale om denne type batteri. Deres vigtigste applikationer - biler og lygter. Levetiden for deres små, men de kan repareres. Overvej genvinding af bilbatterier med deres egne hænder.

Metode № 1

Denne fremgangsmåde til multipel-charge lille strøm med korte pauser i mellem opladninger. Gradvist begynder batterispændingen stiger, hun holder op med at tage et gebyr. I løbet af denne tid, sker der følgende:

 • Alignment plader.
 • Reduktion spændingen på batteriet efter en kort periode. Dette skyldes spredningen af en tæt elektrode i inter-rummet. Recovery tanken uden opsyn bilbatterier opstår som fylder batteriet. Der er en stigning af elektrolytten tæthed, som bidrager til at bringe det ind i en brugbar tilstand.

Metode № 2

Komplet elektrolyt udskiftning. Praktiseres syre-batterier. For at gøre dette, skal du helt dræne elektrolytten fra det gamle batteri og skylles grundigt med vand. Skylning bør ske flere gange. Det ville være bedre, hvis vandet er varmt. Dernæst fremstilles en opløsning bestående af 3 timer. L. sodavand og vandglas. Fortyndet med kogt vand, hæld igen og vente 20 minutter. Så har vi nogle mere tid til at gentage denne procedure. Ønskeligt mindst 3 gange. Restaurering af bilbatterier kræver tålmodighed.

Når batteriet inde ser lige så god som ny, kan fyldes med en elektrolyt, og til at foretage en ny opladning i løbet af dagen. Det bør huskes! Recycled batteri bør blive opkrævet for 1 gange i ti dage. charge varighed er 6 timer.

Metode № 3

"Return flow" metode. Dette vil kræve ekstra udstyr. Den ideelle udførelsesform vil svejser. Ladeprocessen skal udføres i omvendt rækkefølge. Må ikke være bange, hvis batteriet begynder at koge. Dette er normalt for denne metode. Ladetiden er en halv time. Efter det er nødvendigt proceduren for at fusionere den gamle elektrolyt skyl delene og hæld en ny. Dernæst tager den sædvanlige oplader 10A-15A og genoplade batteriet genoprettet. Advarsel, ikke får forvirret! Efter reparation fabrik plus bliver minus, og omvendt.

Metode № 4

Den hurtigste og mest effektive. Batteriet kan blive fuldt tilbagebetalt inden for en time. Pre-afladet batteri er opladet og kondenseret elektrolyt. Derefter bør foretage en grundig vask. Den rene akkumulator fylde ammoniakalsk opløsning bestående af 2% og 5% Trilon ammoniak. Desulfatering proces begynder, som vil blive fulgt af spray. Opsigelse af udviklingen af gas vil indikere, at processen nærmer sig sin afslutning.

Hvis sulfatering også forbedret, siges det, at han stadig havde til at gentage behandlingen løsning. Efter behandling, vask igen batteriet. Nu er han klar til en ny fyldning elektrolyt. Yderligere opsving udføres af bil batteriets kapacitet. Det bør anbefales i databladet. Som du kan se, genoprettelse af bilbatterier er mulig. Dette er ikke en myte. For nem betjening er der en anordning til genopretning af bilbatterier. Det bruges i tilfælde af svigt på grund af forkert brug. Normalt har de zasulfatirovanny udseende.

Hvad gør denne metode?

Denne metode gør det muligt at:

 • til hurtigt at gennemføre restaureringen af batteriet;
 • at anvende indretningen til forebyggende formål.

Der er også en fremgangsmåde til at genoprette element ved en asymmetrisk strøm ladning. Restaurering af bilbatterier, hvis skema er vist nedenfor, kan tilvejebringe accelererede ladning.

Udbytte af AKB-systemet kan forbindes ikke kun med afslutningen af holdbarheden, men også på grund af sin langvarige inaktivitet. Hvis dette skete, er du nødt til at give ham genoplivning og bringe liv. For at gøre dette, udfører restaurering af bilens batteri oplader. Umiddelbart er det spørgsmålet, hvilken enhed er hurtigere og bedre at kunne klare opgaven. Det viser sig, at opladningen skal have en større hastighed på spænding end batteriet.

Alle af dem er opdelt i følgende grupper:

 1. Transformator have en transformator og en ensretter stor.
 2. Puls - i stand til at operere med magre typer transformer.

I denne artikel beskriver vi alle de store måder batteri reparation, herunder restaurering og vedligeholdelsesfri bilens batteri. Afslutningsvis bemærker vi, at kun forebyggelse af fejl kan forlænge levetiden af udstyr. For at gøre dette, passe godt på hver af delene. Gennemføre regelmæssig vedligeholdelse. Guidet teknisk størrelse, der er knyttet til elementet, når det er køb.

konklusion

Batteriet i sig selv ikke kræver særlig opmærksomhed. Det vigtigste er at genoplade det i tide. Må ikke sjuske med at købe kvalitet oplader. Bedre én gang for at punge ud, og vær sikker på, at det altid vil være ved hånden til enhver tid. Før du installerer skærmen på ladeniveauet af elektrolytten. Hvis det ikke er korrekt - korrigere fejl. Når du udfører disse trin glem ikke at være opmærksom på den tæthed, du vil kontrollere i hver bank. Forskelle mellem satserne bør ikke være. Mindste tilladte fejl. Før installationen, omhyggeligt kontrollere batteriets spænding, som gør det muligt at generatoren for at forhindre overopladning. Når installeret på en bil lige købt batterier, skal du fastgøre det sikkert at undgå skader på dele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.