Kunst og underholdningFjernsyn

12-årige danser Maddie Ziegler. Biografi, karriere, anerkendelse

I løbet af sin karriere stadig blev så populær som aldrig drømt om millioner af hendes jævnaldrende meget lille og ung alder af pigen. Det kan nu kaldes den amerikanske opdagelse af de seneste to år. Hvad hun fortjente denne ære? Maddie Ziegler, biografi og en række interessante fakta - i midten af denne artikel.

I begyndelsen var barndom

Madison Nicole blev født i september 2002 i staten Pennsylvania. I familien af Melissa og Kurt Ziegler danse fremtrædende plads. Så meget, at da hendes forældre blev skilt, Melissa indrømmer, at de forårsagede adskillelsen. Som hun erindrer, at vejledere og dansesteder at bruge flere penge. Det er følelsesmæssigt og økonomisk afspejlet i familien. Kurt sværere at affinde sig med det faktum, at ægtefællen er tabt uden for hjemmet.

Melissa Ghisoni-Sulo masse dans, som efterfølgende videregives til sin datter. Herself Maddie Ziegler arvede rødder polakker, italienere og tyskere. Den strømmer blod fra flere nationaliteter. Dette er til en vis grad påvirket talent og karisma af fortsætter af familiens dynasti. I en alder af 12 hun allerede faldt ind under kategorien af professionelle kunstnere i sin retning.

De første ændringer

Som det rørte familien ændringer? Dette blev ofte fortalt i selve interviewet Maddie Ziegler. Biografi Maddie omfatter ikke i øjeblikket nogle særlige detaljer i hendes liv. Tværtimod hendes liv, hun forsøgte at forenkle til det maksimale, mens de resterende et almindeligt barn. Mor giftede sig igen, og familien forventer, at tilføjelsen af de ældre brødre og søstre. Lidt senere, vil det være vanskeligt at komme sammen med alle, så stor, men absolut lykkelig familie flytte til mindre befolkede Murrysville.

Den nye ægteskab havde yderligere to børn. Maddie Ziegler deltage regelmæssigt gymnasiet, og lige siden hun begyndte at tage danseundervisning, hun måtte gå på hjemmeundervisning. Ganske vist mange timers øvelse ikke negativ indflydelse på deres studier - med alle dens beskæftigelse Maddie ikke glemme skole.

familievirksomhed

Før hun blev en stjerne af verdens størrelse, meget få mennesker vidste, hvordan dansende hobbyer hædret i familien. Tror du, efter hans andet ægteskab glemt alt om dem? Bestemt ikke! Omvendt dansen begyndte at være mere opmærksom. Nu dansede alt, herunder hendes yngre halvsøster Meddi Makkenzi.

Af den samlede sammensætning, måske, hun stod ud Melissa og hendes datter Maddie Ziegler. Ziegler biografi omfatter deltagelse i dansen projektet Abby Lee Company. Studiet, ved den måde, er en hyppig taler ved internationale konkurrencer. Den blev efterfulgt af en mere populær i den vestlige showet live til Dance, der gik ud på CBS. Desværre ratings begyndte at falde, og kanalens ledelse besluttet at lukke den, før udsendelsen var en episode med Maddie. Dette er naturligvis ked alle. Men det er ikke muligt at opgive en favorit ting. I 2011 Melissa bliver en gæstestjerne på reality show Dance Moms. "Dancing mor" fortalte om dagligdagen for unge dansere. Og da Abby Lee Company har skinnet en ukendt Maddie, så det blev en del af øjnene på skærmen. Lidt senere, hun dukkede op i Abbys Ultimate Konkurrence en lignende danseshow.

yderligere fremme

Fra det øjeblik en lille stenbrud, men holdt danseren har nået et nyt niveau. Den Lifetime kanal, fronted danseshows, så ikke ønskede at bare lade Maddie Ziegler. Biografi Maddie husker sekundær, men ikke mindre vigtig rolle i tv-serien "Drop Dead Diva", hvor hun spillede heltinden Brooke D'Orsay som barn. Den blev efterfulgt af "Austin & Ally" og "Pretty Little Liars". Omkring dette tidspunkt, Ziegler bliver en model for en række mærker, herunder Clitzy Girls. Hun deltager i shows af børnetøj, hendes navn var på den første samtale. Lang ventetid for læserens genkendelse er ikke nødvendig. Maddie Ziegler foto pryder forsiden af sommeren udgave af tidsskriftet Kode Magazine, og lidt senere, vil det kalder i videoklip Todrick Hall og Alex Kaliza.

Den globale succes

2014 var gennembruddet for Maddie. Ikke kun, at de, sammen med sin mor og søster åbnede en butik børnetøj, Todrick Hall inviterede hende til sin koncertturné. Reychel Seydzh skrev sangen "lykke", afsætter det til Ziegler. Endelig sangeren Sia trak på unge talenter på grund opmærksomhed og tilbød at medvirke i hans musikvideoer.

"Elastisk Heart", hvor Maddie spilles med skuespilleren Shia La buff, blev udgivet i januar 2015 at blive den mest sete videoer på internettet. Hvad er årsagen til dens store popularitet? Selvfølgelig var det Maddie, at alle sange udføres komplicerede dans numre. På samme måde var det med resten af klippene Seay - "Big Girls Cry" og "lysekrone". Sammen med sangeren Ziegler ofte udført i forskellige shows som en gæstestjerne, og naturligvis i solo Seay. Overalt hun mesterligt demonstrerede fremragende evne danser. "Lysekrone" modtaget nomineringer MTV Video Awards.

New Star Maddie Ziegler

Biografi (foto vedhæftet) af denne unge, men utroligt talentfulde danser og skuespiller er interessant ikke kun for beundrere af hendes talent. Et stort antal af dem, der ikke kan forestille sig et liv uden dans, er blevet fans af Maddie, som viste at bekræfte en enkel sandhed: i sine år med hjælp af hårdt arbejde, du kan opnå de højeste tinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.