FinanserRegnskab

Hvordan til at beregne en pension på din lommeregner?

Ganske ofte, hver af os hører spørgsmålet: "Hvordan til at beregne pensionen?", Nemlig: Hvor mange rubler det er, men få kender det rigtige svar. Sagen er, at problemet er meget forvirrende. Hver af os kan kun gætte om, hvordan man beregner pensionen.

Først skal vi stifte bekendtskab med detaljerne i beregningen. Lær hvordan man beregner pension - meget simpelt, men det tager lidt tid.

Pensionen udbetales månedsvis indtil slutningen af menneskers liv, er det nødvendigt for at stille kontanter indkomst beboere, der er gamle og har relevant erhvervserfaring. Der findes forskellige typer af pensionering: handicap, alderdom eller overlevende. Disse typer af pensionsydelser optjent på månedsbasis, og deres størrelse er fastsat af staten (for handicap og overlevende). Anciennitet, der er nødvendig for at opnå fordele, afhænger også af den type arbejde.

Som det er velkendt i vores folkepension kredit mændene med 60 år, mens kvinderne - 55 år. Selv beregne den månedlige pensionsindkomst er ganske vanskeligt, men stadig muligt. Hvis vi tager den erhvervserfaring på 20 år for kvinder og for mænd - 25 år, den følgende formel, som vil blive vist i eksemplet, kan du beregne din pension månedlige indkomst baseret på anciennitet.

Pension er:

  1. Hovedparten: det sætter staten selv, ændre de samlede betalinger forekomme, afhængigt af alder, handicap eller beskæftigelse afhængighed.
  2. Forsikringen del: det sat afhængigt af størrelsen af hele mængden af penge pensionskapital. Den er baseret indgå de skønnede pensionsformue, og mængden af forsikringspræmier.
  3. Finansieret del: det sat afhængigt af mængden af penge foretaget på frivilligt valg.

Hvordan er det pensionsformuen

Den efterløn inkluderer alle midler, der er akkumuleret i processen med at arbejde på en separat personlig konto. Han suppleres af en skat, der tilbageholdes fra hver officielt ansat borgere, det er - en betaling for forsikringspræmier og andre afgifter til pensionsfonden.

Da det er nødvendigt at beregne pensionen, idet der tages hensyn til alle de mulige stiger, er det nødvendigt for at tage hensyn til det faktum, at pensionen kan øges med 10% eller mere, hvis du har erhvervserfaring før 1991, i henhold til en reform af pensionssystemet betalinger. Beregningen tager det antal år, indtil 1991, og derefter fordele og ganget med 1%. Mindsteløn stiger med 10%, men ikke mere end 20%. Den resulterende beløb lægges til pensionen.

Hvordan til at beregne mængden af pension (alderdom)

Din arbejdsgiver gør månedlige 20% af pengene fra mængden af din løn for den fremtidige finansiering af din pension. Alle midler oprindeligt kommer til pensionskassen. Overvej eksempel på beregning af pensioner.

For eksempel, er du nødt til at beregne størrelsen af folkepension, bliver du bedt om at PFR1 th maj 2012. Alt arbejde erfaring er den 1. maj 2012 til 30 år. Den gennemsnitlige månedsløn for perioden udgjorde 8.000 rubler. Så hvordan man beregner pensionerne på lommeregneren bliver ikke let, bruge denne formel RP = SK * WP / ST * FFP og derefter sammenligne dataene.

UK - en anciennitet faktor, det er 55% til anciennitet på 25 år. Hvis en person har arbejdet 30 år i Storbritannien vil blive tilføjet 5%, henholdsvis 20 år = 50%. For både mænd og kvinder, SC stiger for hvert år fra 0,1 til 0,75.

WP - er det løn, som beregnes for enhver 5 år i træk, på grundlag af dokumenter, der udstedes på den foreskrevne måde af din arbejdsgiver eller en offentlig myndighed.

FFP - data om den gennemsnitlige løn i løbet af den sidste måned, som hævder, at regeringen i 2012.

PO - gennemsnitlige månedsløn som Den Russiske Føderation sat for en periode på 5 år, som du vil bruge til at beregne RR.

Følg formel og sammenligne alle data kan man beregne størrelsen af pensionsudbetalingerne for en måned eller et år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.