SundhedMedicin

Et sæt af øvelser for skoliose

Office-arbejde, ujævne belastninger eller bare dårlige arbejdsstillinger kan beskadige rygsøjlen og bringe stor ubehag bagefter. Der er en skoliose - krumning af rygsøjlen akse, der er observeret i en ganske stor del af verdens befolkning. Sygdommen har en tendens til at gøre hurtige fremskridt, og en af de mest effektive måder at besejre det - at udføre spinal øvelser. Skoliose er godt justeres med deres hjælp.

Enhver øvelse bør begynde med en indledende opvarmning, i dette tilfælde vil det være en tur i et par minutter på alle fire. Det aflaster rygsøjlen og du kan gå videre til yderligere øvelser.

Et sæt af øvelser for skoliose

1. Motion "cykel".

Udgangsstilling: på ryggen, skal hænderne udvides langs kroppen eller låst bag hovedet. Benene lave en cirkulær bevægelse , som hvis du kører på cykel. Jo lavere niveau af fødder over gulvet, jo større belastning på mavemusklerne. Derfor kan begyndere gøre øvelsen, løfte hans fødder højt over gulvet.

2. Øvelse "saks".

Udgangsposition er den samme. Udstrakte ben vinkelret på gulvet og løft skiftevis udføre deres cross bevægelse af saks type.

Begge øvelser styrker mavemusklerne - det giver et sæt af øvelser for skoliose. Det efterfølges af øvelser, der sigter direkte mod rygmuskler.

3. Motion "Flydende atlet"

Du skal ligge på maven og ret benene. Hovedet skal hvile på foldede hænder sammen. Taljen er nødvendigt at bøje, så omdrejningspunktet var maven og hænder til at gøre svømning bevægelser.

4. Udnyttelse "båd"

Udgangsposition er den samme. At trække frem og foldede sine hænder til at løfte fra gulvet udstrakte ben givet efter på samme tid i den nederste del af ryggen. Sådan en positionsbestemmelse i et par sekunder, derefter vende tilbage til den oprindelige. Gentag 5 gange.

5. Start position: liggende på maven, hænderne holde på baren gymnastik stigen. Ben strække og tage dem til den anden side, som har en krumning af rygsøjlen.

du har brug for at udføre følgende øvelser i stående stilling. Den bedste løsning ville være, hvis de gør i nærheden af spejlet - det vil være evnen til at kontrollere kropsholdning.

6. Start position lodret. Hænder på skuldre, albuer og holde skilt i hånden. Udføre deres cirkulære roterende bevægelser. Det er vigtigt at observere det langsomme tempo og gøre et lille antal gentagelser.

7. For at forbedre kropsholdning perfekt egnet squats. Udfør 8 - 9 gange.

8. Det kompleks af øvelser for scoliose og anvendelser, og gå. Gå på hælene, hvor hænderne er knyttet til slottet og hoved for ryggen, gå på tæer, når armene er forlænget opad. Det skal udføres ud over den grundlæggende udøvelse af skoliose. Dette omfatter også gå med høje løft hofter og arme frem.

Det er vigtigt at huske et par regler, der udfører øvelser for ryggen:

Først, før du starter enhver øvelse er nødvendigt at ventilere rummet.

For det andet, at enhver øvelse starter med et minimum belastning, øge den gradvist.

Absolut ikke kan hænge på bar - det trækker aktivt rygsøjlen.

Alle øvelser bør udføres i et langsomt tempo ved at styre belastningen, der producerer kroppen.

til skoliose øvelser er meget effektiv hjælp. Som regel lægen justerer kompleks, og du bør ikke tages uden et besøg til en specialist selvmedicinering. Det er vigtigt at huske, at øvelse er udført korrekt behandle og korrekt udført, kan være meget skadeligt. Hvis du ikke vil være i stand til objektivt at vurdere situationen og finde den rigtige kombination af øvelser for skoliose, sygdommen, i stedet for at forbedre, vil hurtigt videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.