TravelingRetninger

By Sarapul: seværdigheder. Hvad skal man se i Sarapul

I den sydøstlige del af Udmurtien på bredden af Kama-floden, det er en af de ældste byer i Kama - Sarapul. Fra Izhevsk det adskiller 62 km, og fra Moskva - 1250 km.

Selv i 1707 var der eponyme landsby, som i 1780 fik status af en by. Praktisk geopolitiske og geografiske placering har tilladt Sarapul blevet en af de mest berømte byer i Kama-regionen.

klima

Byen ligger i den zone af moderat fastlandsklima med varme somre og kolde vintre. I sommermånederne, termometeret ofte stiger til +36 ° C, og i midten af vinteren temperaturen falder til -34 ° C.

attraktioner Sarapul

I Udmurtien det er den anden-økonomiske udvikling i bosættelser efter Izhevsk. Den ældste by i Republikken bevaret sin historiske centrum, den vigtigste udsmykning af dem er rige købmandsgårde. Sarapul har mere end 150 bygninger, der er relateret til de arkitektoniske monumenter i det XIX århundrede.

Denne by er hjemsted for den legendariske Hope Durova, som i løbet af 1812 var velordnet Kutuzov. I nærheden af byen blev jeg født den berømte forfatter udmurt IG Gavrilov, der blev grundlægger af udmurt teatret for opera og ballet. Lokalbefolkningen er stolte af, at deres jord blev født den berømte sovjetiske skuespiller Oleg Zhakov, der opnåede berømmelse efter hans arbejde i film som "Vi er fra Kronstadt", "Great Citizen", "Baltic Stedfortræder".

Observation dæk på bjerget Ural

Derfor starter som regel alle sightseeing ture rundt i byen. Ural bjergene byfolk kaldet observation dæk, som tilbyder en fantastisk udsigt over Sarapul. Selvfølgelig navngive bakken, hvor den uudviklede jorden, et bjerg, et par lokale fik ophidset, men ved samme domstol er blevet meget populære. Folk kommer her for at se solnedgang og solopgang par mødes her.

købmandsgårde

Turist byen ikke Sarapul. Attraktioner ham alligevel af stor interesse for alle, der kommer her for personlig eller officiel forretning.

Bashenin Cottage - storslået hvide bygning, som blev bygget i 1909, i en skovklædt del af byen. Det er ejet af PA Bashenin - købmand, filantrop, en respekteret beboer Sarapul. Projektet er udviklet af arkitekt IA Charushin. Bygningen blev besluttet at bygge i Art Nouveau-stil, som på daværende tidspunkt var meget populær i Rusland.

Et interessant træk ved denne bygning er en slags optisk illusion: ser på det langvejs fra eller får vist fotos, vil du synes, at det er af træ. Faktisk er det bygget af sten, som efterligner ferien s træ arkitektur. Efter døden af P. A. Bashenina villa blev arvet af hans yngre bror Peter, der boede her indtil 1917.

mansion blev derefter nationaliseret. Det organiserede og sanatorium for gadebørn, og den kirurgiske blok og tuberkulose apotek, og selv kommissæren. Siden 1991 blev bygningen og parken støder op til det knyttet til Museum of History. Her restaureringsarbejder blev udført, og i 1995, den berømte landsted åbnede dørene for besøgende. I dag er det meget populært og genkendeligt vartegn for byen.

hus Koresheva

For de handlende har altid været tiltrækkende Sarapul. Attraktioner, konserveret til vore dage, bekræfter kun, at rige købmænd bare konkurrerede i et forsøg på at bygge deres familier paladser med utrolige arkitektoniske perler.

Jeg deltog i denne konkurrence og tømmerhandler, en offentlig figur PF Koreshev. Han beordrede projekt arkitekt I. A. Charushinu, og snart byggede et palæ med skællende kupler, smedejern vejrhaner, en storslået afslutning af facaden. Dette er et typisk eksempel på arkitektur af Ural disse tider, der kombinerer elementer fra neo-barok og Art Nouveau.

Bygningen husede kontor på samme tid, beboelse og butik. På grunden var der udhuse. Efter revolutionen (1917) bygningen blev nationaliseret. For over tredive år, der var byrådet, så Palace of Pioneers. I dag blev bygningen givet byen gren af registreringsdatabasen kontor.

Museum for Historie og Kultur

Hvis du ønsker at lære mere om, hvordan man kan udvikle og levede Sarapul bør attraktioner begynde at undersøge det med museet. Dens konstruktion blev indledt af de kommunale myndigheder i 1909. Lokale beboere aktivt støttet dette initiativ. De begyndte at bringe interessante ting fra deres personlige arkiver, hvoraf mange er af historisk værdi.

Den lange historie museumssamlinger steget. I dag er deres samling er omkring 200 tusind sjældne udstillingsgenstande. Et særligt træk ved dette museum er designet af hallen - besøgende ind i gamle by Sarapul, med handelsskibe butikker, billeder af berømte dynastier byen, udskåret gerigt og smedejern porte.

Monument N. Durova

Denne skulptur dukkede op i sommeren 2014. Monument til Nadezhda Durova Sarapul etableret til ære for bicentennial af starten på den europæiske kampagne for den russiske hær, som blev overværet af N. Durova. Til ære for sin uselviske tjeneste til fædrelandet i byen, blev det besluttet at installere skulptur værker af Vladimir Surovtseva - Folkets kunstner i Den Russiske Føderation.

Nadezhda Durova blev den første Husar-pige, den første russiske kvindelige officer, der deltog i slaget ved Borodino. Sarapul hun boede lidt mere end tredive år. Derfra gik det til hæren sammen med Cossack regiment.

For at oprette et monument over de kommunale myndigheder er blevet tildelt, og det blev indviet af byen Day. Monumentet er placeret på det sted, hvor engang stod barndomshjem of Hope.

Temple of Xenia of Petersburg

Elskere af religiøse arkitektur vil også være interesseret i Sarapul. Attraktioner her er ikke så gammel som mange af vores kulturelle centre, men ikke desto mindre de repræsenterer den historiske værdi.

Den nuværende tempel Xenia of Petersburg ligger i hjertet af byen. Det blev bygget i 1911, og samme år blev indviet. Bygningen, der er bygget af mursten, ser majestætisk - malet hvælving, glitrende kupler perfekt bevarede til vore dage. Overraskende, i sovjettiden blev kirken ikke lukket, forblev han en af de få templer i Volga-regionen.

I dag i kirken holdt gudstjeneste og det bliver besøgt af den trofaste af byen og dens omegn. Territory strigles og anlagte - blomsterbede, bænke installeret.

Fire Tower

Denne bygning i byen kaldes ofte "det gamle tårn". Fire Tower - en unik attraktion i byen. Sådanne bygninger i Rusland er fortsat to - i Omsk-regionen og Udmurtia.

Sarapulskaya-tårn blev bygget i 1887 på vegne af byrådet. På trods af de århundreder, og i dag anlægget ser meget imponerende, trods det faktum, at en del af bygningen, der går tilbage til det XIX århundrede, har længe været revet ned. Bygningen blev bygget på et af de højeste punkter i byen - på Frihedspladsen. Karakteriseret ved alvorlig centreret præparat. Den mest berømte del af bygningen - brand tårn så højt som en ni-hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.