Nyheder og SamfundKultur

Print Museum i St. Petersburg: adresse, fotos og anmeldelser

Hvad-hvad, og antallet af museer og udstillingssteder i St. Petersborg kan prale mere end nogen anden by. Men stadig er det skiller sig ud Museum of Printing. Det beskrives i detaljer hele historien om den russiske bogtryk i St. Petersborg siden indførelsen af den første russiske avis "Vedomosti" i 1703 til i dag.

Historisk museum

Print Museum i St. Petersburg ligger i hjertet af byen - tæt på Slotspladsen. På trods af, at der i en række usædvanlige og originale kulturinstitutioner i de seneste år, for eksempel, der beskæftiger sig med brød eller endda russisk vodka, klassiske museer også finde sin gæst.

Bygningen, som i dag er ved at udskrive Museum i St. Petersborg, dukkede op i slutningen af det XIX - begyndelsen af XX århundreder. I 1905, under de store forandringer i landet, som et resultat af den første russiske revolution dramatisk øget efterspørgslen efter det trykte ord, blev bygningen bygget udhus som passer typografi.

I flere år, disse vægge trykte avis "Rus", holde sig til slavofil position. Og under den store Oktoberrevolutionen det var i den berømte trykkeri udgivet "The Truth", hvis frigivelse blev ledet af Vladimir Lenin selv.

Selv fra et synspunkt af den kommunistiske ideologi af bygningen var af stor betydning, Museum of Printing i det viste relativt nylig. I 1984. Under perestrojka blev han en del af State Museum of History af St. Petersborg. Lad os tage en virtuel tur gennem det.

Det særlige ved Print Museum?

Året rundt trykning museets gæster kan behage de tre permanente udstillinger. To af dem er direkte relateret til den typografiske sagen. Men den tredje - en "musikalsk salon". Denne udstilling viser standard indstilling og udsmykning af hjemmet af klassisk musikelsker Petersburg sent XIX - begyndelsen af XX århundreder.

Desuden hver søndag de ansatte i kulturinstitutioner sørge for besøgende til en usædvanlig og oplevelsesrig udflugt. De går vandreture i det tilstødende historiske kvarter i den nordlige hovedstad. Afsluttet inspektion rundtur i sammensætningen i museet.

History of Typography

Men udstillingen "History of Typography" direkte knyttet til udviklingen af den indenlandske bogproduktion. Den beskriver fortælle om arbejdet i trykkerier og forlag i byen på Neva-floden i det XVIII århundrede.

Udstiller er placeret i særlige lokaler, interiør, der ligner udsmykning af den gamle russiske læsesal. Besøgende kan personligt se aviser, magasiner og dokumenter fra den tid trykt i det første trykkeri i St. Petersborg. Forestil dig, hvordan de første trykpresser arbejdet på, som blev trykt i avisen "Vedomosti". Det er værd at huske, at arbejdet i typograf mens personligt beherskes af Peter I.

Udskrivning i det XX århundrede

Den anden permanente udstilling, der er adgang til ved at komme i trykning og trykning museum er "Forlag og trykkeri begyndelsen af XX århundrede". Her er den slags ting, der blev anvendt på tidspunktet for bogforlag og typografer.

Denne møbler, papirvarer de gange, aviser og bøger trykt på maskinerne i det tidlige 20. århundrede.

Redegørelsen er placeret i en tidligere trykpresse. Dens interiør har ikke gennemgået næsten ingen ændringer siden 1900-tallet. Her kan du se den unikke print-udstyr. Matchet kontorer, trykning leverancer, virkelige maskiner og presser. Alle, der var nødvendig for at udskrive på et tidspunkt.

musiklokale

En anden permanent udstilling - "Musik Salon". Det er beliggende i to haller i museet. Her kan du se på første hånd, hvad var de beboelsesejendomme på det tidspunkt, i begyndelsen af det XX århundrede. Printing Museum (St. Petersborg), giver en enestående mulighed for at røre de virkelige elementer i det indre af det sidste århundrede, musikinstrumenter i St. Petersborg musikelsker.

Den bedste lejlighed højhus på det tidspunkt var placeret på første sal. De havde råd til at fjerne kun de velhavende indbyggere i St. Petersborg. Lejligheden, som er beliggende i den musik rum, er den historiske layoutet bevaret. Alt er, som det var for hundrede år siden. Værelserne af samme størrelse, tingene er i de samme steder.

De to værelser er placeret to lejligheder - stue og studere. Dette levende område, mens størstedelen af behandlede St. Petersburg, som vi nu ville tilskrives middelklassen.

Hvor er museet?

Du ønsker at besøge Museum of Printing i St. Petersburg? Adresse på den institution: Moika, 32. Med offentlig transport den nemmeste måde at komme dertil, før de når den metrostationen "Admiralitetet".

Entré billet meget billig - kun 150 rubler. For studerende, pensionister og der er rabatter. De vil betale for indgangen kun 100 rubler. Ugentlig søndag vandretur, der slutter med et besøg på udstillingen, alle gratis. Behøver du kun at få en billet i billetindtægter.

Printing Museum (St. Petersburg, Moika, 32) løber seks dage om ugen. Udgang kun på onsdag. Udstillingshaller åbner kl 11. Undersøge indsamling kan være op til 18:30.

Anmeldelser af Museum of Printing

Imidlertid er det erkendt, at ikke alle besøgende til at forlade positive tilbagemeldinger om museet. Så kan du finde den opfattelse, at den største ulempe er den manglende evne til at få eksponering til de gamle trykmaskiner. Mange besøgende klager over, at de ikke engang kan virkelig overveje. Det eneste, der tiltrak dem i denne udstilling - det er autentisk knirkende parket selv mulighed for at besøge i real-boligområder bygning på havnefronten Vaske.

Andre besøgende, tværtimod, så kun rave anmeldelser. Mange mennesker formår at komme ind i ånden i den sidste trykpresse, især tiltrukket sig opmærksomhed fra gamle vinduer med usædvanlige former, samt kontor med musikinstrumenter. Specielle sanser nogle årsager kontor, som engang arbejdede for Vladimir Lenin. Det var i dette hus, han personligt redigerede det første nummer af avisen "Pravda". I virkeligheden, i den lille værelse på det tidspunkt at beslutte skæbne det enorme land.

Desuden har turister bemærket, at museet selv er lille. Men for at lære alt om historien om dets udstillinger, er det bedre at købe end de sædvanlige billet og bog en turné med en ekspert, der vil tale i detaljer om alle de mysterier af typografisk topkvalitet. Også kan du stifte bekendtskab med den livsstil af udlejningsejendomme, med en samling af musik elskere af tiden.

By vandretur

Vi bør også fokusere på oversigten walking tour, der hver søndag tiltrækker et stort antal besøgende.

Det hedder "Beyond tærsklen til det gamle lejlighed." På bare et par timer, er turister og indbyggere i den nordlige hovedstad introduceret til klassisk lejlighedshus Moika Embankment, samt en af hans lejligheder.

Men begynder en tur med en tur i den gamle bydel, hvor i begyndelsen af det XX århundrede havde en masse lignende institutioner. Erfarne guider vil fortælle de besøgende, hvordan man udvikler denne gamle område af byen på Neva-floden, blev bygget som en promenade - kort sagt, hele historien om disse steder fra det XVIII århundrede til i dag.

Interiors almindelig lejlighed byboere de XIX-XX århundreder, da det vil tage os et stykke tid. Besøgende kan se møbler, de sædvanlige nipsgenstande, der for nogen for mange år siden var af stor betydning.

Konkluderer denne fascinerende tur fortælling om historien om trykning, som er i det XVIII-XX århundreder, den hurtigste udviklende i St. Petersborg. Du vil få en unik mulighed for at stifte bekendtskab med arbejdet i redaktionen i præ-revolutionære Rusland, for at lære, hvordan det var udstyret som en livsstil og fortsatte arbejdsgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.