ModeShopping

Hvad er en kapsel garderobe? Sådan oprettes en kapsel garderobe? Eksempler (sommer, forår, efterår og vinter)

Din garderobe brister med tøj, men du, som enhver anstændig pige, hver morgen at puslespillet over spørgsmålet om, hvad de skal bære. Faktisk det problem står over ni ud af ti piger.

For at løse problemet og spare penge vil hjælpe den såkaldte "kapsel garderobe". Det faktum, at det er, vil du lære af denne artikel.

En masse tøj og intet at bære ...

Som du hente ting? Sandsynligvis er de fleste af de damer køber tøj på princippet: "Oh! Jeg kan lide det! "Noget, der vises i dit skab på grund af salget, men noget præsenteres af slægtninge eller venner. Når du ender forsøger at kombinere en anstændig slags ting hele billedet, viser det sig, at der ikke er noget til at bære.

Mere præcist kan du bære noget, men ting, hver søde enkeltvis, ikke passer sammen. Texture, farve, klippe - uanset hvad du lægger på, ser det ud til, at du ikke har nogen smag. Eller at du er klædt i mørke.

Hvad er en kapsel garderobe?

Det skal i detaljer undersøge spørgsmålet - og det er klart, hvordan det kan løses. Intet at bære, er ikke på grund af mangel på ting, og på grund af deres uforenelighed med hinanden. Ting ofte passer ikke af den grund, der skal købes separat fra hinanden og er ikke relateret til hinanden. Husk den dag, hvor du er engageret i shopping, erhvervet en gang og bukser, og en jakke og en nederdel ... Som regel køber en ting, men ikke hele sættet.

Derfor, for at løse problemet, kan du, hvis du køber tingene kunstfærdigt ved at forbinde dem til en vis princip. Behov for at købe alt på en gang, det vigtigste - at afstå fra impulsive og uovervejede køb. Dette er den grundlæggende regel i det, der kaldes i dag den "kapsel garderobe".

Tøj udvælgelse af dette princip vil hjælpe dig med at skære ned på dit tøj omkostninger, ikke 'spilde dine nerver "i udvælgelsen af kjole til hver dag og altid ser smart og moderigtigt.

Er der nogen regler for dem, der gør en særlig kapsel garderobe til tsvetotipa? Ingen strenge aksiomer i dette tilfælde ikke er tilgængelig, du skal guide valg af tøj til hans sans for stil og kompatibilitet af tingene.

Kapsler af tøj

Så får du et par ting - fra fem til ti (ikke inklusive tilbehør). Alle disse tøj bør kombineres med hinanden i stil, stof og farve.

Dog kan den samlende idé være anderledes, det vigtigste, at alle disse ting kan kombineres med hinanden. For eksempel kan almindelige i kapsel garderobe være i harmoni overordnede mønster eller indretning. Med hensyn til farve, samle ting op til fem nuancer, der passer perfekt til hinanden.

Bliv den kapsel garderobe er en leg, behøver du ikke hjælp stylister. Vigtigst er det, overveje tanken på forhånd, og derefter nødt til at gøre ture til butikkerne.

Plan om at skabe en kapsel garderobe

Så først og fremmest tænke på, hvor mange sæt (kapsler), du vil oprette.

For eksempel kan du købe tøj til kapslen-arbejde, slappe af med venner, sport uddannelse. Antallet af kapsler kan variere afhængigt af, hvilken form for livsstil du fører. Nogen vil være kun ét sæt, og en person er ikke nok for fem.

Når du køber et sæt tøj, har du mulighed for at undgå at købe unødvendige ting, uhensigtsmæssig i stil til kapslen. Men det er ikke meningen, at du er nødt til at købe alt på en gang ting. Bare husk på det princip, kapsel garderobe hver gang, når du går på indkøb.

På hvad man skal kigge efter, når de køber ting fra en kapsel? Først og fremmest styret af deres egen sans for stil og smag.

Inden vi går til butikken

Når du allerede har besluttet af hvad du ønsker at skabe en kapsel, ikke travlt med at gå på indkøb. Gå gennem din garderobe omhyggeligt.

Måske har du allerede ting, der er egnet til dig opfundet et sæt, perfekt i harmoni med hinanden. Mentalt supplere dem med, hvad der mangler, eller bedre endnu - skrive, tegne en. Forestil dig den ting, du har brug for, i detaljer - et materiale bestemt udskæring længde.

Når du kommer til butikken, og derefter begynde processen med at købe udelukkende til de grundlæggende ting. Vælg først bukser, kjole, og derefter - cardigans, T-shirts. Sko køber købte engang alt, hvad der bør indgå i en kapsel garderobe. Og kun til allersidst, du kan købe tilbehør.

Vi forberede sig til sommer kapsel klædeskab

Det er varmt udenfor, solen skinner, så kapslen med sommeren version vil udelukkende bestå af nemme ting. Hvad kan du lide at have på? Bukser, nederdele eller kjoler? Lad os sige, du kan lide at skifte tøj, derfor inkluderer vi i kapslen alle mulige ting.

Så her er nogle ting bør være en kapsel garderobe til varme dage: lys bluse, et par toppe, nederdele, lys jakke med lange ærmer, lavet af let stof bukser, kjole.

Hvis du hente alle disse ting korrekt, kan du oprette et nyt billede hver dag, der kombinerer alle de ting sammen.

Retningslinjer for oprettelse af en kapsel garderobe til kontoret

Hvis du arbejder i et sted, hvor der er særlige regler for påklædning, så lad os se, hvad slags tøj kan komme i en kapsel garderobe. Eksempler ejer vellykket kapsel kan du oprette, med fokus på sådanne ting: en jakke, en jakkesæt, nederdel, bukser, et par skjorter, et par toppe. Supplere billedet af smukke ornamenter, tørklæder.

Faktisk kan du gøre uden en jakkesæt, hvis jakke og bukser med en nederdel vil være godt i harmoni med hinanden.

Betingelser for køb af de "rigtige" ting

Det er ligegyldigt, om du bruger opfindelsen, kaldet "kapsel garderobe" eller bare kommer til at flytte det, bruge følgende retningslinjer. Nogle enkle regler vil hjælpe dig med at spare penge, tid og nerver. Først og fremmest, skal du ikke købe usædvanlige ting er på mode denne sæson. Fashion - et midlertidigt fænomen, mens den klassiske altid vil være relevant. Oprettelse af en kapsel tøj, lægge fundamentet af de klassiske ting, der er relevante for dig og ser gennem årene.

Køb et par ting, som er egnet til enhver kapsel. Dette kan være en klassisk par jeans, der passer og arbejde og for hvile, T-shirts, sokker, toppe.

Hvis du har et ønske om at opdatere din kapsel garderobe, eksempler på kvinders opfindsomhed - en velvalgt nyt tilbehør. Enig i, at tørklæde, hat, vil smykker koster mindre end nye bukser eller en jakke.

Gør ikke forhastede indkøb. Især sådan en fristelse vises i salget, eller hvis du går til shopping "for virksomheden." Hvis du kunne lide ting, før du betaler for det, mentalt vedhæfte den til tingene ud af deres kapsler. Gør tøjet passer, eller tilføje en hovedpine på "hvad er det at bære?"

Hvis du køber på samme tid alle de ting, der vil være en del af din kapsel garderobe, før du køber være sikker på at foretage en ny måling alle kombinationer. Empirisk kan du identificere noget, der ikke er værd at bruge pengene.

Hvis du har nok budget, kan du råd til at bære eksklusivt tøj.

Men hvis dit mål - for at spare penge, er der ingen grund til at købe alle ting for kapslen fra de kendte mærker. Du kan købe en eller to grundlæggende garderobe elementer fra velkendt brand, mens de andre kapsler ting kan være ganske billigt. Hvis du har et dyrt jakke, skjorte eller top under det kan være fra "masse" produkter

Ved hjælp af disse enkle regler, vil du ikke kun får mulighed for at se elegant og stilfuld, men også vil ikke være i stand til at score en masse ubrugelige ting garderobe og spare på tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.