Kunst og underholdningFjernsyn

Anatoly Kuzichev - journalist, studievært, producer

Anatoly Kuzichev, hvis biografi er fuld af lyse sider, altid ramte deres kære og de mennesker, der arbejder med ham, hengivenhed til erhvervet som journalistik, radio og tv-vært, hendes evne til at give uden forbehold, grænseløs elsker hende.

Facts of Life tv-station

Anatoly Kuzichev født i Moskva den 15. maj., 1969 Tjeneste i den sovjetiske flåde har givet tre år - fra 1987 til 1990. Kort tid efter afslutningen af sin skæbne bragte ham i radioen, hvor han har bestået valget. Tidlig karriere studievært og en DJ i radioen "Nostalgie", "Radio Rocks", "Panorama" til 1993. Siden da er hans liv uløseligt være knyttet til radio og TV.

I begyndelsen af 2000'erne, Anatoly Kuzichev går på arbejde på tv, hvor programmet er "dag til dag" (TV-6) og "Good Morning" på ORT-kanalen. Samtidig virker det som et førende underholdningsprogram "store dykning" (TRVK "Moscovia").

Siden 2004 er det igen fanger arbejde på radioen. Anatoly Kuzichev får et tilbud fra "Echo i Moskva" radiostation, hvor han arbejdede i en klummeskribent for to år. Han tager over som programdirektør på radiostationen "Mayak" i 2007.

Samtidig bliver Anatoly Kuzichev at udvikle et nyt projekt - oplysninger radiostation "Vesti FM." I 2008 blev han dets vigtigste producent. Samtidig fortsætter med at køre Kuzichev radio station, der er involveret i skabelsen af nye programmer og projekter. Nogle af dem almindeligt kendt blandt radiolyttere og tv-seere: videnskabeligt-uddannelsesprogram "Science 2.0" projekt "Glavradio" programmet "Forebyggelse" og mange andre.

I marts 2014 Anatoly Kuzichev indstillet sine aktiviteter i radioen "Mayak", som mange lyttere er meget ked af. Og i april, ledet af en radiostation "Kommersant FM" som den generelle producent.

Anatoliy Kuzichev og hans kone er ikke jævnaldrende, men hun støtter altid sin mand, identificerer sig selv som almindelige lyttere af dets estere. Støtte til familie og kære - en vigtig forudsætning for succes.

Gå vejen for 20 år fra en simpel DJ og studievært på programmet til de højeste lederstillinger i radioen hjulpet Kuzicheva hans engagement, indsigt, organisatorisk talent og en stor kærlighed til den virksomhed, hvor han er ansat.

Hvorfor radio

Journalister, der beskæftiger sig med Anatoliem Kuzichevym uvægerligt spurgte ham, hvorfor han gjorde det afsat til radio.

Som svar på et spørgsmål, Kuzichev altid minder om den historiske rolle radio i livet i det sovjetiske folk. Ingen signifikant begivenhed i verden er ikke bestået af radiostationerne. Det var dengang, det sker nu.

Anatoly Kuzichev sagde radio mest livlige medie. Kun radioen Der er en konstant live med kommunikation førende programmer og lytter.

Men levende pålægger tv-station og enhver, der producerer programmet, en del af ansvaret for alt hvad der sker i studiet. Uden et højt fagligt niveau er ikke nok.

Hvad er radiostationen "Mayak"

Ifølge Anatoly Kuzichev radio "Mayak" - det er ikke bare en radiostation, men en slags tv-system, der har eksisteret i over 40 år. I denne periode dannede udsendelse tradition, særlig kultur af førende, blev erobret af troværdigheden med lytterne.

Moderne master og andre fagfolk har brug for at møde luften som en radiostation har været og er stadig landets førende oplysninger radiokanal.

De vigtigste hemmeligheder af topplaceringer

De professionelle af den kaliber af Anatoly Kuzichev utvivlsomt kender alle hemmelighederne af moderne radio, herunder og vigtigst - hvordan man kan opnå høje placeringer airs.

Meget afhænger af radioen oplægsholdere: deres stemmer (mindeværdige og genkendelige), lærdom, evne til at svare på spørgsmål og lyttere replika.

Ikke mindre vigtig journalistik. Det bør være en livlig, talentfuld, overraskende.

Fri kommunikation fører til lytterne, muligheden for kreativitet, improvisation - en mere hemmelighed at øge radio ratings.

Vælg format radio - er at vælge publikum af lyttere. Dette faktum øger populariteten af radiokanal.

Hvad vil der ske med radioen i fremtiden

Skeptikere varsle den forestående forsvinden af radioen af vores liv. Med ordene fra dem, der arbejder der, og resultaterne af særlige undersøgelser kan vi konkludere, at det vil ske snart, og kan aldrig ske. Selvfølgelig vil radioen være anderledes, det ændrer sig med tiden og udsat for det nyeste inden for kommunikationsteknologi.

Anatoly Kuzichev og hans kolleger mener, at stationen kan være forskellige med hensyn til indhold, format kommunikation med lytterne. Det samme skal udsendes kultur, faglighed og førende journalister, respekt for den person.

Radio som den operative kilde til nye oplysninger og en levende kilde vil leve meget lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.