ForretningSpørg eksperten

SDA: reglerne for rundkørsler bånd

Novice bilister nogle gange svært at overvinde frygt og til at gå til de travle gader i byen. Selv når du kender alle færdselsreglerne, i første omgang en lang række tegn og maskiner er meget skræmmende. Reducer frygt kan undersøges nøje igen og justere trafikmønstre i forskellige situationer. I denne artikel finder du forkørselsret krydsninger af forskellige typer skrevet af et klart og enkelt sprog.

færdselsreglerne

SDA optrådte samtidigt med den første bil. Designet til at beskytte rettighederne for mennesker fra begyndelsen at regulere gader og fortove, fastlægge rammerne. Moderne SDA - det er en ganske lille bog, som dog indeholdt de mange års erfaring med kørsel i bebyggelser.

Hvilke regler regere? Regler rundkørsler klart i kapitel 13.

 1. Rækkefølgen af bevægelse. Bortset fra standard grønne og røde lyskryds, er der andre regler, at forstå, at det er nogle gange svært. Hvad hvis ukontrolleret kryds? Hvem skal passere først? Disse og andre svar kan findes i reglerne.
 2. Reglerne for rejse. vejskilte - som en bog for chauffører. Og hvis du ikke lære sproget, vil du have hårde tider. Godt kendskab til tegn DD hjælper ikke at komme ind i en ulykke, og bevare sundheden for sig selv og andre.
 3. Bevægelsesretningen. Med hjælp fra nogle af de tegn og markeringer kan være at forstå det sted, bilen skal tage med på farten. Streng overholdelse af retningslinjerne ville tillade nød- og farlige situationer aldrig opstår.

Regler for vejen - den vigtigste og iboende viden til bilisten. I hvert rejse vil du støde mindst ét lyskryds. For bedre at forstå ordningen af trafik på dem, er det bedre at begynde at lære SDA med trafikregler på kryds.

Reglerne for rejse regulerede kryds

De såkaldte "klassiske" korsvej - skæringspunktet mellem to veje. Hvis det er ledsaget af et lyskryds, kaldes det en variabel. Men du nødt til at se ikke blot på den røde eller grønne lys, men også til de tegn og markeringer i overensstemmelse med reglerne. Reglerne for rejse regulerede kryds er ganske enkel:

 1. Hvis krydset er den stiplede linje, der betegner bevægelsen ordningen, til at gå bedre ikke krydse den. Under alle omstændigheder er der nogen indikation eller ej, er du nødt til at gå strengt på "deres" område, ikke at skære hjørner og ikke hoppe ind i modkørende vognbane.
 2. Før kørsel, altid omhyggeligt se på skiltene: Det er muligt at vende dit band er forbudt eller kun tilladt at vende. Mindfulness og koncentration er meget nyttigt for begyndere i begyndelsen af "bil road".

Reglerne for rejse uregulerede vejkryds

Hvis en korsvej med trafiklys alt er klar, er situationen mere kompliceret med ureguleret. Hvis du kan se, før du er skæringspunktet af vejene, ikke panik og huske de grundlæggende færdselsregler. Reglerne for rejse uregulerede vejkryds, der påvirker dem er fremhævet, igen, i det 13. kapitel.

 1. Du har en fordel, hvis du kører på hovedvejen. Du er velkommen til at fortsætte bevægelsen i dette tilfælde, men glem ikke at se sig omkring det.
 2. Hvis vejen i krydset er lige, vil du ønsker at springe alle de biler til højre. Hvis du slår at gøre plads til dem, der går lige.

Det vigtigste - huske på den idé, at trafikanter ikke kan vide eller ikke kan huske reglerne om kørslen. Vær forsigtig og dobbelttjekke hvert skridt, så glem ikke at følge den anden.

Reglerne for rejse rundkørsel

Rundkørsel - den nemmeste af alle, fordi det for dem er det praktisk taget umuligt at nogen til ansigt. Cirkulær bevægelse blidt fører til vejen af dem, der går til de tilstødende gader. På trods af dette, ville det ikke være overflødigt at lære reglerne for rejse rundkørsel. Forordninger klart definere sekvensen af bevægelse ved skillevejen. Hvortil chaufføren skal være opmærksom på?

 • Prioriterede tegn: pas på, hovedsageligt vejen må vige for dem, der kun trækker ind i krydset. Men der er kryds, hvor trafikken distribueres fordel i strid. Omfattet af sådanne korsvej underskrive "hovedvejen".
 • Markup: det er vigtigt at bevæge sig strengt langs det, for at undgå kollisioner med biler, som kun kalder i et kryds.
 • Hastighed: rundkørslen generelt har en temmelig skarpe sving, så inden vi går til dette område anbefales at sætte farten ned.

Ofte på disse sigtekornet er fodgængerfelter, som ikke altid er synlig fra bag et hjørne. Du er bundet til at gå glip af folk, er det angivet i forordningerne. retninger kryds regler rundkørsler kræver, at du også at give efter for biler, der nærmer sig fra højre (med mindre der er et tegn "hovedvej"). Vær især forsigtig i sådanne tilfælde.

Hvordan vælger den vej

Den bane bevægelighed er særlig vanskeligt i SDA. Regler rundkørsler er sådan, at den nemmeste måde at dreje til højre. I dette tilfælde skal du følge arbejdet i trafiklys og videregive alle fodgængere. Men når du slår til venstre nødt til at kontrollere alle trafikanter. Nedenfor er de trin, der vil hjælpe dig dreje til venstre fra krydsfeltet mellem flere veje.

 1. Tag til venstre.
 2. Før du tænder for blinklyset.
 3. Vent på at løse lyskrydset og tage stilling omtrent i midten af krydset, på sin band.
 4. Miss alle modkørende biler.
 5. Udfør en U-vending.

Når dreje til venstre, kan du låne og yderst til venstre og højre baner. Deres valg vil afhænge af bane bevægelighed af maskinen.

Hvad skal man gøre i en farlig situation

Desværre er de fleste ofte optræder i kryds ulykker. For at undgå forskellige ubehagelige episoder, skal du følge færdselsreglerne. Reglerne i rundkørsler angivet alle de nødvendige betingelser ved at gøre det, kan du være sikker på, at ulykken er din skyld bare ikke ske:

 • Observere hastighedsgrænsen;
 • følge markeringerne;
 • begynde at køre alene gøre det muligt for signaler lyskryds;
 • springe trafikanter, der rejser lige (eller højre, hvis ureguleret vejkryds);
 • omhyggeligt læse tegnene, især for at angive retningen for bevægelse.

Begyndere er normalt meget skræmmende at rejse til hjørnerne. Af frygt for at lave fejl øger sandsynligheden for, at noget ikke bliver gjort, eller glemme. Derfor er den vigtigste, når du kører ved en skillevej - bevare roen. Glem ikke at følge nøje de øvrige medlemmer af bevægelsen. Før turen, læse reglerne for rejse rundkørsel i henhold til SDA. Held og lykke på vejen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.