HjemlighedKonstruktion

Sådan sat brolægning fliser med deres hænder? Tips mestre

I dag Pavement overkommelige, så det i stigende grad bliver brugt til efterbehandling sporene og platforme ikke kun til kontorer, men også på dit plot. Et rige farver og en række forskellige mønstre kan tilfredsstille de mest krævende forbruger. Fordi flere og oftere opstår spørgsmålet om, hvordan man kan lægge fliser. I dag er vi rådgivet virkelige mestre.

Hvordan til at lægge fliser: tage hensyn til de særlige

Fliser kan være af forskellige typer. Det anses for de mest almindelige brosten, hvilket er et rektangel med en vis størrelse. Men der er også en udskåret flise, der er formet som en blomst eller blad. Lægning af fliser kan gøres på forskellige måder. Men den oftest bruges den mest enkle af dem. Meget mindre mester lagt sildeben flise eller kolonner. Hvis du ønsker at dekorere dit websted, er det nødvendigt at vise lidt opfindsomhed og ved hjælp af fliser i forskellige farver, for at skabe en slags billede på din fortovet.

Vi lå og fliser i hånden. Hvordan man gør det?

Denne proces er ganske kompliceret og kræver tålmodighed. Efter alt, hvordan det vil blive lagt, og det afhænger af levetid og udseende. Hvis du forsøger at gemme på flisen, så er det ikke værd at gemme installation, fordi en dyrere pris. Nu er du klar til at gå. Til at begynde, fjerne alle spadestik til den sidste rod. Dette vil hjælpe med at forhindre revner i fliser og underlag penetration græs gennem det. Så har du brug for at udføre en naturlig hældning for vand afløb. Så grundigt komprimeret bunden af graven, før markerer det sted, hvor vil finde sted kantsten dit fortov. Så har du brug for at sætte en grænse og fylde fint grus som substrat. Hvorfor skulle jeg starte med ham? Det er simpelt: det vil forhindre hele strukturen sløret og markere en klar sondring af fortovet. I det næste trin hældes sand, fugtet og komprimeres, og niveauet overholdes strengt. Jeg har brug for at sove oven på grus, så sand-cement-blanding, som vil cementere flise. Det vigtigste er at overholde niveauet, og så basen er glat, stærk og holdbar.

Så satte fliser

Basen er klar, gå videre til udlægning af fliser. Det første nummer, du har brug for at løse fuger og flisen selv drukne strengt til en vis dybde og niveau. Hvis et lige antal ikke virker, er du nødt til at fjerne sand og hæld det til alle rækker var perfekt. Det er nødvendigt at huske på, at de færreste ved, hvordan man lægger fliser, du også nødt til at følge alle regler. Så husk, at mellem rækkerne bør være en lille plads for at forhindre stillestående vand, og lad den gå ned i jorden. Master skal være på den side, hvor fliserne allerede lagt. Dette vil hjælpe med at forhindre skader på Levelled underlag. Hvis du ønsker at skære materialet, ville det kræve en bulgarsk eller et metal neglefil. Disse stykker er stablet først efter afsluttet hovedværk. I slutningen af stor diameter ruller flise rulle og flodsand er opgravet. Sandet bliver derefter fejet med en pensel. Det er nødvendigt at fylde alle fugerne mellem fliserne.

resultater

Nu ved vi, hvordan man lægger brolægning fliser korrekt. Endelig lad os tale om, hvordan man passer det skal være. Hvis farven grå materiale, der er behov for særlig pleje. Men de farvede fliser skal vaskes med jævne mellemrum, for at sikre, at det fortsat er attraktivt for de kommende år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.