SundhedMedicin

Udbrud på ansigt: at gøre huden ren

Udslæt på forsiden af skuffende mennesker, indgyde i dem selvtillid. Omkring fuld af reklamer med modeller, der viser glimrende, strålende, og vigtigst af alt, ren hud. En sådan propaganda har en negativ indvirkning på den person, der har et problem dermis.

Denne artikel er specielt designet til sådanne mennesker, og i den vil vi se på årsagerne til acne, især deres lokalisering i ansigtet og lære metoder til at komme af med dette problem.

typer læsioner

For det første er det nødvendigt at skelne mellem en allergisk udslæt af betændte acne.

Førstnævnte har de karakteristiske træk som en kløe og manglende modning af purulent hoved comedo. Ved hyppig kæmning af sådanne udbrud er faste røde eller lyserøde, komprimerede Hills. Typisk, når fjernelsen af kroppen og allergenet, når man tager antihistamin sådan område først svinder, forsvinder kløe, hud tekstur og derefter tager den sædvanlige glat udseende.

Betændt udslæt i ansigtet ikke forårsager kløe, men berøring kan producere smerter. De opstår på grund af et gunstigt miljø for bakterier - blokerede porer og øget toksicitet af hele organismen. Derfor kan de blive identifikatorerne for sygdommen af et organ. Faktum er, at hvis der er patologi, så det påvirkede organ eller system, skaber de nødvendige betingelser for udviklingen af giftige stoffer. Denne reaktion af kroppen til sygdommen kan betragtes som en af de måder hendes oprensning.

Menneskelig hud er dækket med hår, der vokser fra hårsække. Hvis de er tilstoppede på grund af de dårlige resultater af Talgkirtel (som er inde i det), og ophobning af døde celler, derefter udvikle akne. Så der er udslæt i ansigtet, vil årsagerne til, som viser os deres opholdssted.

Lokalisering af læsioner og behandling

Østlige medicin giver mulighed for en sådan teori: et bestemt område af ansigtet svarer til en bestemt krop, og med hjælp af dette forhold kan vi antage intern patologi af eksterne indikatorer. Hvis huden er sund, betyder det, at alle systemets sikkert klare sine funktioner. Men der er en omvendt beliggenhed: for eksempel en udslæt i ansigtet kun vises på et eller flere specifikke områder af ansigtet. Det betyder, at et organ defekt er klare arbejdet. Vi vil se, hvad krop svarer til et bestemt område.

  • Chin og lavere kindben. Hvis pletter på dette område, så der var en hormonel fejl i det reproduktive system. Det er nødvendigt at etablere en ordning af dagen, og ikke at misbruge den stærke te og kaffe. For undersøgelsen har brug for at gå til gynækolog og hudlæge.
  • Hvis bekymret over et udslæt på læberne ansigt, så er det bedre at være opmærksom på fordøjelsessystemet, herunder spiserøret og tyktarmen. Forsøge at spise mere fiber og mere nøje følge kost, fjerne ubrugelige produkter (spåner, majskolber, etc.). Hvis de uafhængige kræfter problemet er ikke løst, henvises til en gastroenterolog.
  • Acne vises i næsen, det signal (i form af orientalsk medicin) mindre patologier i det kardiovaskulære system. Det er bedre at anvende mere B-vitaminer samt stigningen i kosten af proteiner. Du kan gøre lys øvelse, der ikke vil overbelaste "skrantende" system. For at finde ud af den nøjagtige tilstand af hjertet og blodkarrene, er det nødvendigt at konsultere en kardiolog.
  • kinderne indikerer betændelse i lungeproblemer. Kast dig ud i åndedrætsøvelser, hvis der er en dårlig vane med at ryge, så er du nødt til at slippe af med det. Daglige gåture i den friske luft skal forbedre tilstanden af lungerne og huden.
  • Forårsaget acne på området under øjnene siges om de mulige sygdomme i nyrer og binyrer. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage fat på nephrologist, der inspicerer kroppen for tilstedeværelsen af abnormiteter og ordinere individuel behandling, hvis det er nødvendigt.
  • Udbrud på panden indikerer mulige overtrædelser af galdeblære (hvis bumser synes tættere på hårgrænsen) og tarme (hvis inflammationen forekommer over øjenbrynene). For at klarlægge diagnosen er nødvendigt at tage fat på gastroenterolog, eller være opmærksom på personlige følelser. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at reducere mængden af slik forbrug, alkohol, sodavand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.